Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün "Ben de Özledim" vardı, şimdi mesajlarınızı okudum hatırladım..

Halısahadan dolayı unuttuk, özden kaçtı. Neyse yarına izleyecek dizi çıktı
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Oz iyidir. kareem said reis , adebisi sempatik pi*tir
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dexter iyidir candır.. Bayağı sürükleyicidir, ne olacağı kestiremiyorsun
        Dexter 5. Sezonda sendeler 6,7. Sezonda düşer 8. Sezonda saçmalar. Ama ilk 4 sezon akar..

Loading %61..

Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin

Yorum

• Şu anda Ben De Özledim'de L&M'nin finalini anlattı Burak Aksak.

Cidden ağlattı. Bir başkalar bunlar.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• L&M finaline engel olanlar hepiniz alçaksınızzz. Neymiş o final öyle.

Yorum

• AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Beynim dondu yemin ederim...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu nasıl final arkadaş. Off ulan

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu sahne beni depresyona sokar arkadaş..

Yorum

• AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Yok, imkanı mümkünatı possibilitesi yok kendime gelemem bir kaç hafta....

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Leyla ile mecnuna belki simdiye Kadar 10 dk bakmisimdir... zamanim hic olmadi.

ama bu final nasil bir finaldir be, acayip kötü oldum...

Yorum

• Oha be arkadaş öküz oturdu böğrüme..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 1 dakika bile izlemediğim fakat senaryosunu az çok duyduğum bir dizinin 3 dakikalık finalini izledim, mahvoldum.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu nasıl final arkadaş. Off ulan

dün parça parça izleyebildim bende özledim i bu sahneyi görmemiştim

ulan yeminle biliyordum herşeyin mecnunun hayali olduğunu ama ben ilk leyla öldükten sonra o hale giriyor zannetmiştim...Bu kadarını tahmin edemedim

İyiki bitirmişler arkadaş filmi devam etseydi böyle bir son u ben kaldıramazdım en az 1 ay ruh halime işlerdi Şuan bile 4 kere izledim şu finali arka arkaya.

Yorum

• şimdi merak ettiğim şey, bende özledim de nasıl bir olay işlenecek ? ilk bölüm o final sahnesi dışında iyi değildi.

ama finalde sağlam final olmuş, dizi bu şekilde komple bitseydi üzülürdüm ama şuan devam ediyor üzülme payı bırakmadılar bize, neler olacak dizinin konusu ne olacak ? absürd komediyi sevdirdi bize bunlar, başka birşey yaparlarsa tutmaz. LM cilerin çoğu final dışında beğenmediler ilk bölümü.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şimdi merak ettiğim şey, bende özledim de nasıl bir olay işlenecek ? ilk bölüm o final sahnesi dışında iyi değildi.

ama finalde sağlam final olmuş, dizi bu şekilde komple bitseydi üzülürdüm ama şuan devam ediyor üzülme payı bırakmadılar bize, neler olacak dizinin konusu ne olacak ? absürd komediyi sevdirdi bize bunlar, başka birşey yaparlarsa tutmaz. LM cilerin çoğu final dışında beğenmediler ilk bölümü.
                                İlk bölüm bence iyiydi.

Dizi bittikten sonraki girdikleri ruh halini anlatan harika bir bölüm olmuş.

Bu bölüme kötü denmesinin sebebi, herkesin ya hüngür hüngür ağlamayı beklemesi ya da karnı çatlayana kadar gülmeyi beklemesiydi.

Kimse böyle "dokunaklı" bir bölüm beklemiyordu. Açıkası ben de diziyi izlemek için koltuğuma kurulduğum zaman, karnım çatlayana kadar gülmeyi bekliyordum.

Ancak ilk günden harika ve çok sade bir giriş yapmışlar. Hatta bölümün bir yerinde Serkan Keskin acayip bir gönderme yapıyor.

"Ali Atay; Abi bence kendimizi oynayarak bir dizi daha çekelim bu ekiple.

Serkan; Olmaz abi, çok sıkıcı olur."

Onun için dizinin ilk bölümü gayet tadında olmuş. Finali de ağlattı şahsen.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X