Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Polat Alemdar Knights Templar'larla savaştığı bölümlerin ardından "Beni seviymisiiiiin" diyen karakterlerle uğraşmaya başladığında dizi bitmişti zaten.
    Şimdi toparladı mı bilmiyorum. Çoktandır izlemiyorum.

Yorum

• Leyla ile Mecnun
      Isler Gücler
      Osmanli Tokadi
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Polat Alemdar Knights Templar'larla savaştığı bölümlerin ardından "Beni seviymisiiiiin" diyen karakterlerle uğraşmaya başladığında dizi bitmişti zaten.
        Şimdi toparladı mı bilmiyorum. Çoktandır izlemiyorum.
        Aynen. Eski bölümlerin hatrina Büyük Iskenderin sonuna kadar izledim. Ordan sonra tek tük izlerken bir zaman sonra biraktim. En son bir iki bölüme baktim. Arka planda müzikler calmazsa iyi ile kötüyü ayirt edemiycez..
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Person of interest kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...Bana göre en formda yabancı dizi şuan...

Yorum

• Karadayı....
            Bu sene üstüne dizi tanımam..
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• bir kere bile Leyla ile Mecnun'u izlemediğim doğrudur.

Yorum

• Behzat Ç.'nin bir bölümü kaldı. Memduhsuz, Ercümentsiz final olmasa bari.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Person of interest kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...Bana göre en formda yabancı dizi şuan...
                  Benim şuan favori dizim . Hele sezon finali ve bir önceki bölüm fenaydı
                  Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Elma yiyorum

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• How ı met your mother'dan okadar supermodeller şarkıcılar oyuncular geçti...8 sezondur beklediğimiz anne pörtlek gözlü çirkin birimiymiş

Yorum

Yorum

Yorum

• Seni ne kadar sevdiğimi anlaman için belki çok vakte , belki çok mesafeye , belki çok hasrete ihtiyacım var. Ama gün gelecek ben sana uzakları yakın edicem Elif...

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 14.05.2013, 20:42.
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X