Bu dizinin beli daha doğrulmaz gibime geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dizinin beli daha doğrulmaz gibime geliyor.I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel durum olarak Polat'ın tarafının irtifa kaybetmesinden izleyenler son derece rahatsız hep üzülen hep yenilen polatın tarafı insanlar gına geldi ki yaklaşık 3 haftadır aşkı memnu vadinin üstünde yer alıyor reyting sıralamasında.I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
polat ın;
israillilerin konsolosluğunu basması acayip komedi idi,
malazlar cevatın mekanını basıp mematiyi kurtarma sahneleri de acayip komedi idi,
ağır çekim gibi silahlı çatışma
ben 2-3 kere canlı şahit oldum bu olaylara hiç böle olmuyor
neyse izleyelim gine de...YAVUZ SULTAN SELİM
- Alıntı
Yorum
-
Dün akşam ki bölüm güzeldi.
Ne ilginçtir ki geçen hafta ki bölümde emekli bir komutan intihar etmişti. Bugünlerde de ülkemizde böyle intiharlar olmaya başladı. Birebir gerçekleri anlatan ve önemli mesajlar veren bir dizi. Anlayana tabi.
Bir parantezde Gökhan Kırdar'a açmak istiyorum. Dizi müzikleri konusunda üstüne tanımam. Adam yapıyor abi ya.Dizinin sonunda çalan müzik süper. Aynı zamanda Gladio filmininde müziğiydi.
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
We are FBI ççç O sahneler komediydi ama bu bölüm genel olarak güzeldi, katılıyorum herkese. İskender Büyük felçliyken bile karizma. O sahneleri ayakta izledimO nasıl oyunculuktur, Musa Uzunlar'a bir kez daha hayran oldum. Aron da her yeri izliyor şimdi bir şey diyecem neyse. Kuşun içine kamera mı koydun be adam mezarlıktaki açı anca bir kuşun yapabileceği açıydı
Bulut ile Memati karanlıkta kaldı ne olacak acaba?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Kurtlar Vadisinin efsane sahneleri arasına girdi bu sahne bence
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum