Multimedya Öneri,Görüş ve Destek
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Buradada biri açıklamıştı ama bulamadım .
Verdiğim linkte detaylı açıklanmış abi .yorum Yap:
-
Arkadaşlar,
Youtoube ile ilgili videoları seyredemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Sitede youtoube ile ilgili video larda benim ekrana boş sayfa geliyor.Galiba youtoube ile ilgili bir şey indirmem gerekiyor.Onun linkini buraya yazıp ne yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim.yorum Yap:
-
yaa ben resim atamıyoum üsttekileri de kullandım olmuyo olmuyo....yorum Yap:
-
Pinnacle Studio bence en kullanışlı olanı..
Yalnız iyi bir bilgisayar ister senden...
Konfigürasyonuna güvenmen lazım!yorum Yap:
-
abın bana mowıe meker dan baska daha sekıllı vıdeo yapabılmem ıcın bı program onerebılırmısın lutfennnn vıdeo yapmak ıcınyorum Yap:
-
Resimlerin üzerine nasıl yazı ekleyeceğinizin anlatıldığı güzel bir mesaj
Windows ile bütünleşik gelen Paint programı ile grafik üzerine yazı ekleme işlemi anlatılıyor:
İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildiResmi paintte aç

yorum Yap:
-
bu sitede photoshop programını kurmadan fotolarınız üzerinde oynama yapabiliyorsunuz. sadece açılan siteden gözatı tıklayın ve pc deki fotonuzu seçin daha sonra fotografınıza fotomontaj yaptıktan sonra pc ye kayıt edin hepsi bu kadar...
ALINTIDIRyorum Yap:
-
Benim gösterdiğim Windows Service Pack 2 sürümündeki Movie Maker.
Biraz farklı görüslerde mantığı aynı. Movie Maker içine video almak için sürükle bırak tekniğinide kullanabilirsin. Biraz kurcalarsan, sıkıntı yaşadığın yerlerde çözüm bulabileceğini düşünüyorum
tesekkür ederim abi cok sağolyorum Yap:
-
Benim gösterdiğim Windows Service Pack 2 sürümündeki Movie Maker.
Biraz farklı görüslerde mantığı aynı. Movie Maker içine video almak için sürükle bırak tekniğinide kullanabilirsin. Biraz kurcalarsan, sıkıntı yaşadığın yerlerde çözüm bulabileceğini düşünüyorum
yorum Yap:
-
Bendeki movie maker ya cok basit bişi yada ben istediğimi bulamıyorum bunun daha ileri bir versiyonu varmıdır acep yardımıcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürleryorum Yap:
-
Osman abi çok güzel anlatmışsın.Benim videomdan bir sahne kullandığın için de memnun oldum
yorum Yap:
-
Bu konuda burada emek verip açıklamalar yapan başta Bordobluex ve diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler ederim.Yanlız ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırmayalım arkadaşlar.Videokliplerinizi yaparken özellikle BMN-logosunu arka plana koymayı unutmayın.Bu konuya herkes itina ile uyarsa herkes BMN'yi daha iyi tanımış olur.Ayrıca biz bir aile olduğumuz için bu logoyu BMN ile ilgili kliplerde kullanmanız gerekmektedir.Herkes bu konuya riayet ederse çok memnun oluruz...yorum Yap:
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

yorum Yap: