Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bipsiz daha güzel.

Bu ikili bir harika

Yorum

• Ulan

Yorum

• Kurt Seyit ve Şura... Ülen 3 ay başımızın etini yediniz yaptığınız diziye bak. Çok kötüydü ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kurt Seyit ve Şura... Ülen 3 ay başımızın etini yediniz yaptığınız diziye bak. Çok kötüydü ya
          İzleyemedim ama izlemeyi düşünüyordum internetten.
          Değmez ise gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İzleyemedim ama izlemeyi düşünüyordum internetten.
            Değmez ise gerek yok.
            Valla bilmiyom yani ben hiç beğenmedim. Çok sıkıcıydı. Zaten beğenmeyenler fazlalıkta. Oyunculuklar falan çok sırıtmış, sanki roman okurken kafamızda canlanan anlık görüntüler gibiydi. O kadar çalışmanın ürünü bu muydu dedim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• valla bıktım bu ülkenin aşklı meşkli dizilerinden, bide kurt seyitle şurası çıktı başımıza. izlemedim izlemeyide düşünmüyorum ilgimi çekmiyor böyle şeyler.

farklı birşeyler istiyorum, böyle daha değişik, daha egzotik birşey istiyorum. mesela bizim ülkede neden bir zombi dizisi olmasın ? şöyle survivor horror tarzı, hayatta kalma mücadelesi veriyorun felan, her bölüm ayrı aksiyon. yada the x files tarzı, ajan murder ve sculyy gibi bilimkurguya yönelik birşey ?

önemli not: şimdi ''TWD izliyorsun dimi?'' demeyin, bu türün hastasıyım ama inanın şu dizinin tek bölümünü izlemedim. o efsane dediğiniz yabancı dizilerden birini bile izlemedim ama TWD ciddi ciddi ilk bölümden başlayıp izlemeyi düşünüyordum, sonra vazgeçtim... şu dizinin adını duyduğumda aklıma kötü birşey geliyor, hatırlamak istemediğim birşey. sebebini söylersem sağ elinizi yada sol elinizi, duruma göre belki 2 elinizi birden ağzınıza götürüp ''vay senin ben .. !'' dersiniz işte o yüzden sebebinide buraya yazmıycam hatta aynı sebepten ötürü ayı tedd filmini bile izlemedim, arkadaşla oturduk bi film izleyelim dedik ayı tedd i açtığını gördüm ani bir hareketle kapadım ve sövdüm, çocuk bugda kaldı yok uzak olsunlar bana, izlemem, izletmem...
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ne diyon bitirmisler.Begendim bir diziydi.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kara Para Aşk bu dizi bi harika dostumm
                  "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kara Para Aşk bu dizi bi harika dostumm
                    Pek dizi izlemem öylesine izliyordum harika bir iş çıkarmışlar heyecanı yüksek bir dizi

Yorum

• Kurt Seyit'i izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum ama dışarıdan bakarak hikayesi çok sağlam değil tutmasının 2 ihtimali ya da dayanağı var 1. Kıvanç 2. Ay Yapım..

Yorum

• true dedective cok basarili.
                        En son ESER tarafından düzenlendi; 15.03.2014, 21:23.

Yorum

• İzlemeden önce: "Breaking Bad... Ulan ne diziymiş be."

İzledikten sonra: "Breaking Bad... Ulan ne diziymiş be."

Sırf burada övdünüz diye izledim Game of Thrones'u da "meth"()ini buradan duyup izlemiştim. . Genel yorum için fazla yoruma gerek yok, denilen kadar varmış. Başlarda sabırlı oldum çünkü herkes başları çok iyi değil diyordu. Ekşi sözlükte 3 sezonda sadece 30 sayfa yorum yazılmış. Şimdi 662 sayfa var mesela. Senaryo menaryo bir yerden sonra önemsiz oldu, adamlar öyle bir dünya kurmuş ki... Oyunculuklar ve anlatım o kadar iyi ki. Sahneleri yazan ve çeken son düzeydeler, daha ötesi yok. Hikayenin ahım şahım olmadığı açık. Benim için önemli olan o hikayeyi nasıl anlattığı.

Boardwalk Empire'la şu huyunu benzettim. Dizi hareketlenmiyor, hareketlenmiyor, sonra öyle bir hareketleniyor ki ağzınız açık kalıyor. Şunun gibi; hep bağıran bir kişi bağırırsa şaşırmazsınız, ama sessiz biri birgün patladığında kalakalırsınız olduğunuz yerde. İlmek ilmek örülüyor dizi, siz hareket-aksiyon beklerken. Sonra da etkileyici şekilde çözülüyor. Tabii hep heyecanlı-hareketli olsa ne olur diye düşünmeden edemiyorsunuz.

Şu olsa daha iyi olur dediğim yerlerde oldu. Kusursuz değildi tabii.

Yabancı dizilerde "finalden önceki bölüm" çoğu zaman finalden daha iyi oluyor.

GOT ve bunu hiç spoiler yemeden bitirdim ya çok iyi oldu benim için ya Bu zamanda büyük nimet.

Diziyi izlerken hiç şaşırmadım, belki 1-2 sahne olmuştur ama hatırlamıyorum bile. Eksi bir yön değil belki de.

Birkaç konuda tekrara düşüyorlar orada eksi not verdim

Son olarak diziyi izlemeden önce çok farklı konu bekliyordum. Hiç bakmamıştım çünkü bir gün izlerim diye. Yani ne beklediğimin görüntüsünü ifade edebilsem sağlam dalga geçersiniz. Kimya mimya ne biliyim abi bilim-kurgu sanıyordum
                          En son Erbay tarafından düzenlendi; 15.03.2014, 22:04.

Yorum

• Yorum

• From Dusk till Dawn Dizi yapmislar.ilk bölümü izledim fena degil gibi.2-3 bölüm izliyelim.belli olur kalitesi hikayesi nasil diye.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Dexter ve Breaking Bad izlemeyen ben dizi izliyorum demesin o izledikleriniz dizi değil bu iki dizinin yanında
                                EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim