Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TWD müthiş bir giriş yaptı. Hastasıyız aksiyonun.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• breaking bad ile birlikte bütün dizi sektörü bitmiş gibi hissediyom ben

gerçi the wire ve newsroom' dan ümitliyim biraz, bakacaz artık
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        breaking bad ile birlikte bütün dizi sektörü bitmiş gibi hissediyom ben
        Abi ben de başlığa girip bunu yazacaktım. Br Ba'dan sonra diziler ya sıradan geliyor ya da ben keyif alamıyorum. Telefonumun müzik sesini Baby Blue yaptım. O derece etkisi daha gitmedi dizinin.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• "Kayıp" yine güzel bir bölümle devam etti. Yalnız, Mehmet'in tam olayları çözecekken başına bir şey gelmesi sıkmaya başladı, dikkat. Klişeler olsa da uzak durmaya gayret ediyorlar. Mesela, Hasan bir kusur işliyor çocuk kaçıyor. Hasan'ın Falko'ya karşı ezilip büzülmesini bekleriz normalde, ama Hasan "sen bana çocuğa zarar gelmeyecek demiştin" diyip üste çıkıyor.

Game of Thrones'u bitirdim sonunda. Ne yalan söyleyeyim beklediğimden iyi değildi. Haksız değilim ama Öyle övülüyordu ki çevremde ve netteki yorumlarda... Bazı karaktere ve olaylara bakıyorum "yav 3 sezon oldu bu hala şurda, o hala şunla uğraşıyor" diyorum. Tabii prodüksiyon olarak çok iyi.

Boardwalk Empire'ın 5.sezonu da olacakmış, onayını almışlar. Bu diziye başlangıcım şöyle, gazeteyi açıyorum bir mafya-suç dizisi tanıtımı(Digitürk'ün reklamı)... İlk bölümün yönetmeni Martin Scorsese...Direkt başladım tabii. Richard Harrow ne karakterdir öyle ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• TWD müthiş..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Kayıp" yine güzel bir bölümle devam etti. Yalnız, Mehmet'in tam olayları çözecekken başına bir şey gelmesi sıkmaya başladı, dikkat. Klişeler olsa da uzak durmaya gayret ediyorlar. Mesela, Hasan bir kusur işliyor çocuk kaçıyor. Hasan'ın Falko'ya karşı ezilip büzülmesini bekleriz normalde, ama Hasan "sen bana çocuğa zarar gelmeyecek demiştin" diyip üste çıkıyor.

.
                çocuk tam bulundu derken hooop adam vuruluyor,gerçi çocuk bulundunmu da dizi biter
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• TWD daha iğrenç bir şekilde devam ediyor

Yorum

• The Walking Dead'in 2. bölümü biraz acımasız olmuş

Hapishanede ki insan sayısını azaltıyorlar. Büyük ihtimalle bir zaman sonra yine bildiğimiz kadroya dönecek

Hastalıklar, salgınlar, aşklar, dramlar, taktikler.

Yine bir sonraki bölümünü heyecanla bekletecek olan bir bölüm olmuş.
                    En son B61 tarafından düzenlendi; 22.10.2013, 01:56.
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• The Walking Dead'te ilk sezonda bir araştırma laboratuarındaki doktorun,Rick'in kulağına dediği sır ortaya çıkmadı değil mi henüz dostlar?
                      İlk bölümden itibaren heyecanla izliyorum ama o muhabbet kaynadı gitti arada.....

Acaba son bölümde meydana gelen salgınla ilgili bir şey miydi?
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        The Walking Dead'te ilk sezonda bir araştırma laboratuarındaki doktorun,Rick'in kulağına dediği sır ortaya çıkmadı değil mi henüz dostlar?
                        İlk bölümden itibaren heyecanla izliyorum ama o muhabbet kaynadı gitti arada.....

Acaba son bölümde meydana gelen salgınla ilgili bir şey miydi?

O sırrı 3. sezonun sonuna doğru, Rick bütün gruba söylemişti

Bundan bütün grubun haberi var şu anda...

Son bölümdeki salgın apayrı bir salgın
                        En son B61 tarafından düzenlendi; 22.10.2013, 02:03.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O sırrı 3. sezonun sonuna doğru, Rick bütün gruba söylemişti

Bundan bütün grubun haberi var şu anda...

Son bölümdeki salgın apayrı bir salgın
                          Allah Allah....

Sır neymiş Berke?
                          Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah Allah....

Sır neymiş Berke?
                            Bu hastalık aslında herkese bulaşmış. Yani temiz olan kimse yok.

Ve hangi şekilde ölürseniz ölün, isterseniz düşüp başınızı vurup ölün, yine de zombiye dönüşüyorsunuz.

Yorum

• Hepsinin taşıyıcı olması muhabbeti mi?
                              Arafilboylu

Yorum

• Mesajı aynı anda yazdık
                                Şimdi aklıma geldi benim de

Hatırladım tamam...
                                Eyvallah...
                                Arafilboylu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...