Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilale finalde de oy atacam. Helal i hoş olsun.

O gözü görmediği halde görenlerden daha çok şeyi GÖRMÜŞ. BİZ gördüğümüz halde bazı şeyleri GÖREMİYORUZ...

Yorum

• 3 yıl önce yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör ile ilgili güzel bir video: http://www.facebook.com/video/video....5131861&ref=mf

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ezel ve kahramanlar var bu Aksam
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Kahramanlar bence çok güzel bir dizi ama çok geç saat'te başlıyor.

Yorum

• Enteresan bir dizi hiç güvenemiyorum ben senaristlere sağır oda dizisinden beri.

Şimdi bakarsan Eyşan hariç herkes mahsum kandırılmış yada herkes suçlu ama dizinin sonunda ne olur bilemeyiz.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ezel bu bölüm müthişti ya nasıl geçtiğini anlamadım

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Aşk-ı Ezel modunda izlediğim bir bölüm oldu. Ezel Eyşan'a, Ali Şebnem'e, Cengiz Eyşan'a sardı. Garip bir bölümdü. Bihter-Eyşan rulazzz moduna gider bu dizi.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu Ezel de neler oluyor, bu bölümü bir türlü çözemedim.

Herkes bir bölümde hain oluyor.
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Şebnem'in hainliği oyundu.

Ama eyşanın cengize yaptığı hainlih gerçek.

Yorum

• Şebnem'den uzak dur lan cımbız Ali!!

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şebnem'in hainliği oyundu.

Ama eyşanın cengize yaptığı hainlih gerçek.
                        Her ne kadar oyun olsada sahneler o yönde ilerliyor oğlum. Artık magazin şeylerinde "Eyşan bu hafta Ezel'i mi yoksa Cengiz'i mi öpecek" diye şeyler dolanır durur.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her ne kadar oyun olsada sahneler o yönde ilerliyor oğlum. Artık magazin şeylerinde "Eyşan bu hafta Ezel'i mi yoksa Cengiz'i mi öpecek" diye şeyler dolanır durur.
                          Onu eyşan düşünsün. Öprürtmesin Ezel abim kandırıyor vallahi ama filmin sonunda yok ben aşkıma yenik düştüm herkesden öc aldım eyşandan almayacam gibi birşey derse senariste telefon açıp küfredecem. Delikanlı olur inşallah.

Yorum

• Sonunda, adam gibi farklı, klişelerden uzak bir Türk dizisi izlemek nasip oldu derken; önce kanal değiştirmesi ve geçen hafta dizinin uzatılacağının "kabak" gibi belli olmasıyla, bir kez daha hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Bakalım hangi projeyle, bu hayalimiz gerçek olacak.
                            (umudum yok)

Yorum

• Çok güzel başlayan dizi artık Aşk-ı Memnu'ya benzemeye başladı. Artık herhangi bir kanalda dizi izlediğimizde aşk (ve öpüşme) sahneleri çıkıyor karşımıza.

Yorum

• Son kalem, Geniş Aile...İnşallah onu bozmazlar.
                                Bu hafta ki bölümün reklamlarını izledim, müthiş bir eğlence bekliyor bizi.
                                Bilal'in, yoğun bakımda yatan Cevo'ya "At" kanı vermeye teşebbüs etmesi, beni yerlere yatırdı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X