Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Walking Dead başladı sonunda. TWD yokluğunda 1-2 bölüm Z Nation saçmalığını izlemek zorunda kaldım itiraf edeyim.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Person of Interest ,The Walking Dead ve The Big Bang Theory izlediğim diziler.
      The Walking Dead'in yeni bölümünü henüz izleyemedim...

İyi oldu dizilerin başlaması da vakit yok arkadaş.....
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• 10 Ekim'de başladı The Walking Dead...

İlk sezonun tadını vermiyor ama olsun...

Yorum

• AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Hahahahahahah Ertaaaaannnnn

Hastasıyım bu adamın yaaa.

Kaçak dizisini sırf şu adam için izliyorum yaa. Koltuğa uzanmıştım, taksicinin laflarını duyduktan sonra koltuktan fırladım resmen, dedim ahanda Hardcore yapacak. Ne adam ya.

Gesendet.
          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 14.10.2014, 22:45.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• vadi:

artık sıktı..

polat gibi 1 adaımız olsa ne pkk kalır ne ısıd

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• csı:ny
              arrow

walkıng dead

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel haber Zırt pırt ara vermesinler artık ula
                Adamlar 43 dakika-1 saat arası çekiyorlar bölümleri. 1 saat de sezon finalinde oluyor.

16 bölüm yapıp bıraktılar geçen sezon. Gayet yeterli derecede çekiyorlar ama 7-8 ay gibi çok uzun bir ara veriyorlar.

Nedir bu İngiliz-Amerikan dizilerinden çektiğimiz ?
                En son B61 tarafından düzenlendi; 14.10.2014, 23:03.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• 7 güzel adam güzel bir dizi.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Kurtlar Vadisine başladım. Şu an 18. bölümden gidiyorum. Adamlar hakkatten efsane. Soluksuz izliyorum hala.

Gesendet.

Yorum

• Havar komşular havar Boardwalk Empire final yaptı En az 1 sezonu daha olan diziyi hemen bitirdiler. Final sezonunun 8 bölüm olması ayrı bir saçmalık.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        anime izleyen arkadaşlar bunu izlememişse, çok şey kaçırıyorlar.

Önerini dikkate alıp indirdim. Cumartesi gecesi başlayıp pazar günü bitirdim 25 bölümü. Bu tarz filmleri sevdiğimden dolayı hoşuma gitti. Eksik yanları var tabiki.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Kurtlarda 53. bölüme geldim. Diğer yandan bu akşamki yeni bölümüne bi göz atayım dedim. Hiç bişey anlamadım. Boyuna siyaset yapıyolar, gündemi değerlendiriyorlar orası tamam.

Tamamda Tilki Andrej niye geri geldi, tüm devlet yetkililerini öldüren adam neden sokağa inip ufak tefek işlerle uğraşmaya başladı, İnterpolün Polatla derdi ne, Siyah Sancak ne, KGT neden birden hortladı, Çakırın oğlu ne iş yapar?

Birisi bana kısaca özet geçebilirmi? 250 bölüm de Pusu izleyecek vaktim hiç yokda.

Gesendet.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kurtlarda 53. bölüme geldim. Diğer yandan bu akşamki yeni bölümüne bi göz atayım dedim. Hiç bişey anlamadım. Boyuna siyaset yapıyolar, gündemi değerlendiriyorlar orası tamam.

Tamamda Tilki Andrej niye geri geldi, tüm devlet yetkililerini öldüren adam neden sokağa inip ufak tefek işlerle uğraşmaya başladı, İnterpolün Polatla derdi ne, Siyah Sancak ne, KGT neden birden hortladı, Çakırın oğlu ne iş yapar?

Birisi bana kısaca özet geçebilirmi? 250 bölüm de Pusu izleyecek vaktim hiç yokda.

Gesendet.
                            abi pusuda mı 53tesin vadide mi ?
                            Ben de Pusuyu yeniden izliyorum da 50lerdeyim muazzam gidiyor
                            bir o zamanlara bak bi şimdiye..
                            dizi artık saçmaladı, hiç izlemeye gerek yok. Polatı 1-2 sahnede anca görebiliyoruz saçma sapan yan karakterler.
                            senaryo o kadar saçmaladı ki Polat Amerikayla savaşacak yakında

Yorum

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi pusuda mı 53tesin vadide mi ?
                              Ben de Pusuyu yeniden izliyorum da 50lerdeyim muazzam gidiyor
                              bir o zamanlara bak bi şimdiye..
                              dizi artık saçmaladı, hiç izlemeye gerek yok. Polatı 1-2 sahnede anca görebiliyoruz saçma sapan yan karakterler.
                              senaryo o kadar saçmaladı ki Polat Amerikayla savaşacak yakında
                              Pusuyu Ersoy ölene kadar izledim. Ondan sonra sarmadı daha. Tilki Andrejin geleceğini duyunca hemen atladım ilk bölüme. Hiç bişey anlamadım.

Normal Kurtları izliyorum Polatın hikayesine tekrar tekrar hayran kaldım. Devamını merak ettim ondan sordum.

Bu arada yakışır aslanıma, değil Amerikayı bütün sömürgen ülkeleri yerle bir eder.

Gesendet.
                              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 31.10.2014, 21:30.

Yorum

• Tilki herhalde Bonzaiden dolayı girdi diziye,
                                Polat Işide saldırdı Amerikanın bir yerine girdi bir üssüne interpol de bu yüzden peşindedir,
                                Siyah sancak Polatın kurduğu Karanın(-) başında olduğu Ortadoğudan oluşturulmuş ordu ,
                                Çakırın oğlu uyuşturucuyla ilgileniyor polatın emriyle,
                                KGT de Aksaçlı olayı çıkmıştı 2 sene evvel o zaman çıktı ortaya önünü alamadık daha zaten diziyi leş eden bu KGT

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X