Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İskender'in diziye dönmesi iyi oldu.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Komedi olarak en iyi dizi "Geniş Aile" (Bana göre) Özellikle Cevahir'in Ulvi'ye söylediği sözler mükemmel Cevahir : Lan belediyenin verdiği yetkiye dayanamayan Ulvi Bir de Mürsel'in tiplemesi harika olmuş.

Yaklaşık 2 ay önce ATV'de Yetkin Dikinci'lerin oynadığı bir dizi vardı. Bir Osmanlı dizisiydi. Birden bire ekrandan kalktı. Sebebini bilen var mı?

Yorum

• vadide yarın yine fırtınalar kopacak ...

Yorum

• Bu yıla kadar izlediğim ve sıkılmadığım en eğlenceli dizi Geniş aile
          Ezel de tüm dizilerden farklı konusu ve oyuncularıyla güzel bir dizi.
          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Aydın Doğan'dan çekilme kararı
            23 Aralık 2009 Çarşamba 10:22
            Son dönemlerde işleri bir türlü rayına oturtamayan Aydın Doğan, iş dünyasından elini etiğini çekme kararı aldı.
            GAZETECİLER.COM - (ÖZEL) Hiç uzatmadan hemen açıklayalım... İş dünyasına bomba gibi düşecek haber; AYDIN DOĞAN ÇEKİLİYOR...

Son dönemde büyük sıkıntılar yaşayan medya patronu
            Aydın Doğan kendini emekli etme kararı aldı...
            Bu kararını da yılbaşında uygulamaya koyuyor...
            1 OCAK 2010 tarihi itibariyle Aydın Doğan aktif iş hayatına son veriyor...
            YERİNE KİM GELECEK?

Günün bombasının ayrıntılarını da aktaralım...
            Aydın Doğan kendisinden sonra yerine kızı Arzuhan Yalçındağ'ı geçirecek... Şirketi tamamen kızları yönetecek...
            MEDYAYA KIZLAR BAKMAYACAK

Bir özel detay daha verelim...
            Arzuhan Yalçındağ medya patronluğu yapmayacak.
            Şirketin diğer işleri ile ilgilenecek...
            Medya işlerini ise tamamen CEO'lara bırakacak...
            Bu konuda net bir görev ayrımı yapılacak...
            AYDIN DOĞAN NE YAPACAK?

Çok yıpranan Aydın Doğan ise emekliliğin tadını çıkaracak...
            İşlerden aktif olarak elini çekecek ama
            bir eli yine kızlarının üzerinde olacak...
            Rahmi Koç'un formülünü uygulayacak...
            Kimbilir bakarsınız onun gibi Doğan da bir tekne alıp dünya turuna çıkar.
            İNTERNETHABER

Bu haber size bir yerlerden tanıdık geliyormu.

Gelmiyorsa bir hatırlatma yapayım...

Bundan 2 ay önce sanırım. Kurtlar Vadisi Pusu'da Davut Tataroğlu dizideki gündemin etkisiyle Tüm şirketlerden elini eteğini çekmiş kızına bırakmıştı. Fakat medyayı CEO'su Yalçın Yıldız'a emanet etmiş aslında el altından medya kontrolünü bırakmamıştı.

Ergenekon Operasyonlarını, yerin altından çıkan cephanelikleri bile bize 2-3 ay önceden izleten Kurtlar Vadisi idi... Bu gün tekrar bir DEJA VU yaşıyoruz.

Kurtlar Vadisi'ne içi boş silahlı çatışma dizisi oalrak bakanların yanıldıklarını tekrar tekrar ispatıdır. KV Senaristlerininde senaryoyu yazarken doğaçlama çalışmadıklarıda oldukça belli oluyor.
            t @Selim_Turan

Yorum

• Kurtlar Vadisi dizisinde yaşananlar tamamen hayal ürünü değil, birebir gerçeklerdir.

