Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
İlk olarak monokotilodon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezeleka geldi
dedi ki bu iş benim işim
ellerine sağlık
Sana katılıyorum. Ama gülmekten
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
monokotilodon kardesim ilkbas ben gelipde bu isi ben bilirim dusuncesinde !!! veyatda boyle bir soylenti deme dim dememde, bos zamanlarimda yaptigim calismalari paylasiyorum guzel veyatda guzel degil o ayrimi ben kendim yapmam yapmiyorumda ve gercegi soyleyeceksem'de beni hicde ilgilendirmiyor kim ne derse desin!!!......İlk olarak monokotilodon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezeleka geldi
dedi ki bu iş benim işim
ellerine sağlık
kiwanc kardesim bu linki bu arkadasimiza cevap olarak koyduysan!!! bilmiyorum!!!! benim calismalarim neden orda olmadiginida cok iyi biliyorsundur!!! zamaninda bir tane o verdigin linke eklendi ama neden niye ordan bir kac gun icinde silindi onuda gorevlilere sor ve ogren...İlk olarak kiwanch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
polimige gerek yok saniyorum, ben gunluk bir seyler yapiyorum ve ekliyorum ekleme yasagi varsa kurallarida aciklar saniz, gunluk her neyse eklemiyelim gulmenede gerek kalmaz diye saniyorum arkadasin yazisina guluyorsan oda o arkadasin dusuncesi artik ne neyin icin oyle yazmis kendi biliyordur .İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana katılıyorum. Ama gülmekten
butun bu cesit calisma yapan arakadaslarin ellerine saglik her kez kendi kapasitesinde bir seyler yapmaya calisiyor bende onlardan bir tanesiyim ben bunun ne kursunu nede ogretimini gordum kendi kafamda (kapasitemde) bir seyler yapmaya calisiyorum vede calisdigim programi henuz ogrenmekdeyim neyse butun emegi gecen vede gececek olanlarin parmaklarina saglik olsun yeterki renklerimiz ayni olsun...
Not: yapilan emeklere karsilik bir tesekkuru bile az gorenler vede kendilerini her hangi bir Ayleden sayanlar kendilerinden utansinlar.En son zeleka tarafından düzenlendi; 25.12.2007, 16:14.
Yorum
-
ben sadece asıl bmn wallpaper arşivi burasıdır demek istedim siz nasıl algıladınız bilmiyorum. neden orada yoksunuz onun hakkında da bilgim yok sen nasıl bir üye isen bende öyle bir üyeyim yetki babında.İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiwanc kardesim bu linki bu arkadasimiza cevap olarak koyduysan!!! bilmiyorum!!!! benim calismalarim neden orda olmadiginida cok iyi biliyorsundur!!! zamaninda bir tane o verdigin linke eklendi ama neden niye ordan bir kac gun icinde silindi onuda gorevlilere sor ve ogren...
yaptıklarınızı beğenmeme rağmen bikaç yardım edici yazıda yazmışımdır size ama siz kaale almamışsınız, bu yazımı neden kaale aldınız anlamadım.
emeğinize sağlık.
saygılar...
Yorum
-
-
güzel şeyin önünde saygıyla eğilirim abiİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
eline sağlık
Yorum
-
İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepolimige gerek yok saniyorum, ben gunluk bir seyler yapiyorum ve ekliyorum ekleme yasagi varsa kurallarida aciklar saniz, gunluk her neyse eklemiyelim gulmenede gerek kalmaz diye saniyorum arkadasin yazisina guluyorsan oda o arkadasin dusuncesi artik ne neyin icin oyle yazmis kendi biliyordur .
butun bu cesit calisma yapan arakadaslarin ellerine saglik her kez kendi kapasitesinde bir seyler yapmaya calisiyor bende onlardan bir tanesiyim ben bunun ne kursunu nede ogretimini gordum kendi kafamda (kapasitemde) bir seyler yapmaya calisiyorum vede calisdigim programi henuz ogrenmekdeyim neyse butun emegi gecen vede gececek olanlarin parmaklarina saglik olsun yeterki renklerimiz ayni olsun...
Not: yapilan emeklere karsilik bir tesekkuru bile az gorenler vede kendilerini her hangi bir Ayleden sayanlar kendilerinden utansinlar.
Yaptıklarında yazdıklarında bir şeye benzemiyor, zorla değil ya olmuyor. Vermeyince Mabud neylesin Mahmut."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok güzel çalışmalar. Elinize sağlık."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum