Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Filmle bi baglantısı yok deil mi bu aksam ki bölümün? Daha izleyemedim filmi de

Yorum

• Behzat Reis'in ağzını bıçak açmıyor.. Bu sezon sanırım Tekin'in öldürülmesini işlerler..

Yorum

• Bence bu Tekin olayi ancak baslangic.Ordan dalacaklar daha büyük olaylar cikacak.Bu sezon kücük detailarada dikkat edecegim.Gecen sezon biz fark etmeden adamlar bütün bölümlerede ufak ufak Sezon finalin hikayesine yol dösediler.

Bence su bulunan CD üzerine gidecek hikaye.Islenilecek Suikast ve Öldürülen Gazeteci sezon Finali icin bir Tas olabilir.Tekinde birseyler var.Adam niye isiz yere gitsin tek basina.O da Örgütün bir elemani veya bilincsiz bir sekilde onlara yardim etmis olabilir.

Hapishanediki Adam da ilerde karsimiza cikabilir.Cok opsionlar var su ilk Bölümü ele alirsak.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Behzat Ç. müthiş bir bölümle 2.sezona başladı.Bölümü gerçekten çok beğendim.Behzat'ın konuşmaması kötü tabi ama bence bunu çok uzatmazlar...
          Dün diziyi izlerken Tekin'de de bir şeyler olduğundan şüphelendim.Bu sezon bu olayı işliyecekler büyük ihtimal.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Berna'yı Şule'nin öldürdüğünü amirim dışında kimse bilmiyor..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Berna'yı Şule'nin öldürdüğünü amirim dışında kimse bilmiyor..
              Katil Berna oldugundan ben pek emin degilim.Buradan da bir süpriz bekliyorum.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bugünde LM var..

Yorum

• Şevket Ç. yine en beğendiğim karakter hastasıyım Tekini vuran adama çelik yelek giydirmediler ya öyle biri ölse Türk Emniyet Teşkilatı istifa ederdi herhalde, hiç olmadı. Bu bölüm herhalde 1 ay önce falan çekilmişti, Beyaz Showdaki hallerine bakınca Behzat Ç'nin sakalları daha çok uzayacak, Harun daha da zayıflayacak.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Behzat amirimin ilk sözü ne olacak acaba

merakla bekliyorum

Yorum

• Ç Ç Ç Ç Ç Ç Ç ! Arkadaş Ç ! Gerisi yalan !

Yorum

• KVP 137. Bölüm Fragmanı

Yorum

• Edit..............
                          En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 15.11.2011, 18:21.

Yorum

• Kizlar Adamlari dövdükten sonra Mecnun'un tepkisi acayipti ya

Ama keske Leyla'yi Sedef'te toplasalardi. Ben sahsen o kizi bin kat daha iyi buluyorum. Müge Boz bildigin kütük.
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Adam performans sanatçısı beyler..

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 15.11.2011, 08:52.

Yorum

• Sedef bir numara ya, sarışın olan bildiğiniz kütük, mimik ve ifadeleri ile komik olmaktan ziyade aptalmış hissi veriyor...İsmail abi başına neler gelecek senin, satma öyle her şeyini

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X