TWD müthiş bir giriş yaptı. Hastasıyız aksiyonun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebreaking bad ile birlikte bütün dizi sektörü bitmiş gibi hissediyom benTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
"Kayıp" yine güzel bir bölümle devam etti. Yalnız, Mehmet'in tam olayları çözecekken başına bir şey gelmesi sıkmaya başladı, dikkat. Klişeler olsa da uzak durmaya gayret ediyorlar. Mesela, Hasan bir kusur işliyor çocuk kaçıyor. Hasan'ın Falko'ya karşı ezilip büzülmesini bekleriz normalde, ama Hasan "sen bana çocuğa zarar gelmeyecek demiştin" diyip üste çıkıyor.
Game of Thrones'u bitirdim sonunda. Ne yalan söyleyeyim beklediğimden iyi değildi. Haksız değilim amaÖyle övülüyordu ki çevremde ve netteki yorumlarda... Bazı karaktere ve olaylara bakıyorum "yav 3 sezon oldu bu hala şurda, o hala şunla uğraşıyor" diyorum. Tabii prodüksiyon olarak çok iyi.
Boardwalk Empire'ın 5.sezonu da olacakmış, onayını almışlar. Bu diziye başlangıcım şöyle, gazeteyi açıyorum bir mafya-suç dizisi tanıtımı(Digitürk'ün reklamı)... İlk bölümün yönetmeni Martin Scorsese...Direkt başladım tabii. Richard Harrow ne karakterdir öyle ya.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Kayıp" yine güzel bir bölümle devam etti. Yalnız, Mehmet'in tam olayları çözecekken başına bir şey gelmesi sıkmaya başladı, dikkat. Klişeler olsa da uzak durmaya gayret ediyorlar. Mesela, Hasan bir kusur işliyor çocuk kaçıyor. Hasan'ın Falko'ya karşı ezilip büzülmesini bekleriz normalde, ama Hasan "sen bana çocuğa zarar gelmeyecek demiştin" diyip üste çıkıyor.
.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Alıntı
Yorum
-
The Walking Dead'in 2. bölümü biraz acımasız olmuş
Hapishanede ki insan sayısını azaltıyorlar. Büyük ihtimalle bir zaman sonra yine bildiğimiz kadroya dönecek
Hastalıklar, salgınlar, aşklar, dramlar, taktikler.
Yine bir sonraki bölümünü heyecanla bekletecek olan bir bölüm olmuş.En son B61 tarafından düzenlendi; 22.10.2013, 01:56.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
- Alıntı
Yorum
-
The Walking Dead'te ilk sezonda bir araştırma laboratuarındaki doktorun,Rick'in kulağına dediği sır ortaya çıkmadı değil mi henüz dostlar?
İlk bölümden itibaren heyecanla izliyorum ama o muhabbet kaynadı gitti arada.....
Acaba son bölümde meydana gelen salgınla ilgili bir şey miydi?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Walking Dead'te ilk sezonda bir araştırma laboratuarındaki doktorun,Rick'in kulağına dediği sır ortaya çıkmadı değil mi henüz dostlar?
İlk bölümden itibaren heyecanla izliyorum ama o muhabbet kaynadı gitti arada.....
Acaba son bölümde meydana gelen salgınla ilgili bir şey miydi?
O sırrı 3. sezonun sonuna doğru, Rick bütün gruba söylemişti
Bundan bütün grubun haberi var şu anda...
Son bölümdeki salgın apayrı bir salgınEn son B61 tarafından düzenlendi; 22.10.2013, 02:03.And you'll never walk alone!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO sırrı 3. sezonun sonuna doğru, Rick bütün gruba söylemişti
Bundan bütün grubun haberi var şu anda...
Son bölümdeki salgın apayrı bir salgın
Sır neymiş Berke?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Allah....
Sır neymiş Berke?
Ve hangi şekilde ölürseniz ölün, isterseniz düşüp başınızı vurup ölün, yine de zombiye dönüşüyorsunuz.And you'll never walk alone!
- Alıntı
Yorum
Yorum