Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaza : Beni seviymisin..?
    Polat : Bundan sonra seni çook sevicem..
    Ve arkadan dehşet müzik..
    çççççç

Yorum

• Gel Zülfüm gel..ççç
      Her duyduğumda kopuyorum ya..

Yorum

• Abdülhey'in döneceği yok furun kitsın..

Yorum

• Az saydırmadım bugün Abdüle ulan en son ölen adamın hitman gibi tipi vardı tam polatın yanına yakışacak tipti yazık oldu adama
          En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 05.02.2010, 11:15.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Memati nasıl kovdu Hüsnü'yü öyle ya..

Yorum

• Addül niye vurdun adamı...

Yorum

• abdül şaşırma , sabrımızı taşırma...

polat , vur oni daa..
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Dün KV Pusu berbattı, rezildi. O nasıl bölümdü öyle yahu. Senaristler ne yapıyor anlamıyorum. Hüsnünün olduğu dakikalar iğrençti. Muro güldürüyordu ama bu sırıttırmıyor bile. Abdülhey, Alper'i duvara sürtüyor adam daha yerden kalkamıyor ççç Biraz ciddiyet. Çok fazla bir şey istemiyoruz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• zaza süperdi yine iskenderle toplandıkları zaman iskender gelmeden adam gidiyoki konu ne ne konuşucaz zazada ermanla şansalın durumunu konuşucaz diyor süperdi ya çok koptum

Yorum

• Yukarıda ki sahnede herkes içinden " Ya ne oldu adamın mekanına girdi çıktı gitti kuru kuru" diyebilir ama konu öyle değil.

Zaza'nın mekanında zaza'nın koltuğunda zaza'nın elmasını soydu ,yani onun yaptığını yaptı. Mekanına girerim istediğimide yaparımdı kendi bıçağını kullanmasıda bunu temsil etti.

Çıkarkende Beni seviymisen diye sorup bende seni çok sevecem demesi de son vuruş oldu Zaza bu lafa aşırı derecede sinirlendi güzel sahneydi.

Bu arada Polat'ın yeni adamı ;

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gazeteci Mesut yar şöyle bir anektod yakalamış ;

Abdülheyin hafızası siliniyor nasıl oluyor da hafızasını yitirmiş bir adam kendisini tetikçi olarak hatırlıyor ve ayıldığında ilk olarak mermi sıkıyor,mantık olarak herşeyi unutması lazım değil mi ? Demiş
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gazeteci Mesut yar şöyle bir anektod yakalamış ;

Abdülheyin hafızası siliniyor nasıl oluyor da hafızasını yitirmiş bir adam kendisini tetikçi olarak hatırlıyor ve ayıldığında ilk olarak mermi sıkıyor,mantık olarak herşeyi unutması lazım değil mi ? Demiş
                          herşeyi unutmuyor 10 yıllık hafızası kayboluyor .on yıl geriden geliyor yani...

Yorum

• THE LOST ROOM

Bilim kurgu seven herkese tavsiye ederim. Sadece 6 bölüm, kolayca izlenebiliyor..
                            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Dizi değilde bu akşam Yetenek Sizsiniz Türkiye vardı.

Direk Oyumu Bilale kullandım

Yorum

• yeteneksizsinizde birinci bilal
                                ikincide ramazan berkay oldu...
                                .....................................

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X