Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rica ederim. Çok güzel olmus eline saglik.
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Selam,

Elimden geldigince sizin yolladiklarinizi ve benim yaptiklarimi ilk sayfaya düzgün bir sekilde yerlestirmeye çalistim. Bence bayagi bir düzgün oldu. Bundan böyle arada kaynayip gitmemesi için böyle tutmaya karar verdim.

Her eklenen video son mesajda duyurulacak, ve ilk sayfadaki ilk mesaja eklenecek. Bakalim nereye kadar gidecek.
      Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• ellerinize saglik..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• tüm arkdaslar paylasimlariniz icin tsk ler valla hegsini indirdim hepsi cok guzek ellerinize saglikk
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Trabzonspor - Turun Turku (2-0) Yer, zaman farketmez, Hami Mandirali affetmez! http://rapidshare.de/files/7523391/ts2_tt0.wmv.html (4,67Mb - 1dk 50sn)

FB 3 TRABZONSPOR 5 Fener'li Schumacher'e 5'i biryerde http://rapidshare.de/files/6685895/fb3_ts5.wmv.html (7,95MB - 3dk 12sn)

Yillar sonra tekrar seyrettigim bu iki maçtan sonra:

1- Hami gibi bir adam dünya futboluna bir kez daha ya gelir ya gelmez.

2- Ayni maçi fb ile tekrar oynasak maç 6-5 onlarin galibiyetiyle biterdi. Maçtaki 3 pozisyona -normalde olmasi gerektigi gibi- penalti çalmayacak bir hakem artik yok.

Yorum

• Tüm linklerde sayfa görüntülenemiyor hatasi veriyor[img]smileys/smiley19.gif[/img]
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Bir çogunu simdi kontrol ettim ve bir hata göremedim.

Bu arada bir düzeltme yapayim. Trabzonspor'un deplasmanda oynadigi Turun Turku maçi 2-1 degil, 2-2. Bunu en basindan beri yanlis yazmisim. Kusura bakmayin.
                Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Yeni bir video daha eklendi: Su maçin özeti:

Tarih: 09/03/1990 Avni Aker Stadi

Ilk sayfadaki "Maçlar" bölümünde...

O sene iki maçta Fener'e tam 8 (yazi ile SEKiZ) gol....Edited by: simal yildizi
                  Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• aston villa maçi varmi abi
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
                      aston villa maçi varmi abi

Maalesef o maçta İstanbul'da yurttaydım. O nedenle o maçı kaydetme imkanım yoktu. Zaten o maç sırasında yemek yediğimiz masaların üstünden bana inat sırıtan fenerlilere atlamaktaydım. Yani video imkanım olsa bile bilinç kaybına uğramıştım, kaydedemezdim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi

bordomavi.netin ve show tv nin Trabzon için yaptigi kliplerden her iki golüde buldum ve video yaptim her iki maçtaki gollerimizin oldugu video tikla:

http://rapidshare.de/files/9889864/a...maclari1.wmv.h tml
                        TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi

bordomavi.netin ve show tv nin Trabzon için yaptigi kliplerden her iki golüde buldum ve video yaptim her iki maçtaki gollerimizin oldugu video tikla:

Bu link de ilk sayfadaki yerini almıştır. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Simek in eurosport da en güzel 20. golü seçilen golü huzurlarinizda siimm koooviiaakkk: tiklayin:

http://rapidshare.de/files/9905343/M...mkowiak.wmv.ht ml

Not:"polonya:3 Israil:2" sanirim ilk gol simek in di..Edited by: erdinç67
                            TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
                              İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi

Bu link de ilk sayfadaki yerini almistir. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              saol erdinç abi
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• önemli degil [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                                TrabZonguldaklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim