Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şuanda geniş aile yayında .

Cevahir ; "Bari öbür dünyaya gitmeden 1-2 puan versenya Ankaraspor'um "
    heralde ceza kısa süreliydi...

Yorum

• geniş ailede uçurum sahnesi tam bir komedi.olmaz bu kadar amatör bişe...

Yorum

• Ben Bu Türk Malı'nı seviyorum ya.
        Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
        Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• İlk olarak Deniz TELCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Bu Türk Malı'nı seviyorum ya.
          onu sevmeyen ölsün...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onu sevmeyen ölsün...
            abi, doğru diyorsun aslında .
            Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
            Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Polat:Başını mı istiyosun ?

Zaza: Hee başını istiyorum

Polat: (Fotoğraftaki başını keserek)Alsana başı

çççççç Koptum şu diyaloglara ya ççç
              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• ŞAFAK SEZER’İN BAŞARISI!
                Kasıklarım çatladı, gözlerimden yaş geldi.. Kahkahalarla güldüm, doyasıya güldüm..

Meğer ne kadar da gülmeye ihtiyacımız varmış! Ne kadar da özlemişiz gülmeyi..

Baykal’ın kasedi, Fenerbahçe rezaleti derken, Kurtlar Vadisi’nde artık “böö” gelenler, Ezel’de işin içinden çıkılmaz hikayeler varken, Erman ve Abiye Kuzu ilaç gibi geldi vallahi..

Ezel’in salak planlarından, Eyşan’la Bahar’ın Ezel aşklarından, Ramiz Dayı’nın korkak tavırlarından, Kerpeten Ali’nin romantikliğinden, Tefo’nun ortada kalmasından fenalık geldi bana!

Zap, Türk Malı.. Erman ve Abiye Kuzu’ya..

O ne espriler öyle, o ne güzel laflar, o ne güzel hareketler, o ne güzel oyunculuk öyle.. Hepsi birbirinden güzel.. Tek kelimeyle şahane yani..

Esinlenme-mesinlenme, neyse ne, Tayfun Güneyer acayip bir senaryo ve yönetmenlik çıkartmış. Şafak Sezer kendini aşmış, Binnur Kaya’ya diyecek bir şey bulamıyorum, sadece öpüyorum, tebrik ediyorum..

Şafak Sezer’i 10 kere tebrik ediyorum.. Daha önce şımardığını düşünüp kızıyordum ama ne kadar şımarırsa şımarsın hakkıdır, hakkını teslim ediyorum.

Yıldızı telefon reklamlarıyla parlayan, Erman Kuzu rolüyle de gerçekten kendini aşan Şafak Sezer böyle giderse “yılın komedi aktörü” olur. Hakkıyla olur hem de..

Bakın ne oldu Yaban’a? Gürledi, esti, geçti, gitti.. Kadir İnanır’la buluşması çok büyük hataydı ama para her şeye kadir!

Kadir İnanır’la buluşunca, onun önünde eğilince, kendi küçüklüğü çıktı Fırat Doğruluoğlu’nun.. Hata!

Oysa ne güzel bir rüzgar yakalamıştı ama yelkenlerini o rüzgara karşı şişiremedi, yol alamadı!

Türkiye’de gündemlerin çok çabuk değiştiği gibi diziler, oyuncular ve karakterler de çok çabuk değişiyor.. Çünkü çabuk havaya giriyorlar, çabuk kendilerini bir şey sanıyorlar.. Önemli olanın bulundukları yeri korumak olduğunu unutuyorlar. Sonra da “yandım Allah” diyorlar..

Şafak Sezer, piyasanın çokkkk eskilerinden. Çok zorluklar çekti, çok bekledi ama sonunda gerçek rolünü buldu. Ve bu Erman Kuzu, Şafak Sezer’in tüm kabiliyetini ve onu diğer komedyen-aktörlerden ayıran özellikleri ortaya çıkartıyor. İnşallah kıymetini bilir.

Kenan Erçetingöz

Yorum

• Ama Ezel (atv) daha çok “insana” benziyordu. Yumruk yediğinde filan ağzı kanıyordu. Polat (Star TV) on kurşunla bile kanamıyordu hiç... Ezel de cesaret abidesiydi, Polat da. Bir işi ötekine bırakmamak konusunda tuhaf cesurluk gösterileri vardı. Ezel biraz daha tedbirliydi ama. Polat gelişine giriyordu toplara... İkisi de duygusallık yaşıyordu kimi zaman. Ezel vicdanla şeytan arasında gidip gelen hisleriyle mücadele ederken, Polat hislerini ele verecek hiçbir hareket çekmiyordu; kendisine bile... Ezel’i kimi zaman elinde rakı efkar dağıtırken görüyorduk, Polat ağzına bir gram içki sürmeyip çay, domates ve peynir üçgeninde sağlıklı bir hayata tebessüm ediyordu... Ezel deli gibi aşık, Polat aşık gibi deliydi. Biri sevdiği kadın için ölümlerden dönmüş, ötekisi sevdiği kadına bir kez “seni seviyorum” dememişti... Ezel ile Polat alemdar arasında keskin bir fark vardı. Şimdi kalmadı. Ezel de Polat gibi görünmez bir çelik yelekle dalıyor kurşunların içine. Koca bir mafya ordusunu “yumruklarıyla” alt ediyordu. Üstüne doğrultulmuş namlulara gülüyordu filan... Daha da önemlisi o da ölmüyordu artık. Erkeklerinin yüzde yetmişinin Polat olmak istediği bir ülkede Ezel de mutlak sondan kaçamadı. O istemedi belki ama maalesef artık Polat Alemdar kalabalığından biri oldu. Hayırlısı diyelim...

Mesut Yar

Yorum

• Polat başladı mesaiye
                    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Behlül'le Bihter yine birbirine girdi bu akşam. Yani öteki türlü birbirine..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Vadi'nin dün son 20 dakikası fena değildi onun dışında kötüydü.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Behlül'le Bihter yine birbirine girdi bu akşam. Yani öteki türlü birbirine..
                          ne gibi
                          detaylı açıklarmısın lütfen
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne gibi
                            detaylı açıklarmısın lütfen
                            Hem de Ormanda Zafer abi..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Yarcan : Behlül elimde yetişti.

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yarcan : Behlül elimde yetişti.
                                o daha çocuk .şunu t.coşkkun yapalım...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X