Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elinize sağlık çok güzel olmuş

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Arkadaşlar mesajarınız için teşekkürler. Vidyo yeterince beğenilirse bordomavinin serverlerine upload edip video bölümüne koyulma ihtimalı varmı acaba? Böyle bişe olursa çok sevinirim, bunu yapmak için bişeler gerekiyosa mesela videoyu editleyip BMN logosu koymak, bunları yapabilirim.

İndiremeyen arkadaşlar için Filefronta upload ediyorum ordan inşallah sorunsuz indirirsiniz.

Yorum

• Yorum

• tskara, ağlattın beni ya... izlerken gözlerim doldu, Fatihin gitmemesi gerekirdi. o parayla alınamayacak değerde bir futbolcuydu... O gerçek bir Trabzonsporlu, harbi delikanlı. Yolun açık olsun Sultan..
          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• sağolasın kardeş
            En son Muhammet_61 tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 15:50.
            Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.dostcafe.org/dosyalar/fatihelveda.wmv

Arkadaşlar benim Fatih Tekke için yaptığım elveda vidyosu. Baya büyük 150 mb ama bence çok güzel oldu. Yorumlarınızı bekliyorum.
              dostum şimal in dedigi gibi bende indirmekte kararsız kaldım boyutundan dolayı ama şahane olmus gercekten benimde izlediğin en iyi ts kliplerinden biri oldu her işten sonra pc basında iziliorum eline koluna yüreğine saplık tesekkürler paylasımın icin

Yorum

• İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslında ben kontrol ettim, çalışıyor fakat şu verdiğim link'e sağ tuş ile tıklayarak "Hedefi farklı kaydet" seçeneği ile de indirebilirsiniz.

http://www.bordomavi.net/video/2005-...por5(1995).wmv
                tesekkr edemmştm size.. şimdi indrdm burdan tesekkr ederm..
                "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• ya şu 120 MB lik videoyu bi türlü indiremedim bunda bi sorun mu var. bir noktaya kadar inditriyorum ama sonra kalıyo
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bende aglamadim degil yani Tekkenin klibinde

Aglattin beni be TSkara
                    Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya şu 120 MB lik videoyu bi türlü indiremedim bunda bi sorun mu var. bir noktaya kadar inditriyorum ama sonra kalıyo
                      Arkadaş iki linktende denedinmi? Dostcafe linki çalışmıyosa Filefront kesinlikle çalışması lazım.

Yorum

• eeee başka video yok mu.?
                        İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Bir klip de benden olsun. Güzel olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• lee young un bulunduğu komik bir video

Yorum

• Uzuun zamandır video klip yapılacak birşeyler yoktu ortalıklarda. Ama şimdi var!

İşte yüreklerini ortaya koyup da bize gurur yaşatan 12 DEV ADAM ve son Litvanya maçı görüntüleri ile klipleri:

video için link: http://www.hemenpaylas.com/download/...ldizi.wmv.html

alternatif: çok yakında youtube linkini de vereceğim.

~30 MB 5 dk
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ellerine sağlık çok güzel olmuş.Teşekkürler.
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim