Ankaragücü maçı BMN Tandoğan köprü altı meşale şov
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Video | Hepsi Burada
Daraltma
X
-
Ankaragücü maçı BMN Tandoğan köprü altı meşale şovODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
-
Yattara'nın videosu için çok teşekkür ederim.Maçta heyecandan anlamadığım hareketler varmış.Nasıl bir insan bu Yattara?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
TSira Şimal Yıldızı - Sosyal Sorumluluklarımız
GaMZe61 | TSira Şimal Yıldızı - Sosyal Sorumluluklarımız
Görüntü kalitesi her ne kadar fazlasıyla bozulmuş olsa da en azından insanlar seçilebiliyor.
İlerlediğimiz yolda amacımız sadece ''bir işe yaramak''. Tek çabamız bu... Ve bir işe yaramak için, önce bir şeyler üretmenin, bir şeylere ön ayak olmanın gerekliliğini biliyoruz... Bunun için çalışıyoruz, bu doğrultuda hareket ediyoruz.
Videoda izleyeceğiniz görüntüler TSira'nın içten gelen duygularının yansımasıdır. Bu sebepten, biraz olan bitenin tüm doğallığını kaybetmemesi adına; biraz üretmek, yeni şeyler denemek ve dolayısıyla sadece kendimize benzediğimizi vurgulamak adına hazır şarkı kullanmadım, çok çok amatörce yorumladığım TSira şarkısını ekledim. Bu şarkıyı da sadece bir kere söyleyip kaydettim, düzenlemedim.
Umarım beğeneceksiniz...En son Gamze tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 15:00.
Yorum
-
Burası başka bir yer hakkaten Tsiramız ve üyelerimiz kendilerinin bilincinde ve güzel çalışmalarla alkışı hakediyorlar..

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sen ne zuper sarkı soluomussun cano

Yorum