BMN Video | Hepsi Burada
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Cumartesi Günü Lig Tv'de Bordo Mavi programı var büyük olasılıkla tolganın düğünün tam olarak verecekler imkanı olanlar bordomavi programını kaydedip siteye koyabilirler mi biz indiririz düğünden görüntüler ve yattaranın uzun hoptek oynaması var eğer imkanı olan varsa kaydederse çok memlun oluruz..!Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
evet aynen katılıyorum, özellikle yattarının Kopmasını istiyorummCumartesi Günü Lig Tv'de Bordo Mavi programı var büyük olasılıkla tolganın düğünün tam olarak verecekler imkanı olanlar bordomavi programını kaydedip siteye koyabilirler mi biz indiririz düğünden görüntüler ve yattaranın uzun hoptek oynaması var eğer imkanı olan varsa kaydederse çok memlun oluruz..!
bi el atın ..
Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •Yorum
-
Helal olsun baska ne denirGaMZe61 | TSira Şimal Yıldızı - Sosyal Sorumluluklarımız
Görüntü kalitesi her ne kadar fazlasıyla bozulmuş olsa da en azından insanlar seçilebiliyor.
İlerlediğimiz yolda amacımız sadece ''bir işe yaramak''. Tek çabamız bu... Ve bir işe yaramak için, önce bir şeyler üretmenin, bir şeylere ön ayak olmanın gerekliliğini biliyoruz... Bunun için çalışıyoruz, bu doğrultuda hareket ediyoruz.
Videoda izleyeceğiniz görüntüler TSira'nın içten gelen duygularının yansımasıdır. Bu sebepten, biraz olan bitenin tüm doğallığını kaybetmemesi adına; biraz üretmek, yeni şeyler denemek ve dolayısıyla sadece kendimize benzediğimizi vurgulamak adına hazır şarkı kullanmadım, çok çok amatörce yorumladığım TSira şarkısını ekledim. Bu şarkıyı da sadece bir kere söyleyip kaydettim, düzenlemedim.
Umarım beğeneceksiniz...
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol GüneşYorum
-
evet aynen katılıyorum, özellikle yattarının Kopmasını istiyorummCumartesi Günü Lig Tv'de Bordo Mavi programı var büyük olasılıkla tolganın düğünün tam olarak verecekler imkanı olanlar bordomavi programını kaydedip siteye koyabilirler mi biz indiririz düğünden görüntüler ve yattaranın uzun hoptek oynaması var eğer imkanı olan varsa kaydederse çok memlun oluruz..!
bi el atın ..
Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •Yorum
-
Osman Yavuz
Marmara Üniversitesi, Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri paneli sonrası hazırlanan Tv programı:

Wmv formatında indirmek isteyenler buradan indirebilirler. (320*240, 9 MB)
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 11.11.2008, 18:24.Yorum
-
-
Trabzonspor Sevgisi - halitaydin61
RapidShare: http://rapidshare.com/files/11588891...vgisi.wmv.html
YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=sRpgcOLKJZo
GoogleVideo:
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 19.05.2008, 11:13.Yorum
-
yattara çalımlar klibi kendi uploadımYorum
-
yattara hakem yorumcusu olsa nasıl olurdu işte cevabıı
Yorum
-
yattara acıklama yaparken isminin altına dikkat cekmek istiyorum...yattara hakem yorumcusu olsa nasıl olurdu işte cevabıı
http://rapidshare.com/files/11708337...kem_yorumu.wmv
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum