bu bacak ya tolganın ya erdincin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
ceyhunİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bacak ya tolganın ya erdincin
Yorum
-
Hocam,nasıl anladın ya?İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bacak ya tolganın ya erdincin
Yorum
-
Hocam,buna dikkat ettiysen bravo sana.ççççççççççççİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek kıllı ve bakımsız o da ondan diğerleriiii ağdalııı
Yorum
-
Yönetim, duy bu aciklamalari!!!İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek kıllı ve bakımsız o da ondan diğerleriiii ağdalııı
Taraftar futboldan sogudu milletin bacaklariyla ugrasiyor
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
-
İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk denemem, inşallah beğenirsiniz.
cok guzel olmus eline saglik, resimlerle sekil vermende cok guzel bir dusunce buda yapici oldugunu gosteriyor.
bordo rengi biraz bozulmus ama farkli kayitlari deneseydin farki gore bilirdin...En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 14.11.2007, 11:11.
Yorum
-
Teşekkür ederim, Fotoğraflardan logo yapmak benim fikrim değildi. Nette gezinirken Leeds United'ın sitesinde görmüştüm, denemek istedim.İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok guzel olmus eline saglik, resimlerle sekil vermende cok guzel bir dusunce buda yapici oldugunu gosteriyor.
bordo rengi biraz bozulmus ama farkli kayitlari deneseydin farki gore bilirdin...Fanatik Pacci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum