Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de özledim dizisinin başları güldürmese de son yarım saati yerlere yatırdı GTA sahnesi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kaza sahnesinden sonra coştular resmen, muhteşemdi Kahkaha atmayı özlemişim GTA sahnesi efsaneler arasına girer.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• atv
        bugünün,saraylısı
        muhteşem,şaheser,dizi
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• GTA sahnesi bir harikaydı
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=Csm_gDwOa4Q

ilk bölümde korktum ama sonra toparladı, seviyorum bunları yaw bu bölüm çok güldüm.

GTA sahnesi süperdi
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Eski Hikaye dizisini izleyen var mi?
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• The Walking Dead iyi gidiyor yine.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eski Hikaye dizisini izleyen var mi?
                  var,,super dizi
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih yayından kalkmış, o bütçeyi kim idare edip de şöyle rezil bir dizi ortaya çıkardı kendini ilk köprüden atsın. Senaryodur, dramatik yapıdır geçtim, oyuncu seçimleri bile rezaletti. Hadi, Mehmet Akif Alakurt'ta yetenek yok ama algılara çok ters bir tipi yok. Gamze Özçelik ne ya, ne işi var tarihi bir dizide. Fetih filmi sanki başarılıydı da... Onun yapımcısı yaptı bunu da. Bari ondan kötü yapma, ders almayı bırak geriye gitmişsin. Otur sıfır. Muhteşem Yüzyıl haremden çıkmıyor ama yeminle sanatsal açıdan hepsinden çok çok önde.

Kvp'de Cahit'in kalp masajı neydi öyle adam gerçekten "masaj" yaptı Bölümün başları çok iyiydi, sonlara doğru heyecan seviyesini çok düşürdüler. Sondaki buluşma ya kardeşim şu sahneleri biraz daha gerilimli yapın. Gelmişsin yaylada iki düşmanı buluşturmuşsun, arkada sözde gizli duran Abdülhey var. Orada 1000 kurşun sıkılsa heyecan olmaz, gerilim olmaz.

Kayıp şimdi bitti, bu dizide iş var arkadaş.
                    Oğlum sen RTÜK'de işe girdin de haberimiz mi yok?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      var,,super dizi
                      Evet iyi bir diziye benziyor baslamayi düsünüyorum da emin olmak istedim. Funda Eryigit icin bile baslanabilir aslinda ya neyse
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• The Walking Dead dizisinde vali nihayet fragmanda belirdi. Yayınlanan bu bölüm bu sezonun en heyecanlı bölümüydü. Carol ilerleyen bölümlerde bakalım nerede karşımıza çıkacak.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• The Governor ))

Ortalık iyice karıştı TWD'de...
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• işin içine vali felan girdi mi the walking dead'ın eski tadı kalmıyor deli sıkıcı oluyor bence.
                            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Arrow 2. sezonun 5. bölümü oynamışken diziyle tesadüf eseri tanıştım. Hikaye kurgu batman tarzında izletiyor kendisini. Tavsiye ederim.

Yorum

• Medcezir çok iyi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim