Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Unutmadık Heisenberg reyiz büyük adamdın..

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Necip karakteri aslında müdür
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• bodrum masalı.

Yorum

• Bu yıl çıkan bir internet dizisi var,Türk yapımı,adı Sıfır Bir.Adana'nın kenar mahallelerindeki yaşamı anlatıyor. Çukurova'nın maddi açıdan düşük seviyede bulunan mahallelerindeki yaşam savaşını anlatan tarzda dizileri sevenler için çok güzel.İnternet dizisi olmasından mütevellit sansüre uğramadan çok güzel ele almışlar olayları.Karakterler,diyaloglar çok orijinal,olduğu gibi anlatılmış.Gidip gördüğüm,benzer olayları duyduğum yerlerde olmasından dolayı ayrı bir çekti beni tabi.

Müzikleri ve çekim tekniklerini de amatör bir dizi olmasına rağmen acayip beğendim.Bir bölüm 15-30 dk arası ve 5 bölüm yayınlandı ilk sezon,tadı damağında kalıyor insanın.Hemen hemen aynı coğrafya ve insanlara sahip Mersin'de doğup büyüdüğüm için abartma olmadığını da belirtmek isterim.Yer altı dizilerini sevdiğim için,özellikle Türk yapımı olması ve Adana gibi orijinal bir coğrafyada gerçek konuları ele aldığı için kesinlikle öneririm.

Küçük bir uyarı,bolca kan,mafyatik ilişkiler ve aslında o yöre insanı için normal konuşma haline gelmiş ağır küfürler var. Youtube'dan Sıfır Bir yazınca ulaşabilirsiniz diziye.

Yorum

• Leyla ile Mecnun dizisini ve özellikle Erdal bakkal karakterini kacirdigim icin üzülüyordum ( ki acip da bakma imkanim var oysa ) ama Hangimiz Sevmedik dizisinde harika rol yapiyor namussuz
            Cok güldürüyor valla
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• [MENTION=10413]mehmet fatih[/MENTION] Silik Erdal Bakkal rolü ile en tepede kalacaktır. Baştan sona çok farklıydı.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu yıl çıkan bir internet dizisi var,Türk yapımı,adı Sıfır Bir.Adana'nın kenar mahallelerindeki yaşamı anlatıyor. Çukurova'nın maddi açıdan düşük seviyede bulunan mahallelerindeki yaşam savaşını anlatan tarzda dizileri sevenler için çok güzel.İnternet dizisi olmasından mütevellit sansüre uğramadan çok güzel ele almışlar olayları.Karakterler,diyaloglar çok orijinal,olduğu gibi anlatılmış.Gidip gördüğüm,benzer olayları duyduğum yerlerde olmasından dolayı ayrı bir çekti beni tabi.

Müzikleri ve çekim tekniklerini de amatör bir dizi olmasına rağmen acayip beğendim.Bir bölüm 15-30 dk arası ve 5 bölüm yayınlandı ilk sezon,tadı damağında kalıyor insanın.Hemen hemen aynı coğrafya ve insanlara sahip Mersin'de doğup büyüdüğüm için abartma olmadığını da belirtmek isterim.Yer altı dizilerini sevdiğim için,özellikle Türk yapımı olması ve Adana gibi orijinal bir coğrafyada gerçek konuları ele aldığı için kesinlikle öneririm.

Küçük bir uyarı,bolca kan,mafyatik ilişkiler ve aslında o yöre insanı için normal konuşma haline gelmiş ağır küfürler var. Youtube'dan Sıfır Bir yazınca ulaşabilirsiniz diziye.
                Oha diyorum. Uzun zamandır bu kadar samimi bir yapım görmemiştim.

Çok teşekkürler,
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oha diyorum. Uzun zamandır bu kadar samimi bir yapım görmemiştim.

Çok teşekkürler,
                  İlk sezon bitti
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk sezon bitti
                    Yarın ben de başlayayım bakayım şu diziye
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yarın ben de başlayayım bakayım şu diziye
                      Arada maça falan da baktığıma göre 2 saat sürmüyor sanırım toplamda. Sararsa yarın bitirirsin
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• [MENTION=24263]Tunç Tosun[/MENTION] beğendiğine sevindim abi.Bir şeyler önerirken çok korkarım beğenilmeyecek diye ama bu diziye güvenim tam gerçekten

Yorum

• The Walking Dead başladı sonunda
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Netteki tavsiyelere bakarak battlestar galactica dizisine başlayacağım. Torrentten indirdik fakat uyumlu alt yazı bulamadık

Loading %61..

Yorum

• Fargo'ya başladım ben de, ilk sezonun 2 bölümünü izledim.

İyi ki başlamışım, kısa sürede bitirmeyi planlıyorum
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fargo'ya başladım ben de, ilk sezonun 2 bölümünü izledim.

İyi ki başlamışım, kısa sürede bitirmeyi planlıyorum
                                yarıda bırakım ben, filmi yetti bana.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim