Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak monokotilodon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zeleka geldi

dedi ki bu iş benim işim

ellerine sağlık

Sana katılıyorum. Ama gülmekten
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak monokotilodon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zeleka geldi

dedi ki bu iş benim işim

ellerine sağlık
        monokotilodon kardesim ilkbas ben gelipde bu isi ben bilirim dusuncesinde !!! veyatda boyle bir soylenti deme dim dememde, bos zamanlarimda yaptigim calismalari paylasiyorum guzel veyatda guzel degil o ayrimi ben kendim yapmam yapmiyorumda ve gercegi soyleyeceksem'de beni hicde ilgilendirmiyor kim ne derse desin!!!......

kiwanc kardesim bu linki bu arkadasimiza cevap olarak koyduysan!!! bilmiyorum!!!! benim calismalarim neden orda olmadiginida cok iyi biliyorsundur!!! zamaninda bir tane o verdigin linke eklendi ama neden niye ordan bir kac gun icinde silindi onuda gorevlilere sor ve ogren...

İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana katılıyorum. Ama gülmekten
        polimige gerek yok saniyorum, ben gunluk bir seyler yapiyorum ve ekliyorum ekleme yasagi varsa kurallarida aciklar saniz, gunluk her neyse eklemiyelim gulmenede gerek kalmaz diye saniyorum arkadasin yazisina guluyorsan oda o arkadasin dusuncesi artik ne neyin icin oyle yazmis kendi biliyordur .

butun bu cesit calisma yapan arakadaslarin ellerine saglik her kez kendi kapasitesinde bir seyler yapmaya calisiyor bende onlardan bir tanesiyim ben bunun ne kursunu nede ogretimini gordum kendi kafamda (kapasitemde) bir seyler yapmaya calisiyorum vede calisdigim programi henuz ogrenmekdeyim neyse butun emegi gecen vede gececek olanlarin parmaklarina saglik olsun yeterki renklerimiz ayni olsun...

Not: yapilan emeklere karsilik bir tesekkuru bile az gorenler vede kendilerini her hangi bir Ayleden sayanlar kendilerinden utansinlar.
        En son zeleka tarafından düzenlendi; 25.12.2007, 16:14.

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kiwanc kardesim bu linki bu arkadasimiza cevap olarak koyduysan!!! bilmiyorum!!!! benim calismalarim neden orda olmadiginida cok iyi biliyorsundur!!! zamaninda bir tane o verdigin linke eklendi ama neden niye ordan bir kac gun icinde silindi onuda gorevlilere sor ve ogren...
          ben sadece asıl bmn wallpaper arşivi burasıdır demek istedim siz nasıl algıladınız bilmiyorum. neden orada yoksunuz onun hakkında da bilgim yok sen nasıl bir üye isen bende öyle bir üyeyim yetki babında.

yaptıklarınızı beğenmeme rağmen bikaç yardım edici yazıda yazmışımdır size ama siz kaale almamışsınız, bu yazımı neden kaale aldınız anlamadım.

emeğinize sağlık.

saygılar...

Yorum

• Bu sayfayı yüklerken epey beklemeniz gerekecek

Tartışmalara son noktayı koyuyorum -veya- yeni birşey başlatıyorum,
            bilmiyorum.

Bilgi ve sevgi paylaştıkça çoğalıyor.

Hadi beyler bayanlar masaüstlerini temizlemenin vakti geldi.

Buyrun güle gül kullanın efendim.

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 25.12.2007, 19:09.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi, Wallpaper sayfamıza ziyaretiniz büyüleyici oldu

Yorum

• duvar kagıtları ıcın tesskurler ellerını salık cok guzel olmus hep bırbırınden guzel
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bilmiyorum.

güzel şeyin önünde saygıyla eğilirim abi eline sağlık

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    polimige gerek yok saniyorum, ben gunluk bir seyler yapiyorum ve ekliyorum ekleme yasagi varsa kurallarida aciklar saniz, gunluk her neyse eklemiyelim gulmenede gerek kalmaz diye saniyorum arkadasin yazisina guluyorsan oda o arkadasin dusuncesi artik ne neyin icin oyle yazmis kendi biliyordur .

butun bu cesit calisma yapan arakadaslarin ellerine saglik her kez kendi kapasitesinde bir seyler yapmaya calisiyor bende onlardan bir tanesiyim ben bunun ne kursunu nede ogretimini gordum kendi kafamda (kapasitemde) bir seyler yapmaya calisiyorum vede calisdigim programi henuz ogrenmekdeyim neyse butun emegi gecen vede gececek olanlarin parmaklarina saglik olsun yeterki renklerimiz ayni olsun...

Not: yapilan emeklere karsilik bir tesekkuru bile az gorenler vede kendilerini her hangi bir Ayleden sayanlar kendilerinden utansinlar.

Yaptıklarında yazdıklarında bir şeye benzemiyor, zorla değil ya olmuyor. Vermeyince Mabud neylesin Mahmut.
                    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bilmiyorum.

Çok güzel çalışmalar. Elinize sağlık.

Yorum

• Herkesin eline sağlık,hepsi birbirinden güzel...
                        Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• kimine ilam, kimine malumu ilam olmak üzere!!!

En son zeleka tarafından düzenlendi; 26.12.2007, 16:25.

Yorum

• Yorum

• calismalar güzel olmus emeginize saglik..özellikle takvim calismasini cok begendim.artik masaüstümü süslüyor

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X