Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.

LAMBASIZ!!!

..............................................LAMBALI!!!
      En son zeleka tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 06:57.

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok güzel bir fikir Mehmet. Önemli günlerin BordoMavi daireler içine aldım. Teşekkürler
        Sevgili Bordobluex şimdi fikir harika , takvimde öyle, güzel bir çalışma olmuş eline sağlık fakat gri fonda gri yazılar olmamış rakamları seçmek zorlaşıyor.Fondaki renge uygun başka bir renkle rakamlar yazılırsa daha hoş olur diye düşünüyorum.Ayrıca sadece bayramlar değil tüm tatil günleri bordo-mavi yuvarlak içinde olması daha uygundur bence
        En son Sevgi tarafından düzenlendi; 23.10.2007, 14:27.

Yorum

• İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevgili Bordobluex şimdi fikir harika , takvimde öyle, güzel bir çalışma olmuş eline sağlık fakat gri fonda gri yazılar olmamış rakamları seçmek zorlaşıyor.
          Teşekkürler Sevgi. Bu önerilerin güzel tabi ama yeni çalışma buna ne kadar benzeyecek bilmiyorum. Çok farklı birşeyde yapabilirim. Ne yapacağıma karar vermiş de değilim. Bu önerilerinden sadece tatil günlerini işaretlenmesini alıyorum

Sevgili Gürkan, senin fikrinide not ettim

Ee tabi gelecek ayki çalışmalar Halit ve Kıvaç dan da gelebilir
          En son bordobluex tarafından düzenlendi; 23.10.2007, 14:25.

Yorum

• En son zeleka tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 06:57.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak kartal25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu çalışma bir yerden tanıdık geliyor ama neysee.... ellerine sağlık
                tanıdık mı geliyor?

arkadaşım
                1.si alıntı yapsaydım alıntı yazardım kimseye bişey ispat etme amacım yok beni bilen biliyor zaten.
                2.si bunu yapmak içinde illa bi yere bakmaya gerek yok çok sıradan bir temadır bu kötü olaylarsada logo karanlığa gömülür.

Yorum

• BMN Takvim | Kasım 2007

En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 11.03.2009, 03:41.

Yorum

• Karadeniz Kaplanı

Karadeniz Kaplanı

Çılgın Hamsi Avatar

http://img144.imageshack.us/img144/22/lgnhamsitelverswv2.jpg

En son Fuzulee tarafından düzenlendi; 28.10.2007, 01:46.

Yorum

• Yorum

• Halit eline sağlık takvim çok güzel olmuş.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• çalışmalar gayet güzel ..
                          sana bir öğüt çakal,bordo berelilerden kaçma!!!..yoksa yorgun ölürsün..

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

süpersin halit ben yapacaktım kasımı ama kayadan resim bekliyordum süper olmuş kardeş mouse'una sağlık

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu sabah Feshane'de Osman, Halit'in Kasım Ayı takvimini yaptığını söylediğinde açıkçası çok merak etmiştim... çok güzel olmuş Halit, şahane... ellerine sağlık...
                              "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• bu arada Aralık 11'i bordo-mavi belirtmen gözlerden kaçmadı...
                                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X