Yorum

• kurtlar vadisi ve kollama, birebir Türkiye gerçekleri anlatılıyor...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Sevilen dizi ekrana veda ediyor
                  24 Aralık 2009 Perşembe 10:02
                  Bir dizi daha yayından kaldırılıyor. ATV ekranlarında gençliğin takibindeki dizi apar topar bitiriliyor.

ATV'nin bir dizisi daha bu cumartesi final yaparak ekranlara veda ediyor.
                  Eskişehir'de okuyan bir grup gencin macerasını anlatan dizi "Es-Es" cumartesi günü son bölümüyle ekrana gelecek.
                  Dizi sektöründeki bu hareketlenmeye başka dizilerin de katılcağı söyleniyor.

Kaynak: http://www.gazeteciler.com/

Değerli İzleyiciler, Es-Es yayın hayatına tüm hızıyla devam etmektedir. Bu konuda tarafımızdan yapılmayan hiçbir habere inanmayınız.
                  Saygılarımızla....
                  Tims Prodüksiyon

Kaynak: Resmi sitesinde ziyaretçi bölümünde yazıyor.Tims Prodüksiyon

Yorum

• İyi oldu. Zaten son bölümlerde iyice dağıtmışlardı.

Yorum

• Cevat'ın elindeki Memati’ye ne olacak?

Kazım, Memati için kendisini feda edecek mi?

Memati'nin oğlunun yerini bulan Polat, bebeği ve Memati'yi düştükleri ateşten kurtarabilecek mi?

Ebru, bebeği aldıracak mı? Polat Alemdar çocuğu olduğunu öğrenecek mi?

Hastanede olan İskender'in peşine kimler, hangi sebeplerden düşecek?

Ebru, babasını öldüren Abdülhey için yaptığı planı uygulayacak mı?

Zaza ile Polat’ın karşı karşıya gelmesine hangi sürpriz isim vesile olacak?

Aron Feller'e adım adım yaklaşan Polat Alemdar'ı bekleyen acı sürpriz ne olacak?

Uyuz oluyorum bu Ebru'ya.

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sevilen dizi ekrana veda ediyor
                        24 Aralık 2009 Perşembe 10:02
                        Bir dizi daha yayından kaldırılıyor. ATV ekranlarında gençliğin takibindeki dizi apar topar bitiriliyor.

ATV'nin bir dizisi daha bu cumartesi final yaparak ekranlara veda ediyor.
                        Eskişehir'de okuyan bir grup gencin macerasını anlatan dizi "Es-Es" cumartesi günü son bölümüyle ekrana gelecek.
                        Dizi sektöründeki bu hareketlenmeye başka dizilerin de katılcağı söyleniyor.

Kaynak: http://www.gazeteciler.com/

Değerli İzleyiciler, Es-Es yayın hayatına tüm hızıyla devam etmektedir. Bu konuda tarafımızdan yapılmayan hiçbir habere inanmayınız.
                        Saygılarımızla....
                        Tims Prodüksiyon

Kaynak: Resmi sitesinde ziyaretçi bölümünde yazıyor.Tims Prodüksiyon
                        Ben bu isten birsey anlamadim. Dizi bitiyormu bitmiyormu simdi?
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Akşam Vadi var..
                          Bakalım Ebru Abdülü vurucak mı..?
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• How I Met Your Mother 'ın son sezonu...

Üzüleceğim.
                            Çok alışmıştım o ekibe.
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• ebru abdulleyi vuramaz...

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu isten birsey anlamadim. Dizi bitiyormu bitmiyormu simdi?
                                çekimlere 15 gün ara veriliyormuş yapımcı düşünecekmiş devam edip etmemeye atv fragmanında final olduğunu söylüyodular dün şimdi onu kaldırmışlar ve bugün verilen fragmanlarında final demiyormuş yani iş bize düşüyor timse mail atalım mail adresi info@tims.tv
                                telefonuda 212 324 99 86 faks nosuda 212 324 99 83 ben son bölümlerde kötüleştiğinede inanmıyorum geçenki bölüm mesela çok güzeldi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X