Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dexter ve Breaking Bad izlemeyen ben dizi izliyorum demesin o izledikleriniz dizi değil bu iki dizinin yanında

Dexter özellikle ilk 4 sezon mükemmel. Sonrakiler iyi ama son 2 sezon berbat.

Loading %61..
    En son omondoles tarafından düzenlendi; 17.03.2014, 14:44.

Yorum

• Bilmiyorum.Cogu diziler sona yaklastikca vasatlasiyor bana göre.Ya 4 sezonluk yzilmis sey basarii oldu diye 2 sezon daha ekliyorlar ve hikaye bulmak icin abuk subuk seyler yaziyorlar. En Fazla 4-5 sezon bana göre daha fazlasi zarar.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Breaking Bad tavsiye ederim.
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• "İtalya'da Franco e Ciccio olarak anılan bu iki oyuncu Franco Franchi (d.1928 - ö.1992) ve Ciccio Ingrassia (d.1922 - ö.2003) idi. Her ikisi de Sicilya'nın Palermo kentinde 1922 yılında dünyaya gelmişlerdi. İlk kez 1954 yılında tanışan ikili 1960 yılında sinemaya da birlikte başladılar.

1970'li yıllarda birlikte çevirdikleri bir dizi komedi filmi ile önce İtalya'da sonra da dünyada tanındılar. Birlikte 100'ün üzerinde film yaptılar. Franco 1992'de 64 yaşındayken, Ciccio ise 2003'te 81 yaşındayken Roma'da hayata veda ettiler."

Kaynak: http://tr.wikipedia.org/wiki/Yavru_ile_Katip

Yorum

• Game of Thrones

Bir dizi bu kadar kaliteli, bu kadar kendine çeken olamaz. Senaryosu ayrı güzel, oyuncuların işleyiş biçimi ayrı güzel.

Eğer hala izlemediyseniz, durduğunuz kabahat.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Da vinci's demons 2. Sezon basladi sonunda
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bilmiyorum yazan oldu mu ama Suits adlı bir Ameriakn dizisi var, 3. sezonunda, bir hukuk firmasında yaşananları anlatıyor. Böyle akıl oyunları seviyorsanız fena değil.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Homeland'ı kaçırmayın. 3 sezon bitti ve dizi mükemmel. 4. sezonda başrol oyuncusu İstanbul'a atanıyor. Büyük ihtimalle dizinin bazı bölümleri İstanbul'da olacak. Ayrıca 2 Türk oyuncuyla anlaşmışlar 4.sezonda kadroda olacaklarmış.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• GOT 4. Sezon basladi

Yorum

• Buralar yabanci diziye dönmüs Yerli diziler pek tutulmay Anlasilan
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Hannibal ikinci sezon çok sağlam gidiyor. Sezon sonuna doğru iyice coşup, bir de vurucu final yaparsa efsaneler arasına girebilir.

True Detective'i fazla beğenmedim. Öyle ahım şahım bir senaryo beklemeyin. Efendim, gerçekçiymiş, abartılı değilmiş, kendi içinde senaryoyu harika işlemiş falan... Geçiniz. "Basit bir konu ve ortalama bir senaryo" çok iyi çekilmiş, o kadar. Finali, o ana kadar olan bölümleri daha aşağıya çekmiş. Matthew McConaughey döktürmüş yalnız.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilmiyorum yazan oldu mu ama Suits adlı bir Ameriakn dizisi var, 3. sezonunda, bir hukuk firmasında yaşananları anlatıyor. Böyle akıl oyunları seviyorsanız fena değil.
                          tüm bölümleri izledim ve gercekten cok entresan ve ayni zamanda komik bir dizi. Tavsiye ederim.
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tüm bölümleri izledim ve gercekten cok entresan ve ayni zamanda komik bir dizi. Tavsiye ederim.
                            Louis Litt
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Louis Litt
                              Efsane karekter. Bazen onu dövmek istiyorum izlerken
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Homeland'ı kaçırmayın. 3 sezon bitti ve dizi mükemmel. 4. sezonda başrol oyuncusu İstanbul'a atanıyor. Büyük ihtimalle dizinin bazı bölümleri İstanbul'da olacak. Ayrıca 2 Türk oyuncuyla anlaşmışlar 4.sezonda kadroda olacaklarmış.
                                2012 ve 2013 emmy odullerinde game of thrones'u yerinden etmesi kalitesini gosterdi
                                Benim icinde harika otesi bi dizi. Brody ve quinn baş tacim
                                Bu arada iki Turk oyuncu abd patentli kerem bürsin ve esin varan
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim