Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzonspordayken eşinin cep telefonunda fener melodisi çalıyordu,ben öyle hatırlıyorum
    yinede katkılarından dolayı teşekkür etmek gerekir
    Herkesin eşi böyle inatlaşmalar daha doğrusu cadılıklar yapar. Haksız mıyım??!!! ))
    Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkesin eşi böyle inatlaşmalar daha doğrusu cadılıklar yapar. Haksız mıyım??!!! ))
      Abi sonuna kadar haklısın
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Başta bu konu olmak üzere, bu tür konuları ağlama duvarına çevirmekten vazgeçtiğimiz zaman problemlerin çözümünde en doğru ve en önemli adımı atmış olacağız. Yok eğer “Ağlamak insani bir ihtiyaçtır ve biz ona çözümden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Hayat bir tercihtir. Sen bizi dert etme, biz iyiyiz. Ara sıra mahşer, ara sıra yaşama hırsı…” diyorsanız siz bilirsiniz.

Yorum

• 11 yaşındaydım o zaman cine5 sese şifre koymuyordu o zaman ordan dinliyorduk maçı.Sonra hatırladığım tek şey fbli olan babam ve abimin müthiş sevinci ve benim hüngür hüngür ağlamamdı.
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Abdullah Ercan'lı bölümü bir yere yükleyebilecek arkadaşımız yok mu?
            Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

bilmiyorum niye ama ben bu abdullahi cok seviyordum, kendi maclarimda bile hep 6 numarayi giyiyordum sade abdullah onu giyor diye, adama faul yaparlardi formasini cekerlerdi hic birsey demezdi, ne hakeme nede oyuncuya itraz ederdi devam oynardi öyle biriydi iste

Yorum

Ben Abdullahı hep severdim..Anlamadığım durumu sanki fenerdeyken bize karşı bi başka oynardı.. Neyse biz onu Trabzonsporda oynadığı ile sevdik.. O kaçan şampiyonluk bizlerden çok şey aldı götürdü..Eksilmeyen tek şey kalbimizdeki TRABZONSPOR aşkı idi.. Zaten öyle de olmalıydı..Çünkü bizler diğerlerinden bir yönümüzle ayrıyız..

Biz sevinmek için sevmedik !
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Valla izlemedim çok pişmanım hele de yazılanları okuduktan sonra. 13 yaşındaydım ama hatırlıyorum. 1 sezon çalışılan Hami - Abdullah korner organizasyonuile gelen gol. Muhteşem bir ilk yarı, sonra 2. yarı gelen 2 gol ve biten umutlar. Acaba diyorum geçen sezon Fb- Denizli maçında 16 dakika maçı uzatan futbol ulemaları o gün izinliler miydi?

NOT: Belgeseli kaydeden varsa paylaşabilir mi? Teşekkür ederim....
                  Bu sene 7'irmeyiz dedik nokta...

Yorum

omaçı hatırlamak bile istemiyorum izlersem yine ağlarım
                    tüm Trabzonsporlular için hayatındaki en büyük tramva budur

Yorum

bir şekilde hepimiz o statdaydık.bazılarımız gönülleriyle bazılarımız dilekleriyle bazılarımız direk orda.... ama olmadı benim de o maça dair aklımda kalan ve hala unutamadığım Abdullah Ercan ın dizinden sekip eline çarpan topa hakemin frikik vermesi.hala gözümün önünden gitmiyor.bide haminin bi ropörtajında dinlemiştim o maçla ilgili çok konuşmuyor zaten ama rüştü o maçta rüştünü isptladı, o maçta birçok frikikimi tutu birçok şutumu 90 dan aldı demişti
                      inadına TRABZON
                      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

abdullah´in oldugu belgesel bölümünü bulan olamadini hala ?

Yorum

ulan unuttum be youtube indirildimi?
                          İnsan ol evlat!

Yorum

Şu an tekrarı veriliyor.
                            keyif adamı ..

Yorum

Askimsin Trabzonsporum Canimsin Trabzonsporum Allahina kurban Trabzonsporum seni birakirsam adam degilim en buyuk serefsiz ben olayim Trabzonsporum!
                              İnsan ol evlat!

Yorum

Hoşuma gitmedi benim çünkü ağlak bir formatta çekmişler programı.Abdullah'ın da,sanırsam,öyleydi galiba,yanlış hatırlamıyorsam tarzı cümleleri iyi değildi.
                                keyif adamı ..

Yorum

Çalışıyor...
                                X