Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
Sevgili Bordobluexİlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şimdi fikir harika , takvimde öyle, güzel bir çalışma olmuş eline sağlık fakat gri fonda gri yazılar olmamış rakamları seçmek zorlaşıyor.Fondaki renge uygun başka bir renkle rakamlar yazılırsa daha hoş olur diye düşünüyorum.Ayrıca sadece bayramlar değil tüm tatil günleri bordo-mavi yuvarlak içinde olması daha uygundur bence
En son Sevgi tarafından düzenlendi; 23.10.2007, 14:27.
Yorum
-
Teşekkürler Sevgi. Bu önerilerin güzel tabi ama yeni çalışma buna ne kadar benzeyecek bilmiyorum. Çok farklı birşeyde yapabilirim. Ne yapacağıma karar vermiş de değilim. Bu önerilerinden sadece tatil günlerini işaretlenmesini alıyorumİlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Bordobluex
şimdi fikir harika , takvimde öyle, güzel bir çalışma olmuş eline sağlık fakat gri fonda gri yazılar olmamış rakamları seçmek zorlaşıyor.
Sevgili Gürkan, senin fikrinide not ettim
Ee tabi gelecek ayki çalışmalar Halit ve Kıvaç dan da gelebilir
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 23.10.2007, 14:25.
Yorum
-
tanıdık mı geliyor?İlk olarak kartal25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu çalışma bir yerden tanıdık geliyor ama neysee.... ellerine sağlık
arkadaşım
1.si alıntı yapsaydım alıntı yazardım kimseye bişey ispat etme amacım yok beni bilen biliyor zaten.
2.si bunu yapmak içinde illa bi yere bakmaya gerek yok çok sıradan bir temadır bu kötü olaylarsada logo karanlığa gömülür.
Yorum
-
En son Fuzulee tarafından düzenlendi; 28.10.2007, 01:46.
Yorum
-
süpersin halit ben yapacaktım kasımı ama kayadan resim bekliyordumİlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
süper olmuş kardeş mouse'una sağlık
Yorum
-
bu sabah Feshane'de Osman, Halit'in Kasım Ayı takvimini yaptığını söylediğinde açıkçası çok merak etmiştim... çok güzel olmuş Halit, şahane... ellerine sağlık...İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum