Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada alın size dizi F A R G O Sadece ilk bölümü izleyin daha da bırakamazsınız
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben izliyorum. Sezon bitti ama bir dahaki sezona devam edip etmeme konusunda tereddütteyim. Sıktı biraz.
      Klişe bir dizi gibi geldi bana, sırf Reddington için 14 bölüm izleyip bıraktım.

Yorum

• İzleyeyim şimdi de spoiler veriyim bari.

Yorum

• Person of Interest'e başladım Hüsamcığımın önerisiyle.İlk sezon bitti bile.Süper diziymiş.Beklentileirmi oldukça fazlasıyla karşıladı.
          Sağol adamım....
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ayrıca İsmail kardeşimin önerisi olan Homeland'i de izledim.Onu da tuttum.
            Person of Interest'ten sonra izleyeceğim dizi bu olacak.
            Bu yılı da kurtardık çok şükür

Tam da Walking Dead ve Big Bang Theory dizileri tatildeyken bunlar fazşlasıyla idare eder beni...

Teşekkür ederim ....
            En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 09.06.2014, 09:51.
            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayrıca İsmail kardeşimin önerisi olan Homeland'i de izledim.Onu da tuttu.
              Person of Interest'ten sonra izleyeceğim dizi bu olacak.
              Bu yılı da kurtardık çok şükür

Tam da Walking Dead ve Big Bang Theory dizileri tatildeyken bunlar fazşlasıyla idare eder beni...

Teşekkür ederim ....
              Dexter'ı izlemediysen ona da bakabilirsin.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dexter'ı izlemediysen ona da bakabilirsin.
                Teşekkür ederim sevgili Alper.Onu da not ettim.3. sırada
                Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teşekkür ederim sevgili Alper.Onu da not ettim.3. sırada
                  Sıradaki diğer dizileri bilmiyorum ama Dexter 3. sırayı hakedecek bi dizi değil. En azından ilk 4,5 sezonu..

Yorum

Sıradaki diğer dizileri bilmiyorum ama Dexter 3. sırayı hakedecek bi dizi değil. En azından ilk 4,5 sezonu..
                    Demek istediğim,Person of Interest'e başladım,bitirmeden başka bir diziye başlamak istemiyorum.Daha doğrusu başlayamıyorum iş yoğunluğumdan dolayı.Bahsettiğim sıra önem sırası değil,mecburiyet

Yine de teşekkür ederim....Dizi sezonum yine yoğun geçecek.....
                    Arafilboylu

Yorum

• Game of Thrones'in bu haftaki bölümü efsane olmuş yalnız..

Yorum

Game of Thrones'in bu haftaki bölümü efsane olmuş yalnız..
                        Bence gayet sıradan bir bölümdü. (spoiler vermemek için şifreli konuşacağım)

Bütün bi' bölümü bu olaya harcamaları bence gereksiz olmuş.

Aklımda hiç aşırı dehşete düşüren bir olay veya etkisinde kaldığım bir sahne kalmadı.

İyi bölüm müydü ? Sayılır. Ama efsane bölüm olmaktan çok uzaktı.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aklımda hiç aşırı dehşete düşüren bir olay veya etkisinde kaldığım bir sahne kalmadı.

o zaman final bölümede hazirlan.kitapa sadik kalip 3.kitabi bitirecekseler olay orda sonlanmali ve epey bir yol var daha.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o zaman final bölümede hazirlan.kitapa sadik kalip 3.kitabi bitirecekseler olay orda sonlanmali ve epey bir yol var daha.
                            Tekrar King's Landing'e dönecekler değil mi ? Boşuna bekleyişe girmeyelim yani.

Açıkçası King's Landing'de olacaklar beni Castle Black'de olacaklardan daha çok ilgilendiriyor...
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Tekrar King's Landing'e dönecekler değil mi ? Boşuna bekleyişe girmeyelim yani.

Açıkçası King's Landing'de olacaklar beni Castle Black'de olacaklardan daha çok ilgilendiriyor...
                              Yok asil konu Castle Black.Spoiler vermek istemiyorum.Dedim gibi Kitaba sadik kalinacaksa Finalin büyük cogunlugu orda gecmeli.Ha bir karekter daha ölecek orda.Zaten Kingslandingde birtek Cüce olayi kaldi.Emin degilim ya 3 kitabin sonunda yada 4.Kitabin basinda ordada biri ölecek.Sevilmeyen bir karekter diyelim.

GoT cogu karekter sonunda öbür tarafi boyluyor.Bu Anglo Saxon yazarlarin bir yeni yazi stili ve cogu fantazi roman serilerinde oluyor bu.Kitap olarak Game of Gods Steven Erikson dan tavsiye edebilirim.Aslinda ondan cok iyi bir GoT rakip seri olur ve daha cok tutulur cünkü daha cok savas üzerine gidiyor.Hatta Tarihi bir Background var o serien.Misal 18-19 yy Ingilizlerin Afganistanda geri cekilme hikayesini fantasi romanlarina tasidilar bir kisiminda.

Düzeltme:Kitap Serien ismi "Malazan Book of the Fallen" ve Bana göre GoT serieis Kitap olarak daha iyi.Cok daha az sex var ve cok cok daha fazla Oru savaslari var.Hatta Ölümsüz bir ordu var.

Edit2:Castle Blackta ölen ölmüs.Orda daha ölen olmaz main charalardan tabi kitapa sadik kalacaksalar.
                              En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 09.06.2014, 22:47.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

O da senin düşüncendir bir şey demem. Ama tüm bölümü buraya ayırarak en iyisini yapmışlar hiç koparmadı olaydan. Kings Landing'e yapılan saldırı duvara dayatılan iki merdivenle olan savaş sahnesi de bu bölümün yanında sıfır kalır. Kim ne derse desin bu bölüm GOT'un en iyi bölümlerinden biridir bana göre. Beğenmeyen de gitsin yaverin yahni yapmayı öğrendiği bölümleri izlesin ne diyeyim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim