Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi

merhaba arkadaslar ben de degisik bir çalisma ile daha dogrusu ege üniversitesi ögrencilerinin bir çalismasini burada yayinlamak istiyorum, balikçilar adli bu gösteride iki hemserimizin hamsi avi konu ediliyor bu gösteride karadeniz adina hersey var karadenizi takasi insani ve hamsisi, hamsiyi canlandiran kizin performansi bir harika ve hamsini tüm ayrintilari düsünülmüs özellikle denizdeyken günesin isiginin üzerindeki yansimasi mükemmel islenmis pul pul....iki hemserimizin hamsi avindaki mücadelesi sizce avlanan kim olacak:

süre: 5 dakika

boyut:54 mb(görüntü kalitesi yüksek ve dat uzantilidir)

iste link tiklayin:

http://www.hemenpaylas.com/download/1084536/balikcilar.DAT.h tml
    harika bir video.... ellerine saglik

Yorum

• Bu klibi yapmamda, Hasan Tahsin (Lazkopat Oflu) arkadasima vermis oldugu fikir dolayisiyla tesekkür ederim, iste merhum Kazim Koyuncu'' nun Dido adli parçasi esliginde Kazim Koyuncu klibi Ruhu Sad olsun:
      http://www.hemenpaylas.com/download/...zim_Koyuncu.wm v.htmlEdited by: erdinç67
      TrabZonguldaklı...

Yorum

• sagolasin erdinc abi
        ...anti-klişe timi...

Yorum

• Klip için tesekkürler.Topragin bol mekanin cennet olsun güzel insan...

Yorum

• buda wisla lı fanatiklerin Szymek için yaptıkları video

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
              buda wisla lı fanatiklerin Szymek için yaptıkları video

http://www.youtube.com/watch?v=Ln_n1...rch=szymkowiak
              güzel bi klipmiş buraya koydugun için sağol.
              burda szymek in uzaktan süper golleri var bizde niye o kullanmıyo serbest vuruşları ya.gökdenizden kesin ii vuruyodur bence.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• bu klibi izleyenler szymek giderse intihar eder

Yorum

• bunu lazoronıye izletin
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• izlemiştim bunu harika yapmış.bende bi szymek fanatiği olarak gitmesini hiç istemiyorum.zaten adam süper oynuyo ayrıca tecrübeli neyine kusur buluyolar anlamadım.bencede lazoroniye iletin yoksa klübü basarız
                    Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• video için TIKLAYIN: http://www.bordomavi.net/video/2005-... karsilama.wmv

(30 MB 17 dakika)
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• ellerine sağlık...
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Tunga abi ellerine sağlık,çok teşekkürler.Klip her zamanki gibi
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                          "7"

Yorum

• Ya varya emeğine sağlık internetim sınırlı olmasaydı hepsini indirirdim...

Yorum

• videolar güzel ama bazıları inmiyo eline emeğine sağlık
                              54fatherly61

Yorum

• teşekkür

İlk olarak X-factor tarafından gönderildi
                                yeni videolar isteriiiiiz [img]smileys/smiley32.gif[/img]çok tesekkürler kardes ellerine saglik
                                çok güzel olmuş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim