Multimedya Öneri,Görüş ve Destek

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gürkan Asma
    yanıtladı
    "BMN | Multimedya Üye Alanı" na açılması gereken bi konuydu ancak oraya konu açmama izin yoktu, niye anlamadım ama her neyse

Trabzonspor'umuza hazırladığım 3D logo animasyonu, umarım beğenirsiniz renkdaşlar Tüm hakları bendedir

yorum Yap:

• ayvaz
    yanıtladı

En son ayvaz tarafından düzenlendi; 08.03.2012, 00:44.

yorum Yap:

• Halit M. MOLLASALİHOĞLU
    yanıtladı
    Atıcılık ile ilgili konu çözüldü mü acaba?

yorum Yap:

• ilyas BAHADIR
    yanıtladı
    iyi geceler, şu anda sitemiz ana girişindeki mükemmel introyu en az 10 kez dinlemiş bulunmaktayım, ve fikrim şudur ki, bu tür introları veyahut BMN oluşum ve organizasyonalroıyla ilgili videoları bir BMN youtube hesabı açarak tüm dünyaya yayabiliriz.. sesimizi daha gür çıkarabiliriz, basın duyuruları sesli ve görüntüülü olarak yayılabilir ve çok hızlı şekjilde hedef kitleye ulaşabilir.. Şenol abinin dürtmesiyle bu fikri burda paylaşmak istedim.

yorum Yap:

• shooter61
    yanıtladı
    www.tsaticilik.com Trabzonsporun resmi atıcılık sayfası için profesyonel bir bannera ihtiyacımız vardır.Bu işle yakından ilgilenenlerin atıcılık takımımız için bir güzellik yapmalarını rica ediyorum... Banner boyutu 960x156... Resim ve logo konusunda yardımcı olurum...

yorum Yap:

• cemoli5408
    yanıtladı
    çatılı olunca ingiliz stadlarına benzedi mübarek
    En son cemoli5408 tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 13:03. Sebep: resim ekleme

yorum Yap:

• cemoli5408
    yanıtladı
    google earth taki Avni Aker modelini modifiye etmeye çalıştım, ama yükleme işlemini yapamadım. yükleme işlemini yaparım diyen biri varsa lütfen bana özelden ulaşsın, dosyayı kendisine vereyim, siteye yüklesin. tabi ki modifiye edilmiş stadı önce bi büyüğümüze göstermekte fayda var. eğer olur çıkarsa yükleyelim. şahsi fikrim, mevcut staddan iyi oldu. mevcut stad modelini yapan kişiye çok çok teşekkür ederim. ellerine sağlık. ben stadı çevirdim ve biraz da süsledim. daha geliştiririm diyen varsa da geliştirse iyi olur.
    not: sadece bir gündür google skethup kullanıyorum

yorum Yap:

• tolga1461
    yanıtladı

bana bu iconlar lazım. yardımcı olabilecek birisi var mı?

yorum Yap:

• oguzkoc
    yanıtladı
    İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi
    Bu olurmu
    < png | jpg >
    ellerine sağlık kardeşim süpersin.. png olan tam benim istediğim

yorum Yap:

• Burak DERELİ
    yanıtladı
    İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi
    renktaşlarım photoshop kullanmayı bilmeyen bir kardeşiniz olarak bi ricam olucak bana amblemimizdeki maviyle yazılan TS kısmını kim çıkartıp arkaplan beyaz olarak verebilir? yani istedğim şey beyaz zemin üzerine sadece amblemimizde TS karakteri...

Bu olurmu
    < png | jpg >
    En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 14:00.

yorum Yap:

• oguzkoc
    yanıtladı
    renktaşlarım photoshop kullanmayı bilmeyen bir kardeşiniz olarak bi ricam olucak bana amblemimizdeki maviyle yazılan TS kısmını kim çıkartıp arkaplan beyaz olarak verebilir? yani istedğim şey beyaz zemin üzerine sadece amblemimizde TS karakteri...

yorum Yap:

• izzet
    yanıtladı
    Arkadaslar,

ders notlarimi paylasmak amacli bir Blog actim:

Üstteki o agacli resmi, bordo mavi agirlikli bir resim ile degistirmek istiyorum. Icinde skripte61 yazmasi yeterli.

Bir arkadas hayrina bana bir calisma yapabilirmi ?

yorum Yap:

• Emrah Aksoy
    yanıtladı
    Renkdaslar su avni akerde calan disko muziklerini nerde bulabilirim ? (a)

yorum Yap:

• Halit Aydın
    yanıtladı
    Malesef şuan foruma koymak teknik olarak mümkün değil. Sadece videonun linkini atabiliyorsunuz.

yorum Yap:

• Armağan Dere
    yanıtladı
    facebook videolarını foruma nasıl koyuyoruz bilen arkadaşlar bi zahmet anlatsanız

yorum Yap:

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
Yükleniyor...