Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şuan kanal d de Kayıp Şehir diye dizi oynuyor.Başrolde ki adam topçu, odasında Trabzonspor bayrağı atkısı var baya baya çekiyorlar.
      En son Şentürk tarafından düzenlendi; 14.09.2012, 21:45.
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Kayıp Şehir 10 numara dizi ilk bölümden aldığım tada bakarsak.. Trabzon'dan göç eden ailenin yaşam zorluğu anlatılıyor ama en çok çocuklardan birinin futbol macerası ilgi çekti tabi.

Bayrakla Trabzonspor vurgusu da yapıldı, hoştu.. Kısaca bu dizi izlenir agaa.

Ayrıca yeni sezona giren dizilerde son 1 haftada bayağı bir şekilde Trabzon kelimesini duyduk bu hayra alamet değil.
        En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 14.09.2012, 21:42.

Yorum

• Peki o dizide dedenin sesini ve şivesini duydunuz mu ? Ben duyduktan sonra balkondan atmaya kalktım sene olmuş 2012 halen daha karadeniz şivesini da haçan'dan ibaret sayan o saçma senaristler var. Ayrıca neden o adamın kendi sesi değilde düblaj yapılır. Dizide topçu uşak hariç kimse izlenmez.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• O konuyu Allah'a emanet bıraktık zaten.. Bunun çözülebilmesi için gerçekten Karadeniz'den gelen bir yönetmen yada ne bileyim o işlerle ilgilenen birinin olması lazım dizide. En basit ihtimalle oyuncuyu yerel seçeceksin abi başka yolu yok.

Ama dizi güzel.. Topçu çocuğun tekstil fabrikasından kaçışını ben de yapmıştım zamanında, futbolla ve üst komşuyla alakasını da göz önüne alırsak benim hayatımı anlatıyorlar gibi bir izlenim oluşuyor bende.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki o dizide dedenin sesini ve şivesini duydunuz mu ? Ben duyduktan sonra balkondan atmaya kalktım sene olmuş 2012 halen daha karadeniz şivesini da haçan'dan ibaret sayan o saçma senaristler var. Ayrıca neden o adamın kendi sesi değilde düblaj yapılır. Dizide topçu uşak hariç kimse izlenmez.
              Haçan ne ya? Ben ömrümde haçan kelimesini bir defa olsun kullanmadım. Tövbe..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O konuyu Allah'a emanet bıraktık zaten.. Bunun çözülebilmesi için gerçekten Karadeniz'den gelen bir yönetmen yada ne bileyim o işlerle ilgilenen birinin olması lazım dizide. En basit ihtimalle oyuncuyu yerel seçeceksin abi başka yolu yok.

Ama dizi güzel.. Topçu çocuğun tekstil fabrikasından kaçışını ben de yapmıştım zamanında, futbolla ve üst komşuyla alakasını da göz önüne alırsak benim hayatımı anlatıyorlar gibi bir izlenim oluşuyor bende.
                Şu anda tek numune seksenlerin komseri
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kayıp Şehir ben çok beğendim.Kaliteli yapım belli müzikleri sokak hayatını gerçek yaşamdan kesiti çok güzel anlatıyor.Bölüm film tadındaydı,umarım konu sıkmadan böylece devam eder.
                  "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Zengin Kız Fakir Oğlan'da ki baba tipik bir TRABZON babası ama kızları pek uymamış ama gülmek garanti yeni bir film 2 bölüm çekilmiş ve şuana kadar yapılan yorumlar çok iyi. Kuzey Güney zaten söylemeye gerek yok Ali Trabzon'luydu. Kuzey'i de Trabzon'lu yapmışlar benim hiç haberim yoktu yeni öğrendim Kuzey'de doğru yola gelmiş tipik Trabzon erkeği inatçı, mert, cesur, dürüst..Gelelim Seksenlere, Seksenler'de ki favorim Laz Komiser Rıza var o çok hoşuma gidiyor radyodaki Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki tipi hala aklımda Favori dizilerim: Seksenler,Zengin Kız Fakir Oğlan, Kuzey Güney..
                    Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Uyy, Haçan, daaaa
                      Karadeniz ağzına gel
                      Annemden babamdan, büyükbabamdan, babanemden duymadım ben daha "uyy haçanı"
                      Da neyse de ))

Şubat idare eder gibi gibi. Sagonun şarkılar çalmaya başlayınca izlerim.
                      Kayıp şehri de izlerim dönüşümlü

Yorum

• şubatı izledim.bi april o'neal var.usta splinter rolünde aziz bey(iskender büyük) var.kanalizasyon kapakları altına girip çıkan ikinci kattan atlayan, iyi dövüşen bi kaç kahraman var.mikalanjelo, donatello vs derken bana fazlasıyla ninja kaplumbağaları anımsattı.ek olarak the saint of fort washington diye bi film vardı izlediğim.amerikada evsizleri anlatıyordu.ondaki baş kahramanlar ve hikaye de aklıma geldi.bu ikisinin karışımının dizi versiyonu gibi bi dizi.

Yorum

• Bu ne yaa??

Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Polat Alemdar'ın 10. sezonun ilk bölümünde ki hali denizin azgın sularından yeni çıkmış Şahin K'ya benziyor.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şubat ve Kayıp Şehir'e az da olsa baktım. Bu kadar çok, iddialı ve "büyük" şeyler söylemek istiyorlar ama çok kasıyor iki dizi de. Şubat, Trt'nin arka çıkmasıyla belki ama Kayıp Şehir çok zor tutunur. En azından ben bi daha izlemem Bakalım Pazartesi Karadayı nasıl olacak.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şimdilerse KVP izlemesemde bir detay dikkatimi çekti..
                                Yaz tatiline girmeden önce kurşunlanan Memati'yi Polat yıkıyor adamda tek kurşun deliği yok.
                                Bu adamlar 10 yıldır 24521521 kere vuruldu... Vay arkadaş!
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X