Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üvey baba dizisi muhteşemdi ya, Halil Güneşli reyiz.

Üvey babanın bütün sezon ve bölümleri dvd veya blu ray olarak çıktı mı acaba almak lazım

Yorum

• Şimdi nerde böyle racon sahneleri..

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 23.10.2013, 01:54.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Çok orjinal..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Pusu'daki Polat'la kıyaslayınca, eskisi bildiğin karizmatik duruyor valla

Kayıp dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan bir ara Pusu'yu yönetmiş. Kadın yönetmenin bir ara diziyi yönettiğini hatırlıyorum ama onun olduğunu unutmuşum. İskender'in Polat'ı hapsettiği bölümlerde yönetmişti yanlış hatırlamıyorsam. Belki de bir bölümdür. Aklımda kaldığı kadarıyla diziyi durağanlaştırıyor diye ona salladığımı hatırlıyorum Dizinin şimdiki yönetmeni Onur Tan'la evliymiş.

Yönetmenlerden girdim eski seriyle de ilgili bir şey yazayım.

Osman Sınav'lı bölümlerde resmen korku ve gerilim var. Derin devlet, Laz Ziya, Cerrahpaşalılar, Çakır ile çok sert yansıtılıyor bu dil. Hatta kumarhane baskını ve sonrasındaki çığlıklar... Terminator 1 ve Judgement Day arasında nasıl korkudan gerilime geçiş var aynı ona benzetiyorum. Hiç silahlı çatışma görmedim ama tahminimce en gerçekçi sahneleri Osman Sınav çekiyor bu ülkede. Kumarhane baskını için kurusıkı uzun namlulu silah araştırıyorlar, Rize'ye gidiyorlar. Bir adam yaparım ama bir şartım var dizide oynarım diyor. Oynuyor da; Abidin Gerçi yapamamış silahları Ama oynatmışlar.

Serdar Akar'lı bölümlerde gizem unsuru öne çıkıyor. İlluminati, Polat'ın geçmişiyle olan bağlantıları, Karahanlı'ya suikast yapacak hizmetli, Karahanlı'nın esrarengiz eşi... Adamlar İlluminati'yi dilleri döndükçe anlatmaya çalışmış, biz şimdi Rihanna'nın kliplerinde üçgen arıyoruz

Alican Gebeş için geçen sezon sevdiğimiz bölümleri çekti diye övenleri okudum ama pek dikkat etmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Keza Zübeyr Şaşmaz ve Sadullah Şentürk için de net bir şeyler diyemiyorum.

2005'teki Suriye bölümlerinde alttan giren bir müzik vardı. O müzik ezanmış ya. Tersten. Hatta müziğin adı naze. Adamlar tapınakçı çıktı Rıza Baba

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Eski Hikaye'ye sardım bu ara.. Senaryo klasik görünüyo ama izletiyo kendini..
                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 25.10.2013, 04:03.

Yorum

• Polat'ın koşuşu neydi öyle ya ahaha

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bende Özledim ilk bölüm final sahnesi LM'nin finalini göstereceklermiş.. Onur Ünlü söyledi söylemeyeydi iyiydi süprizi kaçtı şimdi..

Yorum

• Ben De Özledim, aynı zamanda L&M'nin finali...

Akşam hiç bir iş beni izlemekten alıkoyamaz...
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Güzel olmayacak gibi bir his var içimde.

Yorum

• AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Ben da göresledım.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 1-2 bölüm Dexter izleyeyim bakalım nasılmış dedim 3. sezonun ortasındayım.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oz sürükler.. Hele hele kareem Said'den sonrası.

Loading %61..

Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin
                              1 saat uzun geldi bana bazen üşeniyorum izlemeye ama ilk bölümlerden sarmya başladı.
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1-2 bölüm Dexter izleyeyim bakalım nasılmış dedim 3. sezonun ortasındayım.
                                Dexter iyidir candır.. Bayağı sürükleyicidir, ne olacağı kestiremiyorsun
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X