Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
-
Kayıp Şehir 10 numara dizi ilk bölümden aldığım tada bakarsak..Trabzon'dan göç eden ailenin yaşam zorluğu anlatılıyor ama en çok çocuklardan birinin futbol macerası ilgi çekti tabi.
Bayrakla Trabzonspor vurgusu da yapıldı, hoştu.. Kısaca bu dizi izlenir agaa.
Ayrıca yeni sezona giren dizilerde son 1 haftada bayağı bir şekilde Trabzon kelimesini duyduk bu hayra alamet değil.En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 14.09.2012, 21:42.
- Alıntı
Yorum
-
Peki o dizide dedenin sesini ve şivesini duydunuz mu ? Ben duyduktan sonra balkondan atmaya kalktım sene olmuş 2012 halen daha karadeniz şivesini da haçan'dan ibaret sayan o saçma senaristler var. Ayrıca neden o adamın kendi sesi değilde düblaj yapılır. Dizide topçu uşak hariç kimse izlenmez.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
O konuyu Allah'a emanet bıraktık zaten.. Bunun çözülebilmesi için gerçekten Karadeniz'den gelen bir yönetmen yada ne bileyim o işlerle ilgilenen birinin olması lazım dizide. En basit ihtimalle oyuncuyu yerel seçeceksin abi başka yolu yok.
Ama dizi güzel.. Topçu çocuğun tekstil fabrikasından kaçışını ben de yapmıştım zamanında, futbolla ve üst komşuyla alakasını da göz önüne alırsak benim hayatımı anlatıyorlar gibi bir izlenim oluşuyor bende.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki o dizide dedenin sesini ve şivesini duydunuz mu ? Ben duyduktan sonra balkondan atmaya kalktım sene olmuş 2012 halen daha karadeniz şivesini da haçan'dan ibaret sayan o saçma senaristler var. Ayrıca neden o adamın kendi sesi değilde düblaj yapılır. Dizide topçu uşak hariç kimse izlenmez.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO konuyu Allah'a emanet bıraktık zaten.. Bunun çözülebilmesi için gerçekten Karadeniz'den gelen bir yönetmen yada ne bileyim o işlerle ilgilenen birinin olması lazım dizide. En basit ihtimalle oyuncuyu yerel seçeceksin abi başka yolu yok.
Ama dizi güzel.. Topçu çocuğun tekstil fabrikasından kaçışını ben de yapmıştım zamanında, futbolla ve üst komşuyla alakasını da göz önüne alırsak benim hayatımı anlatıyorlar gibi bir izlenim oluşuyor bende.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Kayıp Şehir ben çok beğendim.Kaliteli yapım belli müzikleri sokak hayatını gerçek yaşamdan kesiti çok güzel anlatıyor.Bölüm film tadındaydı,umarım konu sıkmadan böylece devam eder."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
- Alıntı
Yorum
-
Zengin Kız Fakir Oğlan'da ki baba tipik bir TRABZON babası ama kızları pek uymamış ama gülmek garanti yeni bir film 2 bölüm çekilmiş ve şuana kadar yapılan yorumlar çok iyi. Kuzey Güney zaten söylemeye gerek yok Ali Trabzon'luydu. Kuzey'i de Trabzon'lu yapmışlar benim hiç haberim yoktu yeni öğrendim Kuzey'de doğru yola gelmiş tipik Trabzon erkeği inatçı, mert, cesur, dürüst..Gelelim Seksenlere, Seksenler'de ki favorim Laz Komiser Rıza var o çok hoşuma gidiyor radyodaki Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki tipi hala aklımdaFavori dizilerim: Seksenler,Zengin Kız Fakir Oğlan, Kuzey Güney..
Ne mutlu Türküm diyene !
- Alıntı
Yorum
-
şubatı izledim.bi april o'neal var.usta splinter rolünde aziz bey(iskender büyük) var.kanalizasyon kapakları altına girip çıkan ikinci kattan atlayan, iyi dövüşen bi kaç kahraman var.mikalanjelo, donatello vs derken bana fazlasıyla ninja kaplumbağaları anımsattı.ek olarak the saint of fort washington diye bi film vardı izlediğim.amerikada evsizleri anlatıyordu.ondaki baş kahramanlar ve hikaye de aklıma geldi.bu ikisinin karışımının dizi versiyonu gibi bi dizi.
- Alıntı
Yorum
-
Şubat ve Kayıp Şehir'e az da olsa baktım. Bu kadar çok, iddialı ve "büyük" şeyler söylemek istiyorlar ama çok kasıyor iki dizi de. Şubat, Trt'nin arka çıkmasıyla belki ama Kayıp Şehir çok zor tutunur. En azından ben bi daha izlememBakalım Pazartesi Karadayı nasıl olacak.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Şimdilerse KVP izlemesemde bir detay dikkatimi çekti..
Yaz tatiline girmeden önce kurşunlanan Memati'yi Polat yıkıyor adamda tek kurşun deliği yok.
Bu adamlar 10 yıldır 24521521 kere vuruldu... Vay arkadaş!#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
- Alıntı
Yorum
Yorum