Unutmadık Heisenberg reyiz büyük adamdın..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Bu yıl çıkan bir internet dizisi var,Türk yapımı,adı Sıfır Bir.Adana'nın kenar mahallelerindeki yaşamı anlatıyor. Çukurova'nın maddi açıdan düşük seviyede bulunan mahallelerindeki yaşam savaşını anlatan tarzda dizileri sevenler için çok güzel.İnternet dizisi olmasından mütevellit sansüre uğramadan çok güzel ele almışlar olayları.Karakterler,diyaloglar çok orijinal,olduğu gibi anlatılmış.Gidip gördüğüm,benzer olayları duyduğum yerlerde olmasından dolayı ayrı bir çekti beni tabi.
Müzikleri ve çekim tekniklerini de amatör bir dizi olmasına rağmen acayip beğendim.Bir bölüm 15-30 dk arası ve 5 bölüm yayınlandı ilk sezon,tadı damağında kalıyor insanın.Hemen hemen aynı coğrafya ve insanlara sahip Mersin'de doğup büyüdüğüm için abartma olmadığını da belirtmek isterim.Yer altı dizilerini sevdiğim için,özellikle Türk yapımı olması ve Adana gibi orijinal bir coğrafyada gerçek konuları ele aldığı için kesinlikle öneririm.
Küçük bir uyarı,bolca kan,mafyatik ilişkiler ve aslında o yöre insanı için normal konuşma haline gelmiş ağır küfürler var.
Youtube'dan Sıfır Bir yazınca ulaşabilirsiniz diziye.
Yorum
-
Oha diyorum. Uzun zamandır bu kadar samimi bir yapım görmemiştim.İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yıl çıkan bir internet dizisi var,Türk yapımı,adı Sıfır Bir.Adana'nın kenar mahallelerindeki yaşamı anlatıyor. Çukurova'nın maddi açıdan düşük seviyede bulunan mahallelerindeki yaşam savaşını anlatan tarzda dizileri sevenler için çok güzel.İnternet dizisi olmasından mütevellit sansüre uğramadan çok güzel ele almışlar olayları.Karakterler,diyaloglar çok orijinal,olduğu gibi anlatılmış.Gidip gördüğüm,benzer olayları duyduğum yerlerde olmasından dolayı ayrı bir çekti beni tabi.
Müzikleri ve çekim tekniklerini de amatör bir dizi olmasına rağmen acayip beğendim.Bir bölüm 15-30 dk arası ve 5 bölüm yayınlandı ilk sezon,tadı damağında kalıyor insanın.Hemen hemen aynı coğrafya ve insanlara sahip Mersin'de doğup büyüdüğüm için abartma olmadığını da belirtmek isterim.Yer altı dizilerini sevdiğim için,özellikle Türk yapımı olması ve Adana gibi orijinal bir coğrafyada gerçek konuları ele aldığı için kesinlikle öneririm.
Küçük bir uyarı,bolca kan,mafyatik ilişkiler ve aslında o yöre insanı için normal konuşma haline gelmiş ağır küfürler var.
Youtube'dan Sıfır Bir yazınca ulaşabilirsiniz diziye.
Çok teşekkürler,Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk sezon bittiİlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOha diyorum. Uzun zamandır bu kadar samimi bir yapım görmemiştim.
Çok teşekkürler,
Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
Yarın ben de başlayayım bakayım şu diziyeİlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk sezon bitti
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Arada maça falan da baktığıma göre 2 saat sürmüyor sanırım toplamda. Sararsa yarın bitirirsinİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın ben de başlayayım bakayım şu diziye
Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
yarıda bırakım ben, filmi yetti bana.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFargo'ya başladım ben de, ilk sezonun 2 bölümünü izledim.
İyi ki başlamışım, kısa sürede bitirmeyi planlıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum