Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak #10 Muhtelif tarafından gönderildi

İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
    Niye ki???

Hosuma gitmedi kalitesiz geldi artniyet yok sadece elestiri photoshopu ögrenmeni tavsiye ederim

Elestiriye açigiz kardes photoshopu yeni yeni ögrenmeye basladim yakinda daha iyi seyler yapmaya çalisirim.Degerlendirmede bulundugun için tesekkürler
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Arkadaslarkusuruma bakmazsiniz heralde oldukça yogun bir yaz tatili geçiriyorum.Bundan dolayi PS çalismasi yapmaya pek zaman bulamiyorum anca bmn'ye girmeye vakit bulabiliyorum.Ama en kisa zamanda bordomavi.net/org altinda muhtesem wallpaperler ile karsinizda olacagim.

Ayrica bmn de Trabzonsporumuz için yapilan PS çalismalari yapan arkadaslari tebrik ediyorum hepsi birbirinden güzel çalismlar.Bu çalismalari yapan arkadaslarin Adobe PS'ta takildiklari biryer olursa bana sormalari zarfinda elimden geleni yaparim (ÖM atabilirsiniz)

Yazimin bos olmamasi için küçük ve hizlica bir çalisma hazirladim.

KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• Keen devamini bekliyoruz sabirsizlikla.Ellerine saglik

Yorum

• @KeeN

abi sen bu isi biliyon![img]smileys/smiley2.gif[/img]
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Keen ya da elinden gelen diger arkadaslar...

Oyuncu ve(veya) oyuncularimizin bu gibi kaliteli fotograflarla süslenmis wallpaperlari nasil olur...

Yorum

• Bu çalismaya benzer çalismalarimi daha önce eklemistim buraya (Link: http://img156.exs.cx/img156/1912/wall37sc.jpg

Üzerimdeki yogunlugu atar atmaz yeni sezon temali ve yeni formalarin oldugu fotolardan böyle çalismalar yapacagimdir.Yukaridaki wallpaperin aynisi 10 dk. yapilir.Ahim sahim birsey degil Tabzonsporumuza daha güzelleri yakisir.

Yorum

• KeeN yapmasi kolay da böyle kaliteli fotolari bulmak zor oluyor...Bunu anlatmak istedim..

Web sayfasinda yayimlananlar yetersiz bence ve kaliteli büyük formatta olanlar 45$ dan basliyor...

Yorum

• Evet kaliteli foto bulmak çok zor.Çalisma yapan arkadaslarin en büyük sorunu bence budur.Resmi sitede kaliteli foto yok.Ben birçok defa resmi site yönetimine bunu defalarca ilettim ama bir cevap alamadim.Lakin Resmi sitedeki fotograflarla örnek verdigin wallpaperlar yapilir.

Yorum

• Küçük olmalarina razi geldim bari daha fazla fotograf koyun diye mail attim ama ayni tas ayni hamam...

Bence koymamalarindaki en büyük etken "belesçi" medyanin resmi siteden fotolari "çalip" gazetelerinde yayimlamasi...

Yani telif haklarindan kaybeden Trabzonspor oluyor...

Yorum

• Düzenlendi...

Tesekkürler KeeN

Edited by: Tmac61

Yorum

• [img]smileys/smiley1.gif[/img]KeeN Tomas Jun wallpaperi istiyorum sendensöyle arkaplan için 1280'lik falan
                        keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Muhtelif tarafından gönderildi
                          [img]smileys/smiley1.gif[/img]KeeN Tomas Jun wallpaperi istiyorum sendensöyle arkaplan için 1280'lik falan
                          Arkadaslar çok yakinda tüm futbolcularimizin 1024*768 ve 800*600 wallpaperlari bordomavi.org/net sayfalarina eklenecektir.Sizlere simdiden müjdeyi vermek isterim % 85çalismalar bitti çok kisa zamanda bu wallpaperlara kavusacaksiniz.

Bu dediklerimden baska tabiki de benim buraya post edecegim özel çalismalarim olacak.JUN takimda oynadikça ve güzel fotograflar çekildikçe illaki ona göre wallpaperlar yapip buraya post edecegimdir.

Bu arada bos durmayalim:

"Onlar ve Onlar"

Edited by: KeeN

Yorum

• Keen merakla bekliyoruz kardesim.Üstüne tanimiyorum bu konuda emeklerin için tesekkürler [img]smileys/smiley32.gif[/img] Edited by: Scholes

Yorum

• KeeN harikasin. Tebrikler. Yeni çalismalarinda kolay gelsin.
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Maasaallah diyim KeeN. Sen bu isi çok iyi yapiyorsun. Tesekkürler.
                                Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X