Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi o zmn alalim 50 kagiti [img]smileys/smiley2.gif[/img]
    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• abi harika bunlar ya [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img].....

Yorum

• bordomavi.org açilsin o zmn daha guzel çalismalar gelicek bendende gelicek insallah [img]smileys/smiley2.gif[/img]
        "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• valla çok hos
          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• [QUOTE=Emin]
            İlk olarak Karambol tarafından gönderildi

Karambol formadaki beyazlari turuncu yapsak nasil olur acaba....

Yorum

• valla jefersonn için yapiyorum simdi canim siklidi az sonra koyucam gene

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Arkadaslar bunu msn'de, Bmn de ve dilediginiz heryerde kullanin kulandirtin...

Edited by: Tmac61

Yorum

• Edited by: perhaps

Yorum

• "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
                      Arkadaslar bunu msn'de, Bmn de ve dilediginiz heryerde kullanin kulandirtin...

Mükemmel olmus[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi
                        İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi

surada trabzonspora ihanet eden kaç kisi var aban bir sayarmisin allahini seversen ya 1 abdullah 2- ogun 3-toilunay

digerlerinin bu takimdan zorlan gönderildigini unutuyorsun herhalde

1 metin 2- osman 3- sota 4- okan 5-hami dügerleride zaten futbolu biraktilar yani su yaziyi nasil bu fotunun altina yaziyorsun anlam veremdim ben sana [img]smileys/smiley7.gif[/img]

hayir hayir yine ayni seyiayziyorum arkdasim 3 futbiolcu hariç digerleri bizleri birakmadi biz onlara sayip çikamadik sen yanlis söylüyorsun

arkadaslar ben size pek katilmiyorum.hain ve ihanet yoktur.futbolcu profesyonelse gidebilir.hele ki ogün ve abdullah 7 milyon $ kazanarak gittiyse.çok tartismaya gerek yok.para sevdasi için gidenler de takimsiz kalarak aldilar cezalarini.hain gibi ithamlarda bulunmamak gerek ama.çünkü onlar da zamaninda takimimiz için ellerinden geleni yaptilar.ünali parasiz bizde kalacakken 200 milyara satarken kimse bir sey demiyordu.lütfen biraz karsi tarafin yerinde oldugunuzu düsünün.
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Bu çalismaya bas sayfalarda açiklama getirmistim.Burada dikkat çekmek istedigim bir nokta var.Burada "hain" diye nitelendirilenler "bordomavi" forma renginde olmayanlardir.Iskender,Ünal,Lemi ve Hami hain diye nitelendirilmemistir.
                          KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• İlk olarak KeeN tarafından gönderildi

Bu çalismaya bas sayfalarda açiklama getirmistim.Burada dikkat çekmek istedigim bir nokta var.Burada "hain" diye nitelendirilenler "bordomavi" forma renginde olmayanlardir.Iskender,Ünal,Lemi ve Hami hain diye nitelendirilmemistir.

sota okan osman peki ?

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Mecburen resmi siliyorum
                                <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%">
                                <T>
                                <TR>
                                <TD width="37%">

<B =text>[/B]

</TD></TR>
                                <TR>
                                <TD =text width="63%"></TD>
                                <TD width="37%"><I =text>[/I]</TD></TR>
                                <TR>
                                <TD =text width="63%"></TD>
                                <TD width="37%"><U =text>[/u]</TD></TR>
                                <TR>
                                <TD =text width="63%"></TD></TR></T></TABLE>Edited by: worldmaster
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X