Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• buda benden olsun

Yorum

• Çok güzel olmuş, eline sağllık. Daha önce buna benzer bir çalışman vardır yanlış hatırlamıyorsam. Bu daha da güzel olmuş.

Peki Aralık ayı için takvim yapmayı düşünürmüydün?

Takvim bilgisini buradan alabilirsiniz. Aralık ayı takvimin de tema olarak yeni yıl kullanılabilir. Çalışmanızın üstüne BMN logosu eklerseniz buradan yayınlanacakdır

Yorum

• İlk olarak kartal25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          buda benden olsun

Çok güzel yapmışsın harbiden ellerine sağlık..yeni çalışmalarını bekliyoruz...
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok güzel olmuş, eline sağllık. Daha önce buna benzer bir çalışman vardır yanlış hatırlamıyorsam. Bu daha da güzel olmuş.

Peki Aralık ayı için takvim yapmayı düşünürmüydün?

Takvim bilgisini buradan alabilirsiniz. Aralık ayı takvimin de tema olarak yeni yıl kullanılabilir. Çalışmanızın üstüne BMN logosu eklerseniz buradan yayınlanacakdır

evet buna benzer bir çalışma yapmıştım o çok eskiden di ve photoshop'a başladığım ilk günlerde yapmıştım çok acemice olduğuda ortadaydı

takvime gelince yaparım aralık ayının ilk günlerinde ksımetse hazır olur

Ünal İhtiyaroğlu yorumun için tşk ederim

Yorum

• Yorum

takvime gelince yaparım aralık ayının ilk günlerinde ksımetse hazır olur
                Şimdiden teşekkürler.

Bu ay eli Photoshop tutan herkesten bir takvim çalışması hazırlayabilir.

Takvim bilgisi için burayı
                BMN Logosu için burayı tıklayın.

Benim hevesim var ama grafik çalışabileceğim programım yok diyenler buraya bakınız.

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 30.11.2007, 18:06.

Yorum

• gencler macin arasi moral buzuklugu ile yaptim neyse can sagligi olsun

En son zeleka tarafından düzenlendi; 30.11.2007, 20:56.

Yorum

• Yorum

• arkadaşlar yaptığım resim içni takvim istemiştiniz yalnız bizim grubunu öcnelüleri ile konuştum onlarında bir takvim projeleri varmış yaptığım resmi orada kullanacağız.... ilginizi için şahsım adına tşk ederim...

Yorum

• Protesto Çalışmalarını Bekliyorum.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Protesto Çalışmalarını Bekliyorum.
                          nasil yani boylemi.

En son zeleka tarafından düzenlendi; 01.12.2007, 17:53.

Yorum

arkadaşlar yaptığım resim içni takvim istemiştiniz yalnız bizim grubunu öcnelüleri ile konuştum onlarında bir takvim projeleri varmış yaptığım resmi orada kullanacağız.... ilginizi için şahsım adına tşk ederim...
                            eline saglik kardesim baska calismalar'da bekleriz senden...

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eline saglik kardesim baska calismalar'da bekleriz senden...
                              ilgin ve anlaşıyın için çok tşk ederim

Yorum

• Bmn Takvim Aralik 2007

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X