Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
Ligtv'ye ait görüntüleri Ligtv resmi sitesinde aramalısınız.
Ligtv'ye ait görüntüleri Ligtv resmi sitesinde aramalısınız.
GaMZe61 | TSira Şimal Yıldızı - Sosyal Sorumluluklarımız
Görüntü kalitesi her ne kadar fazlasıyla bozulmuş olsa da en azından insanlar seçilebiliyor.
İlerlediğimiz yolda amacımız sadece ''bir işe yaramak''. Tek çabamız bu... Ve bir işe yaramak için, önce bir şeyler üretmenin, bir şeylere ön ayak olmanın gerekliliğini biliyoruz... Bunun için çalışıyoruz, bu doğrultuda hareket ediyoruz.
Videoda izleyeceğiniz görüntüler TSira'nın içten gelen duygularının yansımasıdır. Bu sebepten, biraz olan bitenin tüm doğallığını kaybetmemesi adına; biraz üretmek, yeni şeyler denemek ve dolayısıyla sadece kendimize benzediğimizi vurgulamak adına hazır şarkı kullanmadım, çok çok amatörce yorumladığım TSira şarkısını ekledim. Bu şarkıyı da sadece bir kere söyleyip kaydettim, düzenlemedim.
Umarım beğeneceksiniz...
hem organizasonlarınız için hem mükemmel ses için teşekkürler
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Yorum