The Walking Dead başladı sonunda. TWD yokluğunda 1-2 bölüm Z Nation saçmalığını izlemek zorunda kaldım itiraf edeyim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Hahahahahahah Ertaaaaannnnn
Hastasıyım bu adamın yaaa.
Kaçak dizisini sırf şu adam için izliyorum yaa. Koltuğa uzanmıştım, taksicinin laflarını duyduktan sonra koltuktan fırladım resmen, dedim ahanda Hardcore yapacak.Ne adam ya.
Gesendet.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 14.10.2014, 22:45.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel haberZırt pırt ara vermesinler artık ula
16 bölüm yapıp bıraktılar geçen sezon. Gayet yeterli derecede çekiyorlar ama 7-8 ay gibi çok uzun bir ara veriyorlar.
Nedir bu İngiliz-Amerikan dizilerinden çektiğimiz ?En son B61 tarafından düzenlendi; 14.10.2014, 23:03.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
- Alıntı
Yorum
-
Kurtlar Vadisine başladım. Şu an 18. bölümden gidiyorum. Adamlar hakkatten efsane. Soluksuz izliyorum hala.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanime izleyen arkadaşlar bunu izlememişse, çok şey kaçırıyorlar.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
Kurtlarda 53. bölüme geldim. Diğer yandan bu akşamki yeni bölümüne bi göz atayım dedim. Hiç bişey anlamadım. Boyuna siyaset yapıyolar, gündemi değerlendiriyorlar orası tamam.
Tamamda Tilki Andrej niye geri geldi, tüm devlet yetkililerini öldüren adam neden sokağa inip ufak tefek işlerle uğraşmaya başladı, İnterpolün Polatla derdi ne, Siyah Sancak ne, KGT neden birden hortladı, Çakırın oğlu ne iş yapar?
Birisi bana kısaca özet geçebilirmi? 250 bölüm de Pusu izleyecek vaktim hiç yokda.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurtlarda 53. bölüme geldim. Diğer yandan bu akşamki yeni bölümüne bi göz atayım dedim. Hiç bişey anlamadım. Boyuna siyaset yapıyolar, gündemi değerlendiriyorlar orası tamam.
Tamamda Tilki Andrej niye geri geldi, tüm devlet yetkililerini öldüren adam neden sokağa inip ufak tefek işlerle uğraşmaya başladı, İnterpolün Polatla derdi ne, Siyah Sancak ne, KGT neden birden hortladı, Çakırın oğlu ne iş yapar?
Birisi bana kısaca özet geçebilirmi? 250 bölüm de Pusu izleyecek vaktim hiç yokda.
Gesendet.
Ben de Pusuyu yeniden izliyorum da 50lerdeyim muazzam gidiyor
bir o zamanlara bak bi şimdiye..
dizi artık saçmaladı, hiç izlemeye gerek yok. Polatı 1-2 sahnede anca görebiliyoruz saçma sapan yan karakterler.
senaryo o kadar saçmaladı ki Polat Amerikayla savaşacak yakında
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi pusuda mı 53tesin vadide mi ?
Ben de Pusuyu yeniden izliyorum da 50lerdeyim muazzam gidiyor
bir o zamanlara bak bi şimdiye..
dizi artık saçmaladı, hiç izlemeye gerek yok. Polatı 1-2 sahnede anca görebiliyoruz saçma sapan yan karakterler.
senaryo o kadar saçmaladı ki Polat Amerikayla savaşacak yakında
Normal Kurtları izliyorum Polatın hikayesine tekrar tekrar hayran kaldım. Devamını merak ettim ondan sordum.
Bu arada yakışır aslanıma, değil Amerikayı bütün sömürgen ülkeleri yerle bir eder.
Gesendet.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 31.10.2014, 21:30.Milli Takımım TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
Tilki herhalde Bonzaiden dolayı girdi diziye,
Polat Işide saldırdı Amerikanın bir yerine girdi bir üssüneinterpol de bu yüzden peşindedir,
Siyah sancak Polatın kurduğu Karanın(-) başında olduğu Ortadoğudan oluşturulmuş ordu,
Çakırın oğlu uyuşturucuyla ilgileniyor polatın emriyle,
KGT de Aksaçlı olayı çıkmıştı 2 sene evvel o zaman çıktı ortaya önünü alamadık daha zaten diziyi leş eden bu KGT
- Alıntı
Yorum
Yorum