Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ELINE SAGLIK HOCAM
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• eline sagLik abi indiriyoruz
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• sagolasin dostum. Bu maçta Mehmet'in attigi gol harika.
        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• merhaba arkadaslar ben de degisik bir çalisma ile daha dogrusu ege üniversitesi ögrencilerinin bir çalismasini burada yayinlamak istiyorum, balikçilar adli bu gösteride iki hemserimizin hamsi avi konu ediliyor bu gösteride karadeniz adina hersey var karadenizi takasi insani ve hamsisi, hamsiyi canlandiran kizin performansi bir harika ve hamsini tüm ayrintilari düsünülmüs özellikle denizdeyken günesin isiginin üzerindeki yansimasi mükemmel islenmis pul pul....iki hemserimizin hamsi avindaki mücadelesi sizce avlanan kim olacak:

süre: 5 dakika

boyut:54 mb(görüntü kalitesi yüksek ve dat uzantilidir)

iste link tiklayin:

http://www.hemenpaylas.com/download/...likcilar.DAT.h tmlEdited by: erdinç67
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• sagolasn abi
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• sizlerde sagolun arkadaslar
              TrabZonguldaklı...

Yorum

• egeliler güzel is çikarmis begendim,tesekkürler
                Her daim TRABZONSPOR!
                Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                "7"

Yorum

• Erdinç harikasin tesekkürler.

Gerçekten de tam bir ziyafet oldu.

Boyutu büyük diye indirmemezlik etmeyin bence. Oynayanlarin da eline saglik.

Ilk sayfaya tasinmaktadir.
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• gerçektende öyle insan izlerken çosuyor üç senedir arsivimdeydi bir arkadas istemisti benden aklima geldi sevdiklerimle paylasayim dedim, begendiginize sevindim

http://www.hemenpaylas.com/download/...likcilar.DAT.h tml
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

• Ellerine saglik

Yorum

• Erdinç sabahtan beri 3 kere izledim tek basima... 3 kere de gelen arkadaslarima izlettim... harika... çok sagol...

minik Utku'ya da selamlar...
                        "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi

Erdinç sabahtan beri 3 kere izledim tek basima... 3 kere de gelen arkadaslarima izlettim... harika... çok sagol...

minik Utku'ya da selamlar...

begendigine sevindim hemsom ellerinden öper abisi
                          TrabZonguldaklı...

Yorum

• yav hocam cok guzel videolar ben bu basligi yeni gordum uzun zamandir girmiodum serbest kursuye

videolar cok guzel ama sunlari hep rapidshare koymasaniz bi video indiriok ikincisini indirmek icin 1.5 saat bekliok yav..
                            Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                            Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                            Mustafa Korkmaz

Yorum

• İlk olarak tsakrep61 tarafından gönderildi

yav hocam cok guzel videolar ben bu basligi yeni gordum uzun zamandir girmiodum serbest kursuye

videolar cok guzel ama sunlari hep rapidshare koymasaniz bi video indiriok ikincisini indirmek icin 1.5 saat bekliok yav..

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Rapidshare premium üyesi değilseniz (ücretli üyelik) bir saatte belli bir download limitinin üzerine çıktığınızda size 1 saat beklemenizi söylüyor. Bu aşmanın en kolay yolu

önce "back" tuşu ile ilk sayfaya dönmek (free seçeneğinin olduğu sayfa) internet bağlantını kesip tekrar bağlanmak. Çünkü bu site (rapidshare) IP numaralarını takip ederek, bir saat içinde indirilebilir barajı aşıp aşmadığını sorguluyor. İnternet bağlantını kesip tekrar bağlandığında yeni bir IP adresi atandığı için bu sorunu gidermiş oluyorsun. Benim de premium şifrem yok ama bu sayede günde belki de 1GB dosya indirebiliyorum.

NOT: Bu sistemin işlemesi için ya dial-up ile internete bağlı olmalısınız, ya da ADSL kullanıcısı iseniz Dinamik IP değil, Statik IP üyesi olmalısınız.

Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• valla hocam eyvallah

hem video koyuyon hem yol gosterion bende 2 kere tesekkur edim ne yapim
                                Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                                Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                                Mustafa Korkmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim