Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Video | Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ankaragücü maçı BMN Tandoğan köprü altı meşale şov
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Yattara'nın videosu için çok teşekkür ederim.Maçta heyecandan anlamadığım hareketler varmış.Nasıl bir insan bu Yattara?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

trafiğide kapatmış bizim uşaklar

Yorum

emeğine sağlık kardeş yattarada fenerlileri ne yapmış öyle carlos futbolcu görmüştür karşısında

Yorum

elinde geçen seneki bjk maçında gs lisesinde başlayıp satdta biten 25 dakkalık videosu olan buraya koyabilirmi yada bana özeldendeulaşıp yollayabilir msn üzerinden

Yorum

TSira Şimal Yıldızı - Sosyal Sorumluluklarımız

GaMZe61 | TSira Şimal Yıldızı - Sosyal Sorumluluklarımız

Görüntü kalitesi her ne kadar fazlasıyla bozulmuş olsa da en azından insanlar seçilebiliyor.

İlerlediğimiz yolda amacımız sadece ''bir işe yaramak''. Tek çabamız bu... Ve bir işe yaramak için, önce bir şeyler üretmenin, bir şeylere ön ayak olmanın gerekliliğini biliyoruz... Bunun için çalışıyoruz, bu doğrultuda hareket ediyoruz.

Videoda izleyeceğiniz görüntüler TSira'nın içten gelen duygularının yansımasıdır. Bu sebepten, biraz olan bitenin tüm doğallığını kaybetmemesi adına; biraz üretmek, yeni şeyler denemek ve dolayısıyla sadece kendimize benzediğimizi vurgulamak adına hazır şarkı kullanmadım, çok çok amatörce yorumladığım TSira şarkısını ekledim. Bu şarkıyı da sadece bir kere söyleyip kaydettim, düzenlemedim.

Umarım beğeneceksiniz...
              En son Gamze tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 15:00.

Yorum

Maaşallah. Sesin çok güzel

Klip süper. TSirayı anlatan harika bir çalışma olmuş

Yorum

anaaam biladerime bak sen sen ne zuper sarkı soluomussun cano dört dortluk olmus a dan z ye video bravolar
                  Gurbetçi Gençler.

Yorum

Gamzecim şarkıyı çok güzel söylemişsin, video da en az onun kadar güzel olmuş. TSira zaten melodisi itibariyle insanı ister istemez duygulandıran bir şarkı. Özellikle şu fotoğrafın olduğu kısımdan inanılmaz etkilendim.

Fanatik Pacci

Yorum

Güzel olmuş.

Yorum

Burası başka bir yer hakkaten Tsiramız ve üyelerimiz kendilerinin bilincinde ve güzel çalışmalarla alkışı hakediyorlar..
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Herkese teşekkür ederim.

Yorum

İtiraf ediyorum; Gamze'nin bu kadar güzel sesi olduğunu ben de bilmiyordum.

Video da güzel olmuş.

Yorum

Arkadaşlar Yattara için çok güzel 3:40 lık bir klip hazırladım. Malum sebeplerden dolayı açık olarak paylaşamıyorum.
                              İlgilenen olursa bana bir özel mesaj atmaları yeterli..
                              Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

Gamze güzel sesin varmış klipte bu arada harika paylaşım için saol

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X