Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hadi ya ben de şimdi 2.sezona başlayacaktım.
    Yönlendirmiş olmak istemem,sen başla, seversen devam edersin ama ,inan sevmeyeceksin
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ripper Street
      Kıyıda köşede kalmış dizilerdendir
      Mutlaka 19.yy Londra'sının atmosferi ile polisiyeye ortak ilgi duyanlar vardır
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Six Feet Under ????
        Brenda Chenowith gercegini insanin yüzüne tokat gibi vuruyor, dostum bu HBO bir muhtesem.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Narcos ve Mr.Robot çok iyi diziler. Narcos'un ilk 2 sezonu çok iyi, Mr.Robot'un ilk sezonu süper, 2.sezonun ortalarına kadar bayık, daha sonra uçuşa geçen bir seyri var.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• narcos oldukça iyiydi özellikle ilk 2 sezon tabi patronun olduğu bölümler. sonuçta bu dizide olsa gerçeklikten yola çıkmış bir dizi ve bir çok şeyi sakladıklarını düşünüyorum özellikle cia ile ilgili sonuçta patronun yükselmesine izin veren bunlar ama dizide hiç öyle gözükmüyor. neyse

patron öldükten sonra devam etmem diyordum ama cali kartelide sardı. adını unuttum şimdi ama bir futbolcu narcos'ta izledikleriniz azını gösteriyor gibisinden konuşmuştu özellikle işkence ve cinayet şekillerinde öyle olduğuna eminim.

birde patron idamlık olsada ben şahsen los pepes'in a.k
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Dark beyni cayır cayır yakan şahane bir dizi.Netflix'in ilk üçüne girer.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dark beyni cayır cayır yakan şahane bir dizi.Netflix'in ilk üçüne girer.
                Yorumlara baktım, gayet iyi. Kayıtlara alıyorum, uygun zamanda izleyeceğim.

Yorum

Dark beyni cayır cayır yakan şahane bir dizi.Netflix'in ilk üçüne girer.
                  İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yorumlara baktım, gayet iyi. Kayıtlara alıyorum, uygun zamanda izleyeceğim.
                  [MENTION=46761]Hakan[/MENTION], dün akşam 4 bölüm izledim arka arkaya gece rüyama girdi.

Yorum

@Hakan, dün akşam 4 bölüm izledim arka arkaya gece rüyama girdi.
                    Aslında ilk 3 bölüm biraz sabretmek gerekiyor İlerisi daha çok sarıyor.

Yorum

Aslında ilk 3 bölüm biraz sabretmek gerekiyor İlerisi daha çok sarıyor.
                      İlk 4 bölüm gayet iyi, sonradan daha da açılıyorsa süper.

Yorum

• "Dark" izleyin, izlettirin.

Yorum

• Sahte hesap dolandırıcılığını bırakıp para ödemeye başladıktan beri Netflix izlememek vicdan azabı hâline geldi.

La casa de papel de yağ gibi akıp bitti.Zaten İspanyolca olaya ayrı bir karizma katıyor,Dark'taki Almancadan sonra iyi geldi

Yorum

• Dark , Stranger Things ikisi de bomboş dizi. İzleyecekseniz Mindhunter izleyin.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dark , Stranger Things ikisi de bomboş dizi. İzleyecekseniz Mindhunter izleyin.
                              3'ünü de izledim, aralarındaki en vasat olanı Mindhunter. Stranger Things de 2.sezondan itibaren yaramaz.

Yorum

3'ünü de izledim, aralarındaki en vasat olanı Mindhunter. Stranger Things de 2.sezondan itibaren yaramaz.
                                Herkes psikoloji sevecek diye bir kural yok tabi ki.
                                En son Ahmet Kara tarafından düzenlendi; 21.01.2018, 23:14.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X