Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gençler kurban olayım dizi hakkın spoiler verirken ipucu içeren cümlenin başına ve sonuna -SPOİLER- yazın. Çok arkadaşımız telef oldu. Dizileri yarım yarım bıraktılar
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• ohoo arkadaş twd yi izlicektim mahvettiniz şimdi

Yorum

• Yeter ya spoiler vermeyin artık. İzlemiyorum TWD'yi artık.
        Şaka şaka oraları geçeli çok oldu

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ohoo arkadaş twd yi izlicektim mahvettiniz şimdi
          Sen hiç konuşma Hüseyin. Sana kinim büyük.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Zamanında herkes izlemiştir.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sen hiç konuşma Hüseyin. Sana kinim büyük.
                valla mı ya..Cidden çok özür dilerim...Benim anlayamadığım durumlar bunlar yiğit

Ben mesela dizileri izlemeden alttaki yorumları spoilerleri okurum kitap okuduğum zaman önce sonunu felan okurum o yüzden cidden kıllık olsun diye yaptığım bişi yoktu....

Yorum

valla mı ya..Cidden çok özür dilerim...Benim anlayamadığım durumlar bunlar yiğit

Ben mesela dizileri izlemeden alttaki yorumları spoilerleri okurum kitap okuduğum zaman önce sonunu felan okurum o yüzden cidden kıllık olsun diye yaptığım bişi yoktu....
                  Valla özürle kurtaramazsın. İntikamım acı olacak
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Canın sağolsun

Yorum

hüseyin sendede ne türlü huylar var yaw film izlemeden önce spoiler kısımlar hariç bende millet beğenmişmi diye felan bir göz atarım spoiler kısımlara dikkat ederim tabi okumamak için o kadar.

kitabın önce sonunu okurum nedir nasıl bir fantazi bu
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hüseyin hadi film neyse de, kitabın niye sonuna bakıyorsun ya O kadar okuyup son sayfaya gelince "zaten burayı okumuştum" diyip kapatıyor musun kapağı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hüseyin sendede ne türlü huylar var yaw film izlemeden önce spoiler kısımlar hariç bende millet beğenmişmi diye felan bir göz atarım spoiler kısımlara dikkat ederim tabi okumamak için o kadar.

kitabın önce sonunu okurum nedir nasıl bir fantazi bu
                          İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hüseyin hadi film neyse de, kitabın niye sonuna bakıyorsun ya O kadar okuyup son sayfaya gelince "zaten burayı okumuştum" diyip kapatıyor musun kapağı

hahaha cidden başka türlü sıkılıyorum..Ben sonuç kısmını değil gelişme kısmını seviyorum...mesela kitabı okurken sonunu bildiğim için buraya nasıl gelmiştir diyerek düşündürtüyor beni kitap eğer benim düşündüğüm gibi gitmişse kötüdür o kitap benim için filmle ve dizilerledede aynısını geçerli benim için.. O yüzden ben anlayamıyorum spoiler verildiğinde kuduranları

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

cCc Sarı Bıyık Reyiz cCc

Ülkenin tek jönü
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• birazdan oz'a başlayacağım..
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                birazdan oz'a başlayacağım..
                                Oz sürükler.. Hele hele kareem Said'den sonrası.

Loading %61..

Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X