Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
Çok güzel olmuş, eline sağllık. Daha önce buna benzer bir çalışman vardır yanlış hatırlamıyorsam. Bu daha da güzel olmuş.
Peki Aralık ayı için takvim yapmayı düşünürmüydün?
Takvim bilgisini buradan alabilirsiniz. Aralık ayı takvimin de tema olarak yeni yıl kullanılabilir. Çalışmanızın üstüne BMN logosu eklerseniz buradan yayınlanacakdır
Yorum
-
Çok güzel yapmışsın harbiden ellerine sağlık..yeni çalışmalarını bekliyoruz...İlk olarak kartal25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel olmuş, eline sağllık. Daha önce buna benzer bir çalışman vardır yanlış hatırlamıyorsam. Bu daha da güzel olmuş.
Peki Aralık ayı için takvim yapmayı düşünürmüydün?
Takvim bilgisini buradan alabilirsiniz. Aralık ayı takvimin de tema olarak yeni yıl kullanılabilir. Çalışmanızın üstüne BMN logosu eklerseniz buradan yayınlanacakdır
evet buna benzer bir çalışma yapmıştım o çok eskiden di ve photoshop'a başladığım ilk günlerde yapmıştım çok acemice olduğuda ortadaydı
takvime gelince yaparım aralık ayının ilk günlerinde ksımetse hazır olur
Ünal İhtiyaroğlu yorumun için tşk ederim
Yorum
-
Şimdiden teşekkürler.İlk olarak kartal25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakvime gelince yaparım aralık ayının ilk günlerinde ksımetse hazır olur
Bu ay eli Photoshop tutan herkesten bir takvim çalışması hazırlayabilir.
Takvim bilgisi için burayı
BMN Logosu için burayı tıklayın.
Benim hevesim var ama grafik çalışabileceğim programım yok diyenler buraya bakınız.
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 30.11.2007, 18:06.
Yorum
-
nasil yani boylemi.İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProtesto Çalışmalarını Bekliyorum.

En son zeleka tarafından düzenlendi; 01.12.2007, 17:53.
Yorum
-
eline saglik kardesim baska calismalar'da bekleriz senden...İlk olarak kartal25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar yaptığım resim içni takvim istemiştiniz yalnız bizim grubunu öcnelüleri ile konuştum onlarında bir takvim projeleri varmış yaptığım resmi orada kullanacağız.... ilginizi için şahsım adına tşk ederim...
Yorum
-
ilgin ve anlaşıyın için çok tşk ederimİlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeline saglik kardesim baska calismalar'da bekleriz senden...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum