Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mert, yaptıkların çok hoş olmuş..
    TSiralar için menünde neler var cicim?
    hemşo TSira için calışmalara başladım en kısa zamanda size güzel calışmalar hediyem olucak beklemede kalın
    Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
    Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mert, yaptıkların çok hoş olmuş..
      TSiralar için menünde neler var cicim?
      En son bordobluex tarafından düzenlendi; 12.06.2008, 21:13. Sebep: Önizleme eklendi
      Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
      Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• kardeşim emeğin için teşekkürler o kadar uğraşmıssın ama ukalalık algılamazsan nacizane bi tavsiyede bulunacagım

son çalışma iyi onda sıratan bir nokta yok fakat öncekilerde bordomavi.net amblemini yama yaparken iyi dekupaj yapamamışsın

kenarlarında izler kalmış bidaki çalışmalarında onada dikkat edersen çok daha güzellerini yaparsın inş
        Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
        Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• İlk olarak mukemwell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kardeşim emeğin için teşekkürler o kadar uğraşmıssın ama ukalalık algılamazsan nacizane bi tavsiyede bulunacagım

son çalışma iyi onda sıratan bir nokta yok fakat öncekilerde bordomavi.net amblemini yama yaparken iyi dekupaj yapamamışsın

kenarlarında izler kalmış bidaki çalışmalarında onada dikkat edersen çok daha güzellerini yaparsın inş

önerin için tşk ederim kardeşim elimden gelen bu daha iyisini sen yapı ver yanlış anlama sakın bi tavsiye yani
          Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• bu gece uyku tutmayınca boş durmayalım dedik umarım beğenirsiniz

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 12.06.2008, 22:18. Sebep: Önizleme eklendi
            Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
            Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• En son bordobluex tarafından düzenlendi; 12.06.2008, 22:17.

Yorum

• afiyet olsun

Yorum

• Buda Türkiyemiz İçin

Yorum

• 7 nin yılı !!!

Yorum

• @mukemwell,

mükemwell...
                      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Bir an anlamadım bunların kimin eklediğini. Yeni bir yetenek daha mı geldi aramıza diye bakıyordum. Meğer yabancı değişmiş yahu

Kıvanç bunlar çok güzeller. Tebrikler

Yorum

• İlk olarak Osman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir an anlamadım bunların kimin eklediğini. Yeni bir yetenek daha mı geldi aramıza diye bakıyordum. Meğer yabancı değişmiş yahu

Kıvanç bunlar çok güzeller. Tebrikler
                          sağolasın osman abi "kendimi hatırlatmaya geldim"

işin şakası herşey TS & BMN için

Yorum

• elinize sağlık yine süper çalışmalar ortaya çıkmış helal olsun...
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Çalışmalar çok güzel ellerinize sağlık

Yorum

• En son bordobluex tarafından düzenlendi; 12.06.2008, 21:15. Sebep: Önizleme eklendi
                                Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X