Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sakarya Fırat ve Behzat Ç. denk geldikçe izliyorum

Yorum

• İçmail Abi

Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İçmail Abi

Sarkinin orjinali : Bergen Sen Affetsen ben affetmem

En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 15:03.
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Dizilerden geri kaldım ya, laptop bozuk, okul falan derken artık yazın hepsini ard arda izlerim

Neyse işte, gece sıkıntıdan zap yapıyorum Kanal 7'de Kurtlar var. Ulan en baba bölüm ve bölüm sonuna denk geldim yine Bi de böyle bölümün tamamını izleyince cuk oturuyor sonu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• seksenlerde trabzonsporlu komser ve bekçi nin hastasıyım..süper bir dizi...
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yakışmaz bence.

Arka plandan da pek benzemiyor gibi...

Bunu da diyorlar ki benzettim gibi...

Dedim dedim inanmadınız, ne oldu şimdi?

Yorum

Dedim dedim inanmadınız, ne oldu şimdi?
                İtiraz ediyorum. Benim adamım daha cani bir tipe benziyordu...

Bu ne bee 10 yaşındaki bebeye sakal boya, yemin ederim daha tehlikeli bi tip çıkardı...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İtiraz ediyorum. Benim adamım daha cani bir tipe benziyordu...

Bu ne bee 10 yaşındaki bebeye sakal boya, yemin ederim daha tehlikeli bi tip çıkardı...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk
                  Haha ççç

Adam 10 dakika oynadı zaten, sıkıntı yok

Yorum

Haha ççç

Adam 10 dakika oynadı zaten, sıkıntı yok
                    O tiple 10 dakikalik mafya olur zaten.

Ha mafya dedimde. Kurtlar Vadisini az izleyeyim dedim. Kirildim gülmekten. Kahve falları, dünkü çocuğun mafyacilik oynaması, düğün, kına, çapkın Memati.. Hepten sacmalamis bunlar ya.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• O kadar övdüler Cebrail şöyle böyle hemen öldürdüler adamı. Biraz daha izleseydik fena olmazdı.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kadar övdüler Cebrail şöyle böyle hemen öldürdüler adamı. Biraz daha izleseydik fena olmazdı.
                        Aynen, en azından bir 10 bölüm başa bela olmalıydı.

Yorum

• Naim'i de isteseler 1-2 sezon boyunca sürdürebilirlerdi ama senaryo çok hızlı ve çok iyi ilerliyor.İnşallah ilerde bozulmaz.Ayrıca Bilal hâlâ Hüseyin'i öldürdüğünü söylemedi.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Naim'i de isteseler 1-2 sezon boyunca sürdürebilirlerdi ama senaryo çok hızlı ve çok iyi ilerliyor.İnşallah ilerde bozulmaz.Ayrıca Bilal hâlâ Hüseyin'i öldürdüğünü söylemedi.
                            Abicim Naim'in ne olayı vardı ki 2 sezon sürecekti? ''Bana inanmıyormusun ben senin babanım oğlum''dan başka bir numarası yoktu... Ama Cebrail anasını ağlatabilirdi dizinin.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O kadar övdüler Cebrail şöyle böyle hemen öldürdüler adamı. Biraz daha izleseydik fena olmazdı.
                              Aynen öyle .Akıllarda Cebrail hemen alt edilmez profili çizildi .Pat öldü

Ezeldeki conversli gibi olmalıydı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 12. bölüm ilk fragman --> https://www.facebook.com/photo.php?v=10150944092005042

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X