Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok mu çağdaş olduk çok mu Avrupalı acaba Emirhan..
    Kanal D´mi cok cagdas bizler´mi cok gerideyiz

Cidden Kanal D´nin dizileri bazi seyleri abartmaya basladi
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu kez ormanda seviştiler

Aşk-ı Memnu 74. bölüm sevişme sahnesi

Aşk-ı Memnu'nun dün akşam yayınlanan 74. bölümüne damga vuran sevişme sahnesi.

ENSONHABER.com / ÖZEL Yaşanan çarpık ilişkiler ve ateşli sevişme sahneleri ile gündeme gelen Aşk-ı Memnu dizisinin dün akşam yayınlanan 74. bölümüne Bihter ve Behlül arasında yaşanan ateşli sevişme sahnesi damga vurdu.

ÇARPIK İLİŞKİLER TEPKİ ÇEKİYOR
      Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'dan uyarlanan dizi daha önce yaşanan sevişme sahneleri ile gündeme gelmişti. Büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizide yaşanan çarpık ilişkiler bazı kesimlerin tepkisini çekiyor.

EKRANA KİLİTLEYEN SAHNE
      Dün akşam yayınlanan yeni bölümde de yine olay sahneler vardı. Nihal ile evlilik hazırlıklarına başlayan Behlül, ormanda karşılaştığı Bihter'e karşı koyamadı. İkili arasında geçen ateşli öpüşme sahnesi diziye damga vurdu.
      Ülkem insanları oturmuş bu sahne için beklemiş demek.Yazık ki ne yazık!
      Ben bu dizilerin hepsinin amaçlı,yıkıcı,zehirleyici olduğuna yürekten inanıyorum.Şimdi birisi çıkıp "Sanki sen seyretmiyor musun" diyecek.Evet seyretmiyorum,hayatım boyunca seyretmedim.Benim cebimden paralar soyarak ve bana dümdüz söverek maddi ve manevi soygunculuk yapanalra prim yaptırmıyorum şükür.Nesiller böyle adi dizilerin elinde büyümemeli,analarımız kim kiminle sevişmiş,kim kimin akrabasını gebe bırakmış,gibi cahil sorularla vakit geçirmemeli.Bilinmeli ki insanın en büyük düşmanı cehalettir!Dün adını duymadığımız zevat,bugün bizim meraklı halkımız sayesinde paraya para demiyor.peki bu para kimden çıkıyor?

Yorum

• İlk olarak ummufarah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ülkem insanları oturmuş bu sahne için beklemiş demek.Yazık ki ne yazık!
        Ben bu dizilerin hepsinin amaçlı,yıkıcı,zehirleyici olduğuna yürekten inanıyorum.Şimdi birisi çıkıp "Sanki sen seyretmiyor musun" diyecek.Evet seyretmiyorum,hayatım boyunca seyretmedim.Benim cebimden paralar soyarak ve bana dümdüz söverek maddi ve manevi soygunculuk yapanalra prim yaptırmıyorum şükür.Nesiller böyle adi dizilerin elinde büyümemeli,analarımız kim kiminle sevişmiş,kim kimin akrabasını gebe bırakmış,gibi cahil sorularla vakit geçirmemeli.Bilinmeli ki insanın en büyük düşmanı cehalettir!Dün adını duymadığımız zevat,bugün bizim meraklı halkımız sayesinde paraya para demiyor.peki bu para kimden çıkıyor?
        ............

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Acaba bu Avrupalılık benimsetilmeye mi çalışılıyor diye bir düşünce var kafamda.

Evlendirme Programlarıda ayrı bir spekilasyon zaten.
          tamam
          medyanon halk ve vatandaş üzerinde gerçekten ço büyük etkisi var
          ve medya-özellikle doğan grubu- sürekli bir ahlak erezyonuna sürüklüyor bizi
          fakat benim anlamadığım herkes aşk-ı memnuya ahlaksızlık diyor-bende dahil- ama hiçbirimiz kolektif bir hareketyaratıp bir şeylere isyan etmiyoruz.
          bu konuda bizimde toplum olarak üstlenmemiz gerkene bazı sorumluluklar var galiba.
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Evlendirlme programlari dizilerden daha kotu geliyor bana, kime sorsan kotumsuyor ama nedense bakma da bakiyorlar...
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Türk Malını bir kez daha kendimi zorlayarak izledim ama olmadı..Beğenemedim bir türlü..Espriler komik gelmiyor.Ata sözü olayıda hiç gitmemiş Abiyeye..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ben bakmaktan utanıyorum,misafir geldiğince çeviriyorum Aşk-ı Memnu'yu , ama bir misafirliğe gittiğimde,topluma açık mekânlarda oturduğumda bu sahneler gayet normal karşılanıyor.

Bu dizi hakkında Hasan Şaş söyledi en güzel lafı bence '' İzlemiyorum çünkü Aşk-ı Memnu'da herkes birbirinden memnun ''

Yorum

• Ben de Türk Malı'na denk gelince izliyodum cuma günü tekrarını izledim komik gerçekten zamana değer artık cuma günlerini tekrarlarını izlerim...
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Yorum

• Arkadaşlar Sonunda İskender Büyük Ölüyor.!!

Bu Hafta İskendere Elveda Diyeceğiz.

Polat Alemdar İskender Büyük'ü Asacak.

Aralarında geçen konuşmalar şöle.

İskender Büyük: Beni Öldürceksen Adam Gibi Öldür Şerefsizce Değil.

Polat Alemdar : Senin Şerefine Bu İpte Asılmak Bile Çok.

Ve Ardından Sandalyeye Tekme.

Ağır Yürüyüş Ve Slow Müzik.!!

!!!!!!!

''Kesindir gerçekleşmeme ihtimali yok diyebilirim.''

Yakışıklıda bu bölüm ölebilir ama bu kesin değil.

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar Sonunda İskender Büyük Ölüyor.!!

Bu Hafta İskendere Elveda Diyeceğiz.

Polat Alemdar İskender Büyük'ü Asacak.

Aralarında geçen konuşmalar şöle.

İskender Büyük: Beni Öldürceksen Adam Gibi Öldür Şerefsizce Değil.

Polat Alemdar : Senin Şerefine Bu İpte Asılmak Bile Çok.

Ve Ardından Sandalyeye Tekme.

Ağır Yürüyüş Ve Slow Müzik.!!

!!!!!!!

''Kesindir gerçekleşmeme ihtimali yok diyebilirim.''
                        Ula Halit bak heyecan yaptım
                        Nerden biliyon
                        Hamiş

Yorum

• Ben de heyecanlandım ama İskender çıkmasaydı keşke diziye tat veriyodu.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• iskender ölmesin polat ölsün o ne ya arkadaş adam kurşuna koşuyo becerip vuramıyolar...sorarsan karsısındaki adamlarda derin
                            !

Yorum

• İskender öleceğine, Ebru ölsün, Nazife anne ölsün, Ömer baba ölsün.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Halit Bilgi nereden ?

Yeni Fragmanları buraya koyabilir miyiz ?

Bence diğerlerini öldürmeden iskenderide öldürmez polat dizinin en sonuna saklardı ama dur bakalım ne olacak.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X