Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

96 rakamını duymak ile insanın acını acıtıyor, aklıma intihar edenler geliyor, üzülüyorum...

Yorum

bu belgeseö görüntülerini nerden bulabilrim arkadaslar

Yorum

Belgeseli izlemedim,izlememde. O anıları şimdi okurken bile tekrar yaşadım ve gözlerim yaşardı...
        Bir hafta kendime gelememiştim. İki gün okula gitmedim.Evde çevremde kimse ile konuşmamıştım...
        BMN|KOCAELİ

Yorum

İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belgeseli izleyemedim diye üzülmeyin. BMN üyeleri bu belgeseli sürekli izleme ayrıcalığına sahip

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=7994
          Saolsın

Ali Kemal abiyi izledim bu sabah kalkar kalmaz. Bir kez daha gurur duydum kendimle,takımımla ve şehrimle...
          FxY

Yorum

yaa dün egece seyrettim...Abdullah çok üzgün görünüyordu..

Yorum

Arkadaşlar kusura bakmayın. Biraz gözünüze sokmak gibi olacak ama ne yapayım, bizim BMN gibi kalabalık ve çok sesli forumlarda söylediğiniz her şeyi istediğiniz nisbette kulağa duyuramıyorsunuz. Yazdıklarınız bir çırpıda arka sayfalarda kalabiliyor ve okuyan arkadaşlar vakit darlığı sebebiyle bütün yazılanlara bakamayabiliyorlar. Bu konu da öyle iki satır karalayıp geçilecek bir konu değil takdir edersiniz. Hoşgörünüze sığınarak göremeyenlerin dikkatine sunuyorum.

İlk olarak Bülent Şirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar,

Hayatın karşısında diz çökmemek, bilakis hayatı karşınızda diz çöktürmek için acılarınızı abartmadan hafife almak, küçümsemek, üzerine üzerine gitmek; sevinçlerinizi de yine aşırıya kaçmadan büyütmek, yüceltmek durumundasınızdır. Evet, o gün acı bir gündü. Hüsranın sebepleri çok tartışıldı, daha da tartışılacaktır. Biz de bir şeyler karaladık:

Eğer o acıyla yüzleşmekten kaçınırsak onu iyice büyütür ve gelecekte sürekli ayağımıza dolaşmasına, bize engel olmasına fırsat vermiş oluruz. Her büyük takımın tarihinde böyle maçlar vardır, şöyle bir geçmişe bakarsanız bunu rahatlıkla görürsünüz. Örneğin 1999 senesi Şampiyonlar Ligi finaline bir bakınız: 23 yıldır adı geçen kupayı alamayan Bayern Münih, rakibinden çok üstün oynadığı ve son dakikasına da 1-0 önde girdiği maçı arka arkaya yediği iki golle mağlup kapatıyor ve kupayı yine kaybediyor. İki sene sonra ise aynı kadroyla o finalde yenildiği Manchester United’ın da aralarında bulunduğu birbirinden güçlü rakipleri teker teker saf dışı bırakıp Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Maziden kaçmamalı ve sadece sevinçler hatırlanmamalı…

Yorum

Abdullahın röportajı yokmu arkadaşlar

Yorum

youtube den bi videoyu buraya nasil ekleye bilirim ?

Yorum

bordobluex;

Belgeseli izleyemedim diye üzülmeyin. BMN üyeleri bu belgeseli sürekli izleme ayrıcalığına sahip

Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...

---------------------------------------------------

Çok Saol...!
                    Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                    • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

Evet benimde o donem kucuk kalbime inen kocaman bi hancer gibiydi..
                      Cocuktuk ama fanatiktik iste..Fatihte Malta Carsinina cikarken amcamin bi beyaz esya magazasi vardi tam karsisida yine bizim su istasyonu.. O gun dev ekrani sokagin ortasina kurdurdu amcam gerci her hafta oyle yapiyordu millet para verip ne izleyecek kuralim mahalleye izlesin herkes demisti ama bu sefer organizasyon baya buyuktu..
                      VIP salonu bile hazirlanmisti mac icin yakin cevra ve dostlar sokakta izlemesin diye(Sucunun Arka Tarafina)
                      Neyse Babamda maca gitti tabi o donem bizde para gani gecim derdi felan yok tabi pederde 0 BMW atladilar 4 kafadar Trabzona macaaa...
                      Mac baslamadan ariyo 15 dakikada bir oglum seni alamadim ama soz Son macta sampiyonlugun geldigi macta goturecem seni diye tabi yermiyim ben ben o macta olmak istiyorum..
                      Neyse gol geldi Emrullah abim vardi fanatik ilk golle birlikte bayildi zavalli,bir yandan sevincliyiz gol oldu bir yandan millet Emrullah abinin derdine dustu..Kolonya falan neyse ayildi ilk soru Attuk dimi pen yanlis pise gormedum?
                      Millet basti kahkahayi tabii..
                      Ilk yari bitti mahallede karnaval var..
                      ve sonrasi Lanet olasi ikinci yari ve yedigimiz goller.. Allah kuran askina yalan deyin diyordu abim allah askina.. Ilk defa yerlerde suruklendigini manyakca kendini atip durdugunu gordum..Korktum.. ve ertesi gun..
                      0 BMW diyordum ya..
                      34 Plaka oldugu icin Farozda onunu kesmisler bizimkilerin..Arabadan vazgectim babam hastanelik olmus...
                      2 gun sonra geldi cok sukur..Arabada cekiciyle..Pert tabi...
                      Burunu gosteriyorum bizim usaklara inanmadiler diyo babam gulerek..Anlatamaduk derdimizi dedi ve ekledi Merak etme usagum seneye biz gene sampiyon oluruk..SEN derslerine iyi calis bakaym..
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

O günü unutmak mumkunmu çoçuk yaşta sınırlenip aşağıdaki feybelerin seveinmelerine koyden gelen soğan ve patatesle karşılık vermiş babama pahalıya malolmuşum. Ben birtek ağladığımı biliyorum. Bunları babam anlatıyor.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

tekrarı varmıki acaba.
                          Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tekrarı varmıki acaba.
                            o günün tekrarı bir daha olamaz.
                            İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

bende oradaydım gelip benimlede konuşsalardı daha iyi anlarlardı taraftarın acısını

Yorum

Fenerbahçe o maçın üstüne 7 8 defa şampiyon oldu biz hala ORADAYIZ.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Çalışıyor...
                                X