Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Video | Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yattara'nın Beşiktaş maçında yaptığı güzel hareketlerden oluşan klip.Bu sefer sadece abim(Osman Yavuz) yaptı.Teşekkür ediyorum güzel olmuş klip.
    -1461 TRABZON-

Yorum

güzell calışma arkadaşlar ellerinize sağlık süper videolar bunlar teşekkürler bmn
      SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

Benimde bir çalışmam var ama videomu ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz?
        ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

Teşekkürler Özgeciğim. Yattara seyretmek bizim için keyif, rakipler için kabus oluyor Tebrikler Osman Yavuz

İlk olarak kuymakk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benimde bir çalışmam var ama videomu ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz?
          Bu konuda yardım almak için Multimedya Yardım Başlığını inceleyebilirsiniz.

Yorum

wmv formatındaki kendi hazırladığım videomu nasıl buraya eklerim.
            ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

O zaman alttaki bağlantıyı incelemelisin:

Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...

Yorum

Özgecim keyifle izledik teşekkürler.
                Tabi bu teşekkür aslında Osman'a.

Yorum

Gamze senin eklediğin videoyu yeni gördüm bayan üyelerimize tekrar tebrikler

Onların etkinlinkleri ile bu oluşumda olmaktan tekrar tekrar gurur duyuyorum.

Bizim hanımlar başka
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Yattara videosu çok güzel olmuş.Elinize sağlık.Mustafa Keçeli'nin şutuna çok güldüm söylemeden edemeyeceğim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

rapidshare.com'a upload edebilirsin... Yada speedyshare.com...
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

allahını seven şu yattaranın denizli maçındaki yaptığı hareketi koysun
                        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          allahını seven şu yattaranın denizli maçındaki yaptığı hareketi koysun

Yattara'nın hareketleri burada:

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Erman Toroğlu'nun yorumu burada:

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Ligtv'ye ait görüntüleri Ligtv resmi sitesinde aramalısınız.

Yorum

İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yattara'nın hareketleri burada:

Erman Toroğlu'nun yorumu burada:

Ligtv'ye ait görüntüleri Ligtv resmi sitesinde aramalısınız.
                            you tubea koyamıyo musunuz ordan indirelim
                            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              GaMZe61 | TSira Şimal Yıldızı - Sosyal Sorumluluklarımız

Görüntü kalitesi her ne kadar fazlasıyla bozulmuş olsa da en azından insanlar seçilebiliyor.

İlerlediğimiz yolda amacımız sadece ''bir işe yaramak''. Tek çabamız bu... Ve bir işe yaramak için, önce bir şeyler üretmenin, bir şeylere ön ayak olmanın gerekliliğini biliyoruz... Bunun için çalışıyoruz, bu doğrultuda hareket ediyoruz.

Videoda izleyeceğiniz görüntüler TSira'nın içten gelen duygularının yansımasıdır. Bu sebepten, biraz olan bitenin tüm doğallığını kaybetmemesi adına; biraz üretmek, yeni şeyler denemek ve dolayısıyla sadece kendimize benzediğimizi vurgulamak adına hazır şarkı kullanmadım, çok çok amatörce yorumladığım TSira şarkısını ekledim. Bu şarkıyı da sadece bir kere söyleyip kaydettim, düzenlemedim.

Umarım beğeneceksiniz...
                              hem organizasonlarınız için hem mükemmel ses için teşekkürler
                              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

Abimin(Osman Yavuz) yapmış olduğu klip.Manisa ve Denizli maçlarında Yattara'nın yapmış hareketlerden oluşan bir klip.
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X