Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Walking Dead'in sezon finalini an itibariyle bitirmiş bulunuyorum. Evet çoktan bitmişti ama her bölümden en üst düzey keyif almak için farklı bir yöntem uyguluyorum, e haliyle gecikiyor.

--abartı içerir--

Her neyse efendim. diyeceğim odur ki milyonlarca yıllık insanoğlunun gelmiş geçmiş yaptığı en iyi eser. Hayatımda ilk defa yabancı dizi izlemiş biri olarak ön yargımın tamamını katıp söylüyorum ki dünya üzerinden bundan daha güzel bir dizi olamaz.

Her saniyesinden bu kadar keyif aldığım, bu kadar çok duygu yaşadığım ne film ne de dizi izledim bugüne kadar.

--abartı içerir--

Ama sonuç olarak bitti, bitti (http://youtu.be/Bct8tH4a-Ik). Ve yine başa döndük...
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• TWD'ye en iyisimi diyorsun

Doctor Who,Prison Break,Spartacus,Breaking Bad,Dexter felan izlesen neler olucak demekki

Merak edersen hepsinin finalini söyleyebilirim

Yorum

• Merak etmeyenlere de söylüyorsun zaten.

Yorum

• hahaha hacı öyle çok sağlam bi spoiler söylediğimi hatırlamıyorum ama haksızlık ediliyor biraz Breaking Bad'ın sonunda ne olucağını herkes biliyordu zaten şüphesi yoktu kimsenin Sadece nasıl öleceğini bilmiyordu kimse Geldim burda okadar şey yap kendi silahınla öl dedim olay oldu

Yorum

• Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fatihi göstermediler Türkçe konuşmalarıda enteresandı D:
            Bayezid'i gösterdiler. Ayrıca arap gibi göstermişler. Ama dizi heyecanli bir şekilde devam ediyor
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bayezid'i gösterdiler. Ayrıca arap gibi göstermişler. Ama dizi heyecanli bir şekilde devam ediyor
              garip dizi daha tam çözemedim senaryonun nereye gideceğini Asıl anlatmak istedikleri ne hala anlayamadım

Yorum

• Sen spoiler vermek için izlemediğin dizi 4 sezon olsa 2 günde bitirir anlatırsın sağa sola.

Yorum

• ahahaaha bak bi nebze doğru bildin

mesela breaking bad e arkadaşımın tavsiyesi ile başladım..1 senelik ara vermişti tekrar başlamıştı breaking bad e ben basladığımda bitmesine 4 bölüm felan vardı Arkadaşımda 1 senelik aradan sonra hiç izlememiş Ben 10 günde bitirdim

Sonra arkadaşa başladım yanlış spoilerlar vermeye işte hanki skyler öldürüyor felan diye çocuk anlayınca fena küfür etmişti bana

Yorum

• Sıkmayan, en az The Walking Dead kadar güzel olan dizi önerebilir misiniz ? Öncelikli tercih bilim-kurgu.

TWD'den sonra izleyeceğim diziler sıkar diye korkuyorum.

Spoiler vermeden
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sıkmayan, en az The Walking Dead kadar güzel olan dizi önerebilir misiniz ? Öncelikli tercih bilim-kurgu.

TWD'den sonra izleyeceğim diziler sıkar diye korkuyorum.

Spoiler vermeden
                      Bilim Kurgunun kralı Doctor Who'dur.

Onun haricinde macera arıyorsan Person Of İnterest,Dexter,Prison Break ve Spartacusla başlamanı tavsiye ederim.

Yorum

• Hüseyin'in izlemediği bir dizi izlemeni öneririm.

Yorum

• Kumandam bozulduğu için 2 gündür Kurt Seyit ve Şura'nın tekrarını izlemek zorunda kaldım, enteresan bir dizi. Ben beğenmedim ama senaryosu ilgi çekici, sadece oyunculuklar vasat.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hüseyin'in izlemediği bir dizi izlemeni öneririm.
                            ayıp ediyonuz ama artık Ben öyle birimiyim

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vikings dizisindeki Ragnar Lodbrok karekteride çok iyi..
                              Oyunculuklar çok iyi, bir de dizi veya film fark etmez bu olayların gerçekten yaşandığını düşününce insan daha da inanarak seyrediyor.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Hüsam ve spoiler....

Alakasız iki kavram
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...