Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu dizinin beli daha doğrulmaz gibime geliyor.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu dizinin beli daha doğrulmaz gibime geliyor.
      Niye..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Niye..
        Genel durum olarak Polat'ın tarafının irtifa kaybetmesinden izleyenler son derece rahatsız hep üzülen hep yenilen polatın tarafı insanlar gına geldi ki yaklaşık 3 haftadır aşkı memnu vadinin üstünde yer alıyor reyting sıralamasında.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu bölümde Bulut ihanet ettimi, farkina varmadimda tam olarak???
          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Genel durum olarak Polat'ın tarafının irtifa kaybetmesinden izleyenler son derece rahatsız hep üzülen hep yenilen polatın tarafı insanlar gına geldi ki yaklaşık 3 haftadır aşkı memnu vadinin üstünde yer alıyor reyting sıralamasında.
            Son iki hafta Vadi 1. oldu..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• polat ın;
              israillilerin konsolosluğunu basması acayip komedi idi,
              malazlar cevatın mekanını basıp mematiyi kurtarma sahneleri de acayip komedi idi,

ağır çekim gibi silahlı çatışma
              ben 2-3 kere canlı şahit oldum bu olaylara hiç böle olmuyor
              neyse izleyelim gine de...
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Dün akşam ki bölüm güzeldi.

Ne ilginçtir ki geçen hafta ki bölümde emekli bir komutan intihar etmişti. Bugünlerde de ülkemizde böyle intiharlar olmaya başladı. Birebir gerçekleri anlatan ve önemli mesajlar veren bir dizi. Anlayana tabi.

Bir parantezde Gökhan Kırdar'a açmak istiyorum. Dizi müzikleri konusunda üstüne tanımam. Adam yapıyor abi ya. Dizinin sonunda çalan müzik süper. Aynı zamanda Gladio filmininde müziğiydi.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• We are FBI ççç O sahneler komediydi ama bu bölüm genel olarak güzeldi, katılıyorum herkese. İskender Büyük felçliyken bile karizma. O sahneleri ayakta izledim O nasıl oyunculuktur, Musa Uzunlar'a bir kez daha hayran oldum. Aron da her yeri izliyor şimdi bir şey diyecem neyse. Kuşun içine kamera mı koydun be adam mezarlıktaki açı anca bir kuşun yapabileceği açıydı Bulut ile Memati karanlıkta kaldı ne olacak acaba?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• memati cevatı keşke yaksaydı...

Yorum

• Benim adaşı tekrar dizide görmek güzeldi
                      Ulan Zaza senin yüzünden arkadaşlar bugün ismimi farklı söylemeye başladılar..

Yorum

• Cuma akşamları uydudaki Samsun Aks Tv'de Yayla Uşakları programı var.Şeref Kara ve adını bilmediğim birisi programı yapıyor çok güzel.Kemençenin dibine vuruyorlar.Şu sıralarda program devam ediyor.İzlemenizi tavsiye ederim.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İzlediğim 2 dizi var açıkçası biri Heroes biri South Park.Kurtlar vadisi falan hiç sarmadı beni...
                          "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                          "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                          43 Kütahya
                          41 Kocaeli

Yorum

• bugün es-es var 20 de

Yorum

• Kurtlar Vadisinin efsane sahneleri arasına girdi bu sahne bence

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• göremiyorum ne var bu sahnede...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X