adobe premier element 13 indirdim video düzenlemek için bir video eklediğimde görüntü kalitesi kötü oluyor bunun çözümü nedir bilen var mı?
mesela ekledim video'yu ön izleme ekranında küçülüyor ortada kalıyor büyütüncede bulanık puslu acaip bişey oluyor. bi yardım ?
Multimedya Öneri,Görüş ve Destek
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Çoğu taraftarımızın bilmediği çok önemli bir değişiklik var. Logo
Kimse farkında değil, medyaya da yansımadı ama logomuz yeniden düzenlendi. Eski logoya oranla çizgiler daha çok kalınlaştırıldı. 1967 yazısı farklı yazı stiliyle kalın puntolarla yazıldı. Logodaki top biraz daha sola kaydırıldı. Yıldız ise küçültülerek logodaki top oranında yapıldı. Renklerimizde elden geçirildi ve göze daha çok hoş gelen renkler logomuza uyarlandı. Logonun dış kalıbının boyu eskisine oranla biraz daha uzatıldı.
Bu değişim eski logo ile kıyaslayınca bariz belli oluyor. Eski logo
Benim yorumum kesinlikle muhteşem oldu. Eski logo ile kıyaslayınca eskisi daha çok düz estetiği olmayan bir logo gibi görünmeye başladı gözümde.
Taraftarlarımız artık yeni logoyu kullanabilir

yorum Yap:
-
becekli arkadaşlarım şuna altyazı ekleyiverinde öyle paylaşalım nette. herkes daha net hissetsin cümleleriyorum Yap:
-
Arkadaslar iki Tisört yaptirmak istiyorum. bunun icin iki "vektörel resim" gerekiyormus. Yardimci olabilecekler ÖM lütfenyorum Yap:
-
Valla Trabzonsporumuzla bi alakası olmayan bi video ama görüşünüze sunmak istedim, olmazsa yöneticilerimiz kaldırır zaten.
"Operation in The Moon Light" - Trailer. (herşey hayalgücüme ait)
Bi film trailer yaptım, videoda gördüğünüz herşey %100 ü kendi yapımımdır.
Bu da THY reklam denemesi çalışmam v1'dir üzerinde çalışıyorum hala.
yorum Yap:
-
Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur
Toplasam o öğütleri burdan Kadıköy'e yol olur
Tayyip, Ridvan, Lübe Ayar dar günümde el olur
Namus belasına kardaş düşen o şeker bizim.
Hep bir hallı kanaryayız, biz bize yeteriz,
Yüz bin kere tövbe eder gene tarla süreriz.
İnşaat bizim şike bizim çinar bizim cas bizim
Namus davasına kardaş yetmeyen o g.. bizim!
Namus belası müziği eşliğinde yukardaki sözlere benzer bir görsel güzel olurdu..En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 26.04.2012, 13:13.yorum Yap:
-
-
Misafir yanıtladıÇok süper olmuş. Ellerinize sağlık.yorum Yap:
-
Teşekkür ederim
ayrıca şunu göstermeden geçemiycem
video çeviri faciası diyebiliriz, orjinali bende 250 mb olduğu için upload edemedim videoyu çevirerek upload ettim, (asıl kaliteyi görmeniz açısından
kalite zaafım var da biraz
)
Orjinal Video'dan bi sahne

Çeviri videodan bi sahne
yorum Yap:
-
* Neden olmasın, Multimedya bölümünde arkadaşlarla zaman buldukça fikir alışverişin'de bulunabilirsinizTrabzonspor için yapmayacağım şey yok, hepimiz gibi
, ancak video yapmak için pek vaktim olmuyor açıkcası, arada uğraşıyorum ancak bu v1 zaten daha da geliştireceğim bunu
çok iyi olmasını istiyorum
teklifiniz çok güzel ancak dediğim gibi fazla vaktim olmuyor, bu doğrultuda kabul ederseniz tabiki varım 
yorum Yap:
-
Trabzonspor için yapmayacağım şey yok, hepimiz gibi
, ancak video yapmak için pek vaktim olmuyor açıkcası, arada uğraşıyorum ancak bu v1 zaten daha da geliştireceğim bunu
çok iyi olmasını istiyorum
teklifiniz çok güzel ancak dediğim gibi fazla vaktim olmuyor, bu doğrultuda kabul ederseniz tabiki varım
yorum Yap:
-
* Mesaj sayınızdan ötürü 50 mesajınız olması gerekiyor"BMN | Multimedya Üye Alanı" na açılması gereken bi konuydu ancak oraya konu açmama izin yoktu, niye anlamadım ama her neyse
Trabzonspor'umuza hazırladığım 3D logo animasyonu, umarım beğenirsiniz renkdaşlar
Tüm hakları bendedir 
http://www.youtube.com/watch?v=vAMhR...layer_embedded
Eğer bu konularda çalışmak isterseniz ekibimize dahil olabilirsiniz...
yorum Yap:
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

yorum Yap: