emeğinize sağlık güzel olmuşşş böyle masaüstüler bekliyoruz sizlerden
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
Yorum
-
Arkadasim benum kullandigim Paint Shop Pro 9 ( ogrenmeye calisidgim daha dogrusu!!! ) her calismamda bir seyler ogreniyorum ama Adobe Photoshop da var onunla cok az calisdim kurulu arkadaslar tam olarak neler kullaniyorlar bilgim yok.İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada ki tüm duvar kağıtları harika bunları yaparken kullandıgınız programlar vs. neler öğrenebilir miyim?Bunları gördükten sonra bende birseyler yapmak istiyorum.
kolay gelsin saygilarimla.
Yorum
-
Tesekkurler bende bu konuda birseyler öğrenip kendimi geliştirmek istiyorum tamamen zevk için bu işi yapmak isterim.Buradaki calısmalar görünce ben neden yapamayım ki kendime özel duvar kağıtlar calısmalar vs.İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadasim benum kullandigim Paint Shop Pro 9 ( ogrenmeye calisidgim daha dogrusu!!! ) her calismamda bir seyler ogreniyorum ama Adobe Photoshop da var onunla cok az calisdim kurulu arkadaslar tam olarak neler kullaniyorlar bilgim yok.
kolay gelsin saygilarimla.
musty bu calısmalarında diğerleri kadar güzel.Elllerine sağlık devamı geleceğinden süphemiz yok.
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
Ben de başlayacağım programı indireyim önce inşallah becerebilirim sizin kadar iyisini yapamayız gerçi..
Yorum
-
bilgisayarın iyi ise photoshop yükle, değil ise fireworksİlk olarak Ünal İhtiyaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de başlayacağım programı indireyim önce inşallah becerebilirim sizin kadar iyisini yapamayız gerçi..
diğerlerine bulaşma bile...
Yorum
-
Ahmet abi programı indirdim inşallah benden olur şubat takvimin.....İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar, Şubat ayı geldi...Hani benim Şubat takvimim?
Yorum
-
emegine saglikİlk olarak Network tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bi istegim olacakti acaba ayni resmi logosuz ve yazisiz da yaparmisin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum