Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tilki herhalde Bonzaiden dolayı girdi diziye,
    Polat Işide saldırdı Amerikanın bir yerine girdi bir üssüne interpol de bu yüzden peşindedir,
    Siyah sancak Polatın kurduğu Karanın(-) başında olduğu Ortadoğudan oluşturulmuş ordu ,
    Çakırın oğlu uyuşturucuyla ilgileniyor polatın emriyle,
    KGT de Aksaçlı olayı çıkmıştı 2 sene evvel o zaman çıktı ortaya önünü alamadık daha zaten diziyi leş eden bu KGT
    Çakırın oğlunada bi başka gülüyorum ya. Daha bi kaç bölüm önce dedesine sünnet oldum kesilen sana gelmedimi diye soruyordu, şimdi çete lideri.

Anlaşılan Kurtlar bozduğu yerden devam ediyor. Tilki Andrejle onca yıldır hukukumuz olan Polatın hatrına katlanalım bir kaç bölüm. Ama Tilkiyi bu şekilde diziye soktuklarına göre ondanda bişey çıkmıycak.

Gesendet.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• öylesine dolanırken karşıma çıktı, izledim ve yine gözlerim doldu...

Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş ''en kral'' 2 dizisinden birisidir gözümde. efsane vadi yi ve deli yürek i kastediyorum. bu ikisinin çok ayrı yeri var bende ama deli yürek hiç iyi bitmemişti, yine geldi aklıma izledim ve duygulandım.

ben bu dizinin çekildiği yıllarda bebeydim ama geçerdim tv nin başına izlerdim, kral diziydi zaten herkes izlerdi. dün gibi hatırlıyorum, finalini karşı komşumuzda seyretmiştim. şaka yapmıyorum, şu üstteki finalin ardından eve bir geldim geçtim odaya ama nasıl sinirliyim, nasıl ağlıyorum, annem korktu bir şey mi oldu diye geldi yanıma, bende bağırdım yusuf bozo hepsi öldüüü ! diye, annemde fanatiğiydi dizinin o da üzülmüştü ama ağlayışımın sebebini öğrenince önce rahatlamıştı sonra gülmüştü bana

ama nasıl sinirliydim varya o helikopterden düğmeye basıp bizimkileri havaya uçuran keli verseler bebe halimle bir kaşık suda boğarım o derece. finalden sonra uzun süre kendime gelememiştim.. Türk televizyon tarihinin en vurucu ve en acıklı finalidir aynı zamanda. (bana göre tabi)

ey gidi yıllar...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• hahah ulan varya izledim şu finali gaza geldim vizelerden sonra açar izlerim valla başından itibaren.

Yorum

• Reaksiyonu izliyorum ben de
          ( ゚д゚)

Yorum

• Ben de Karadayidaki Belgini izliyorum
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

öylesine dolanırken karşıma çıktı, izledim ve yine gözlerim doldu...

Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş ''en kral'' 2 dizisinden birisidir gözümde. efsane vadi yi ve deli yürek i kastediyorum. bu ikisinin çok ayrı yeri var bende ama deli yürek hiç iyi bitmemişti, yine geldi aklıma izledim ve duygulandım.

ben bu dizinin çekildiği yıllarda bebeydim ama geçerdim tv nin başına izlerdim, kral diziydi zaten herkes izlerdi. dün gibi hatırlıyorum, finalini karşı komşumuzda seyretmiştim. şaka yapmıyorum, şu üstteki finalin ardından eve bir geldim geçtim odaya ama nasıl sinirliyim, nasıl ağlıyorum, annem korktu bir şey mi oldu diye geldi yanıma, bende bağırdım yusuf bozo hepsi öldüüü ! diye, annemde fanatiğiydi dizinin o da üzülmüştü ama ağlayışımın sebebini öğrenince önce rahatlamıştı sonra gülmüştü bana

ama nasıl sinirliydim varya o helikopterden düğmeye basıp bizimkileri havaya uçuran keli verseler bebe halimle bir kaşık suda boğarım o derece. finalden sonra uzun süre kendime gelememiştim.. Türk televizyon tarihinin en vurucu ve en acıklı finalidir aynı zamanda. (bana göre tabi)

ey gidi yıllar...
              Efsane dizilerdendir. Kurtlar vadisinin temelleri bu dizide atılmıştır. Dizinin sonunda kötüler kazandı gibi gözükse de dizinin repliği "Aşıklar ölmez ölen bedendir" sözüne sadık kalmıştır.
              En son signal tarafından düzenlendi; 13.11.2014, 10:33.
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• Su an yeniden 7 numaraya basladim.biraz nostalji yapiyorum.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Su an yeniden 7 numaraya basladim.biraz nostalji yapiyorum.

Benim hayatımda apayrı yeri olan bir dizidir. Arşivimde vardır.

Yorum

• Ezel'i izliyorum tekrardan. Zamanında göz ucuyla izleyebiliyordum. Bu dizi harbiden Tr'de tek arkadaş.
                    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• 7 numara Muhtesem bir dizi az izlemediydim özluyor insan iste eskileri sebebsizce
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Person Of Interest bu hafta çok iyidi.Haftayada sağlam bir bölüm gelicek gibi..
                        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                        N.F.Kısakürek

Yorum

• Leyla ile Mecnunun özledim diyenler, sıkı durun!

Leyla ile Mecnuncular katiyyen kaçırmaz bu filmi. Lm tadında çok güzel bir film bizleri bekliyor.

Gesendet von meinem LG-D855
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Leyla ile Mecnunun özledim diyenler, sıkı durun!

Leyla ile Mecnuncular katiyyen kaçırmaz bu filmi. Lm tadında çok güzel bir film bizleri bekliyor.

Gesendet von meinem LG-D855
                            Beş kardeş diye bir diziye başladılar ekip olarak ( birkaç eksik var kadroda).
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Beş parmağın beşi bir olur mu? Olmaz. Bu beş kardeşin de biri, bir diğerine en ufak bir şekilde benzemiyor. Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz. Bu şahsına münhasır beş kişiyi ayrılmaz biçimde bağlayan tek bir şey var: "Sarsılmaz bir aile" olmaları. Beş kardeşten müteşekkil bu aile, eski bir mahallede,dededen kalma ahşap birkonakta bir arada yaşıyorlar. Kardeşlerin en büyüğü, Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibi. Tüm kardeşleri, her türlü zorluğa rağmen bir arada tutmayı başarmış. Mahalledeki balıkçısından kazandıklarıyla onları yedirmiş, içirmiş, okutmuş yıllardır. Her başları sıkıştığında yanlarında bitmiş, her tökezlediklerinde elini uzatmış, her adımlarında korumuş kollamış sahip çıkmış. Duygusal gazeteci Nazım, mahallenin imamı Turgut, şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan, at yarışı tutkunu havai Aziz. Şimdi artık koca koca adamlar olsalar da, kaç yaşına gelirlerse gelsinler, hepsi Sait'in çocuğu gibi ve hiçbiri, Sait'ten veya birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile etmiyor. Ta ki, Sait bir gün kendi adına bir kararla çıkagelene kadar. Bu koca adamlar büyürken kendi de yaşlanmakta olan Sait, artık bir yuva kurmayı düşünmeye başlar ve kardeşlere evleneceğini açıklar.

Sait'in “yuvadan uçup gitmesi” kardeşleri altüst edecekse de, Sait, kararından emin. Mahallede annesi ve abisiyle yaşayan, Sait'e derin duygularla bağlı, temiz, sakin, dürüst bir kadın olan Canan'la evlenecek. Kardeşler, bu beklenmedik kararı kabullenmeye çalışırken -hatta çoğu düpedüz reddederken- Sait'in hayatı, durulacağı yerde gittikçe karışacak. Çünkü şimdi, yıllar evvel mahalleden ayrılan, Sait'in büyük aşkı Fahriye geri dönüyor.Şimdi bir yanında, geçmişten gelen büyük bir aşk yarası Fahriye; bir yanında, bugün ona huzurlu ve mutlu bir yuva vaadeden Canan. Sait, ne kadar kaçmaya çalışsa, sürekli bir girdaba kapılarak, bir aşk üçgeninin ortasında kalacak. Sait iki kadın arasında savrulurken, kardeşler de kendi küçük hayatları içinde hiç beklemedikleri yollara girecekler.

Nazım, basit bir Adliye haberi gibi gözüken bir boşanma davasının peşinde, başını türlü belaya sokacak. Tarık, iman dolu dünyasında kendi halinde yaşayıp giderken, hayatında ilk defa aşkla tanışacak. Orhan, şarkıcılık hayalleri kurarak bodyguardlık yaparken, tavernanın kapısından sahnesine doğru yol almaya çalışacak. Aziz, at yarışlarından ibaret dünyasından çıkıp, yavaş yavaş karanlık dünyaya teslim olacak.

Beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden bir hikaye.

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

Yönetmen: Onur Ünlü

Senaryo Uyarlama: Onur Ünlü

Oyuncular: Serkan Keskin (Sait), Osman Sonant (Orhan), Tansu Biçer (Turgut), Nadir Sarıbacak (Nazım), Fatih Artman (Aziz), Serdar Orçin (Kudret), Melisa Sözen (Fahriye), Nihal Yalçın (Canan), Ece Dizdar (Şevval), Gizem Erdem (Deniz), Merve Ateş (Melike), Eylül Su Sapan (Nazlı), Merve Dizdar (Fatma), Ayşen Gruda (Mukadder), Sabriye Kara (Asiye), Kuzey Yücehan (Hasan), Zeynep Kızıltan (Yasemin), Serkan Kuru (Sacit), Ercü Turan (Şehsuvar), Vedat Erincin (Kahya), Köksal Engür (Osman Amca), Serhat Talay (Hakkı), Banu Fotocan (Necla), Erşan U.Ölmez (Efkan), Ahmet Kaynak (Taşkın), Eren Şahin (Birol), Tevfik Yapıcı (İrfan) ve Ziya Çiçek (Berber Çetin)

Beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı,...

Yorum

• Diriliş Ertuğrul 3. bölümü oynayacak.İlk 2 bölümünü izledim,gayet de hoşuma gitti.Kurtlar Vadisinde oynayan Aron Feller adlı karakter(Osman Soykut) bu dizide İbn-i Arabi rolünde yer alıyor.Sakalları da pamuk gibi şeker dede olmuş Kostümler Game Of Thrones havası katmış.
                                3. Bölüm Yarın 19.55'te kaçırmayın

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X