ellerinize saglik arkadaslar. bi de marcelinho icin wallpaper yapsaniz cok güzel olur simdi den tsk ler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
İlk olarak KeeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bordo-Maviye ihanet edenler - Rengi Bozulanlar hüsrana ugrayanlar.

Gelecegin forveti Mehmet Yilmaz.
Osmanozcilingir bir önceki sordugun sorunun cevabi: Ben bu resimleri Photoshop ile yapiyorum,baska bir program yok görüntü için tabi bir de Acd see.Font a gelince Özel dergilerde verilen fontlardan özel bir ismi yok (00625).Dergi Cd lerine bak onlarda binlerce font bulabilirsin.
senin yaptığın bu resimleri beğenmedim...adamlar keyiflerinden mi bıraktılar takımı...fatih tekkede ihanet etti o zaman lütfen eğri oturup doğru konuşalım...... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu resimleri gokdeniz.org için hazirladim.Begenirseniz BMN'ye uyarlarim.
bence harika olmuş... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...
Yorum
-
İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu-1

bu da -2
hangisinin yazisi daha iyi karar veremedim ?
2 deki yazı çok harikaaaaaaaaaa... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...
Yorum
-
İlk olarak KeeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu foto olmamış yalandan da olsa fatihe fener forması giydirmemeliydin...... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...
Yorum
-
İlk olarak Karambol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bence çok güzel ama turuncu olmazsa daha güzel olur tam bir taraftar forması...... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...
Yorum
-
İlk olarak Emin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna gözümü bile kirpmadan 50 kagit veririm
sana katılıyorum kardeşim çok harika olmuş... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...
Yorum
-
kardeşim böyle bir winap yaması yapabilirmisin...İlk olarak perhaps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Edited by: perhaps ... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...
Yorum
-
İlk olarak devbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIT</span>aat et AZIZ !..</span>.

devbey bu fotoları animasyonları hangi programla yapıyon çok harika cevap yazda bizde yapalım...... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...
Yorum
-
İlk olarak shogun61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevbey çalışman güzel olmuş.ama o çalışmayı görünce aklıma matrix geldi.hani bi sahnede kurşunları eli durduruyordu ya aslında o da çok süper olur eğer yapabilirsen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum